• Image Caption

Niki

"Költöznék! De hova menjek?!" - iránymutatás, tanácsadás
Lépj kapcsolatba

Iránymutatás, tanácsadás, hogy tudd merre indulj

Sokan vannak úgy, hogy megszületett az elhatározás: külföldre mennének rövidebb, vagy hosszabb távra, azonban nem feltétlen tudják, merre is induljanak, mi a számukra legmegfelelőbb ország. Ha sok a bizonytalanság, mindenképp érdemes több szemszögből is mérlegelni a terveidet.

NEM VAGY EGYEDÜL

Külföldre költözni komoly változást jelent, igazi kihívással teli időszak. Nem csupán az új környezethez, kultúrához, szokásokhoz való alkalmazkodás, és a komfortzónából, megszokottból való kilépés okozhat kihívásokat, hanem számos olyan tudattalanban működő mechanizmus is, amelyre a legtöbben nem gondolnak. Van aki az elején határozottan kiszemel egy bizonyos célországot, de végül mégis több akadályba ütközik, vagy épp idővel több ország között már nehezebb döntést hozni. Nem vagy ezzel egyedül, és nagyon sok olyan tényezőt érdemes figyelembe venni, amire nem is gondoltál. Nikivel biztos kellőképp egymás mellé állíthatod a pro és kontra érveket, a realitás talaján maradva tudjátok majd együtt végiggondolni, hogy mi lenne számodra vagy számotokra a legkedvezőbb megoldás, az alapján kiválasztani a megfelelő országot és a megfelelő sorrendben haladni a cél felé.

Fordulj hozzá bizalommal!

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Szeretnél külföldre menni, tanulni, dolgozni vagy karriert építeni? Még nem állt össze a kép a fejedben, hogy melyik ország a legideálisabb a kvalitásaid szerint számodra? Szeretnéd tudni milyen lehetőségek, buktatók várnak rád? Gyerekkel, családdal vágnál neki? Keresd bizalommal, hogy segíthessen együtt megvalósítani álmaidat!

Ha szeretnéd átlátni a lehetőségeket és esetleges buktatókat, vagy épp mérlegelni, hogy vajon jó-e az irány, amerre elindulnál, akkor érdemes Nikivel beszélned, hisz egy konzultáció végén tisztábban fogsz látni és nyugodtan, fellélegezve fogod folyatni a külföldre költözési terveid megvalósítását!

Tanulás, munka, letelepedés?

Szívesen tanulnál nyelvet, szakmát egy másik országban? Úgy érzed külföldön jobban ki tudnál teljesedni munka és karrier terén, de nem vagy biztos benne hol tudnál a legjobban érvényesülni a szakértelmeddel? Bármilyen céllal is vágnál neki, akár rövid távú terveidet nézve, akár a hosszú távúakat, minden faktort figyelembe kell venni, hisz a legapróbb részlet is nagy mértékben befolyásolhatja, hogy merre is vedd végül az irányt. Tudatos tervezéssel biztos lehetsz benne, hogy téged sem érnek majd meglepetések, de ahhoz bizony elengedhetetlen beszélni egy sok tapasztalattal rendelkező szakemberrel. Ne habozz segítséget kérni!

Segít tervezni és elindulni az úton

Megvan, hogy hova mennél, de mégsem vagy teljesen biztos benne? Vagy csak az elhatározás született meg, de fogalmad sincs melyik ország lenne az igazán neked való? Egyéni tanácsadás keretében fogjátok átbeszélni, hogy mik az álmaid, terveid és megnézitek a lehetőségeket a hátteredhez mérten és irányt mutat, hogy ne érezd magad elveszve. Tudni fogod, hogy végül merre indulj, mely ország az igazán neked való, és milyen kezdő lépéseket kell tenned a terveid megvalósítása felé.

Niki annak a lehetőségét kínálja, hogy felesleges terhek és korlátok nélkül vághass bele életed nagy kalandjába!

 

Vedd fel a kapcsolatot Nikivel ⬇⬇⬇


 

—>

Angol nyelvvizsga

Ha vízumköteles országba indulsz, akkor bizony számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsgát kell tenni. Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

Turista vízumot igényelnél?

Ha Ausztráliába utaznál, akár gyorsan, egyszerűen igényelhetsz >>> ausztrál turista vízumot <<< már itt is!

Teljeskörű rálátást szeretnél?

Ne hagyd ki az  >>>  AUSZTRÁL KISOKOST  <<<  amibe próbáltunk mindent úgy beletenni, hogy segítsen mindenkinek, aki a kenguruk földjére szeretne akár rövidebb távon turistaként utazgatni, akár hosszabb időt tölteni ott, tanulni, munkát vállalni, letelepedni, új életet kezdeni. Az Ausztrál kisokos több mint 100 oldal, egy informatív, tájékoztató magyar nyelven!

 

Konzultációs díjak

~ 30 perc: 15.000,-HUF

~ 60 perc:  22.000,-HUF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Rated 5.0 out of 5
6 March 2024

Klassz beszélgetés volt, előrébb lettem vele, köszönöm az utókövetést is. Remélem lesz alkalmam majd a megvalósuló külföldi projekt alatt is megköszönni! 😉

Ákos
Rated 5.0 out of 5
4 March 2024

Hasznos volt a beszélgetés, köszönjük!

Máté
Rated 5.0 out of 5
29 February 2024

nagyon hasznos volt a beszélgetés, sokat segített! köszönjük szépen

Nóra