• Bali utazás Minden ami külföld

Minden ami Bali, online tanácsadás

Réka
Lépj kapcsolatba

Balira vágysz? Érdekel milyen az élet Balin az álmok szigetén?

Réka 2019 óta a Bali szigetek vendégszeretetét élvezi. Őt már elrabolta és magával ragadta Bali csodálatos világa! Ha te is vágysz erre a paradicsomi szigetre, akár csak egy kis kalandra vagy egy új élet reményében mennél Balira, akkor keresd Rékát, aki mindenben segít neked, hogy megtaláld ott amit keresel! Hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések és csak élvezned kelljen Bali csodáit? Akár a hétköznapokról is tudj mindent ami Balin vár rád? Bizalommal keresd Rékát, aki mindenben segít Neked!

Vedd fel a kapcsolatot Rékával!

⬇⬇⬇

 


Bali 

Bali Indonézia egyik csodás tartománya és Indonézia hindu kisebbségének otthona Indonézia több, mint 18 ezer szigetből áll. nnek a rengetek szigetnek a legismertebbje Bali. A világ minden részéről özönlenek ide a turisták. A homokos part, a mindig tökéletes idő és napsütés vonzza a nyaralni vágyókat. Bali nem csak a partjairól, csodálatos tájairól híres, hanem legalább ennyire ismert zenéje, festészete, szobrászata és nem utolsó sorban a tánca!

Közlekedés Balin

Na igen! Tömegközlekedésre ne is számítsatok! Busz? Vonat? Villamos? Metró? Hát az nincs Balin! Bár ami igaz, hogy néhol azért fel fel bukkan egy egy buszjárat, de azokra sem számíthatunk igazából! Az egyetlen megoldás a Taxi! Abból aztán van dögivel ezen a szigeten!

Batur vulkán

1717 méter magaság, csodálatos kilátás! Ha van erőd és kedved egy komoly gyalogtúrához, akkor semmiképpen ne hagyd ki Bali ezen csodálatos nevezetességét! Ha szerencséd van és tiszta az idő akár egész Bali megjelenik a lábaid előtt!

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!