• Image Caption

Réka

Minden ami Bali, online tanácsadás
Lépj kapcsolatba

Balira vágysz? Érdekel milyen az élet Balin az álmok szigetén?

Réka 2019 óta Bali vendégszeretetét élvezi, miután teljesen magával ragadta a hely csodálatos világa. Ha Téged is vonz ez a paradicsomi sziget, akár csak egy kalandra vagy akár egy új élet reményében, akkor vedd fel a kapcsolatot Rékával, aki mindenben segíteni tud neked. Támogatásával nem érnek majd kellemetlen meglepetések, és gondtalanul kiélvezheted Bali csodáit.

Szeretnél széleskörű tájékoztatást a hétköznapokról? Fontos neked, hogy csak a lényegre kelljen fókuszálnod? Keresd Rékát bizalommal, és segítségével garantáltan problémamentes lesz az utad!

 

Vedd fel a kapcsolatot Rékával ⬇⬇⬇


 

Bali 

Indonézia több, mint 18 ezer szigetből tevődik össze, és ezek közül Bali az egyik legismertebb és legcsodálatosabb. Bali, amellett, hogy a világ minden részéről özönlenek ide a turisták, egyben Indonézia hindu kisebbségének is otthona is. A homokos part, a mindig ragyogó napsütés, és a helyiek kedvessége vonzza a nyaralni, megpihenni vágyókat. Bali nem csak a partjairól, csodálatos tájairól híres, hanem legalább ennyire ismert zenéje, festészete, szobrászata és nem utolsó sorban magával ragadó táncai is!

Közlekedés Balin

Bár ami igaz, hogy néhol azért fel fel bukkan egy egy buszjárat, Bali nem a megbízható tömegközlekedéséről híres. Nem kell azonban elkeresednünk, ugyanis rengeteg taxi áll a rendelkezésünkre a közlekedéshez.

Batur vulkán

Ha nem csupán fürödni vagy a napon sütkérezni akarnál, hanem egy aktívabb programra vágysz, akkor érdemes felgyalogolni a Baturra. A vulkán 1717 méter magas, és a kilátás elképesztően gyönyörű. Ha van erőd és kedved egy komoly gyalogtúrához, akkor semmiképpen ne hagyd ki Bali ezen csodálatos nevezetességét! Ha szerencséd van és tiszta az idő akár egész Bali megjelenik a lábaid előtt!

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!