• Image Caption

Utazás Ázsia legszebb országaiba

László
Lépj kapcsolatba

Ázsiába vágysz? Ázsiai az álmod? Ázsiában élnél?

Thaiföldre, Vietnámba, Kambodzsába, Laoszba, Japánba, Kínába, Burmába, Nepálba, Tibetbe vagy Bhutánba szeretnél utazni? Kalandos utazás, esetleg üzleti út, vagy egy új élet Ázsiában? László már közel 40 éves tapasztalat birtokában várja a kérdéseiteket és segít bármiben ha Ázsia a cél!

Vedd fel a kapcsolatot Lászlóval!

⬇⬇⬇


Ázsia

Ázsia a legnagyobb kontinens. Közel 4 milliárd ember otthona az ázsiai kontinens. Olyan nagy területet foglal magába Ázsia, hogy szinte a világon létező összes rassz és vallás képviselteti itt magát. Ázsia változatos természet rajzának köszönhetően hatalmas hegységek, több óceán hullámai is megtalálhatók Ázsiában.

A világ teteje

Ázsiában található a “világ teteje” a 8848 méterre magasodó Mount Everest csúcsa “Csomolungma”. Ázsia a hegymászók Mekkája és sokuk végső nyughelye is. Ázsia hatalmas hófedte csúcsai nem ismerik a kegyelmet! Ennek ellenére évről évre egyre többen próbálják ki magukat több kevesebb sikerrel.

Ázsia csodálatos partjai

Minden óceán a partját mossa! Ázsia hatalmas hegységéből erednek a legnagyobb folyók! Forró partok, jeges vizek, mind mind megtalálhatók itt. Szörföznél, vitorláznál, jégszörföznél? Ázsia a te tereped!

Ázsia az utazók egyik legkedveltebb célpontja

Nem véletlenül Ázsia az utazók egyik legkedveltebb célpontja.  Legyen az aki hátizsákkal vég neki vagy luxus utazást tervez megtalálja itt a számítását. Kezdő utazóknak különösen ajánlott, hiszen viszonylag könnyű utazni, olcsón is meg lehet úszni.

 

 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!