• Image Caption

László

Utazás Ázsia legszebb országaiba
Lépj kapcsolatba

Ázsiába vágysz?

Thaiföldre, Vietnámba, Kambodzsába, Laoszba, Japánba, Kínába, Burmába, Nepálba, Tibetbe vagy Bhutánba szeretnél utazni? Kalandos utazás, esetleg üzleti út, vagy egy új élet Ázsiában? László már közel 45 éves tapasztalat birtokában várja a kérdéseiteket és segít bármiben ha Ázsia a cél!

Vedd fel a kapcsolatot Lászlóval ⬇⬇⬇


 

Ázsia

Ázsia a legnagyobb kontinens, s közel 4 milliárd embernek nyújt otthont. Olyan nagy területet foglal magába, hogy szinte a világon létező összes rassz és vallás képviselteti itt magát. Ázsia változatos természetrajzának köszönhetően hatalmas hegységek, több óceán hullámai is megtalálhatók itt.

A világ teteje

Ázsiában található a “világ teteje” a 8848 méterre magasodó Mount Everest, melynek helyi neve “Csomolungma”. Ázsia a hegymászók Mekkája és sokuknak sajnos végső nyughelye is egyben. A Himalája hatalmas, hófedte csúcsai nem ismerik a kegyelmet. A veszélyek ellenére azonban évről évre egyre többen próbálnak itt szerencsét.

Ázsia csodálatos partjai

Ázsia partjait mind a három óceán mossa, s hatalmas hegységeiből erednek a világ legnagyobb folyói. Forró partok, jeges vizek mind-mind megtalálhatóak itt. Szörföznél, vitorláznál, hegyet másznál, vagy a téli sportok szerelmese vagy inkább? Ázsiába mindent megtalálhatsz, amire valaha vágytál!

Ázsia az utazók egyik legkedveltebb célpontja

Nem véletlenül Ázsia az utazók egyik legkedveltebb célpontja. Vannak, akik egy hátizsákkal, vannak pedig akik luxusutazást szervezve vágnak neki ázsiai kalandjuknak, de mindenki megtalálhatja itt a neki kedvező utazási ritmust, stílust és költségvetést. Kezdő utazóknak különösen ajánlott, mivel olcsó, és a megfelelő segítséggel könnyű eligazodni.

 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!