• Image Caption

Marko

Horvát-magyar fordító, tolmács, üzleti tanácsadó
Lépj kapcsolatba

Horvátország köztudottan a magyar turisták kedvelt úticélja, hisz közelsége miatt sokan akár évi több alkalommal is ellátogatnak déli szomszédainkhoz. A turisztikai látványoságokkal teli ország azonban számos üzleti lehetőséget is kínál a magyar vállalkozok számára!

Fordítás, tolmácsolás

Amennyiben Horvátországban jársz és magyar-horvát, horvát-magyar fordításra, illetve hivatalos tolmács által hitelesített fordításra van szükséged, vagy üzleti megbeszélésen, horvát üzleti partnerrel való kapcsolatfelvétel alkalmával megbízható tolmácsot és a helyi szokásokat, szabályokat, törvényeket ismerő személyt szeretnél magad mellett, fordulj Markohoz bizalommal! A szöveges fordításokat pontosan és időben készíti el, legyen szó általános tematikájú szövegekről, vagy specifikusabb jogi, üzleti, ipari, de akár idegenforgalmi rendeltetésű szövegekről, kivonatokról, igazolásokról, szerződésekről.

Üzleti tanácsadás

Horvátországban tervezel vállalkozni? Esetleg segítségre van szükséged a helyi partnerek felkutatásában, a kommunikációban vagy tárgyalások során?

Marko kétnyelvűként nőtt fel, aki kiválóan ismeri mindkét országot, a kultúrájukat, az emberek szokásait és a törvényeket.

Kétanyanyelvűként nőtem fel, Magyarországon végeztem el a középiskolát, majd Horvátországban szereztem meg a bölcsészettudományi szakú oklevelemet, így büszkén mondhatom, hogy kiválóan ismerem mindkét országot, kultúrájukat, az emberek szokásait és a törvényeket. Mostanra tizennégy éves tapasztalattal rendelkezem a fordítás és tolmácsolás terén, örömömre válik, ha segíthetek közelebb hozni egymáshoz a két ország embereit és bővíteni a határon túli kapcsolatokat.

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Vedd fel a kapcsolatot Markoval ⬇⬇⬇


 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!