• Image Caption

Krisztina

Ingaltanvásárlás és üzleti lehetőségek Olaszországban 
Lépj kapcsolatba

Ingatlanvásárlás, üzlet- és vállalkozási lehetőségek Olaszországban

Olaszországban vásárolnál ingatlant, befektetni tervezel?

Keresd Krisztinát és olasz férjét bizalommal, akik részletesen felmérik majd igényeidet és szándékaidat a vásárlással kapcsolatosan. Ezek alapján és a velük kapcsolatban lévő ingatlanirodákkal karöltve legalább tíz eladó ingatlant kutatnak fel számodra a megfelelő paraméterekkel, amikről képeket és az ingatlant leíró magyar adatlappal bocsájtanak rendelkezésedre.

Az ingatlan megtekintések alkalmával helyszíni tolmács- és fordítási feladatokat is vállalnak.

Üzleti partnerkeresés, termékvásárlás

Partnereket, nagykereskedőket kutatnál fel Olaszországban? Gépet, alkatrészt, mezőgazdasági eszközöket vagy egyéb termékeket keresel? Meg tudják keresni neked a megfelelő partnereket, levelezéseket, telefonhívásokat, egyeztetéseket lebonyolítani, szükség esetén folyamatosan kapcsolatot tartani velük.

Dokumentumok, szerződések, gépkönyvet és bármi egyéb fordítása esetén is állnak rendelkezésedre!

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)              Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Olasz fordítás és tolmácsolás

Mindketten beszélik a másik anyanyelvét. Precíz, és a nyelvhasználat szempontjából naprakész olasz/magyar fordítást nyújtanak mind üzleti téren, mind egyéb területen, legye az szakszöveg, pályázat, anyakönyvi dokumentumok, vámkezelési papírok, weboldalak, prospektusok, szakdolgozat vagy bármi egyéb.

Fordítás előtt javasolt elküldeni a fordítandó dokumentumot egy előzetes árajánlat érdekében. A fordítás végeztével pontosan, az ígért határidőben kapod meg a fordítást, úgy, ahogy az ajánlatban is szerepel.

 

Vedd fel a kapcsolatot Krisztinával  ⬇⬇⬇


 

 

Bővebben Krisztáról

A főiskolán történelem-francia szakon végzett, itt ismerkedtem meg az olasz nyelvvel, majd önállóan megtanult olaszul és felsőfokú nyelvvizsgát, majd műszaki szakfordítói vizsgát tett. Több, mint 20 éve dolgozik fordítóként, a munkáinak java műszaki jellegű, napjai nagy részétt autóipar, csomagolástechnika, mezőgazdasági gépek, feldolgozóipari gépek, edzőtermi felszerelések, élelmiszeripar, gépkönyvek, műszaki leírások, stb. fordítása, levelezések lebonyolítása tölti ki.

Ismerd meg Olaszország csodás tájait, ismerkedj a konyha remekeivel és tanuld a nyelvet is, amit azon nyomban kamatoztathatsz is!


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!