• Image Caption

Viktor

Letelepedés, ügyintézés és fordítás, vállalkozás indítása Peruban
Lépj kapcsolatba

Dél-Amerika harmadik legnagyobb, valamint az Andok legnagyobb területű országa, ami mintegy 2000 km hosszú, csendes-óceáni partszakasszal rendelkezik és az ellentétek országának is nevezik. Lélegzetelállító hegyvidékek, csodás tengerparti síkságok és lenyűgöző őserdő mellett Peru maga az élő történelem. Élő múlttal büszkélkedhet, bárhová nézünk is találkozhatunk az ősi kultúrával. Mindemellett csupa vendégszerető, humoros embereket találsz itt, tele életerővel, akik pozitív gondolkodással mindig igyekeznek az élet napos oldalát előtérbe helyezni.

Élnél Peruban? Netán vállalkozást indítanál?

A 30 milliós társadalom etnikai, vallási, nyelvi megosztása igen sokszínű. Nagy hangsúlyt fektetnek az egymás iránti szeretetük és tiszteletük kifejezésére. Az országban fejlődik a kultúra és a gazdaság, modernizálódik az infrastruktúra és a világ minden részéből vándorolnak ide be emberek.

Viktor, a perui magyar segítség

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)      Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Viktor maga is Peruban él, számíthatsz rá, ha szeretnél odaköltözni, letelepedést tervezel az országban, fordításra lenne szükséged, vagy vállalkozást indítanál. Saját üzemeltetésű perui apartmanjaiban meg is szállhatsz, ha Limában jársz!

Keresd bizalommal, hisz nagyszerű segítség lehet számodra dél-amerikai terveid megvalósításában. A jó kapcsolat aranyat ér!

Dél-amerikai utazásszervezés

Viktor 20 éve foglalkozik utazásszervezéssel hivatalosan bejegyzett utazási irodája Lima városában található. Különleges, több országot átívelő vagy akár egész latin amerikát bejáró utakat is szervez:

  • Panama – Costa Rica – Nicaragua körút
  • Guatemala – Honduras – Mexikó
  • Chile – Argentína
  • Peru – Ecuador – Kolumbia
  • Dél-Amerika körút
  • Peru – Bolívia – Chíle – Argentína – Brazília körút
  • Nagy Patagónia körút

A fentiek többnyire adott időpontban, csoportosan induló utak, ahova lehet csatlakozni magyar túravezetéssel, de Viktor emellett egyéni, személyre szabott utakat is szervez elsősorban Peruban, komplett forgatókönyvvel. Emellett szervezett már egyéni utakat Guatemalába is, Costa Ricaba vagy Buenos Aires – Iguazu – Rio útvonalra, Kolumbiába is.

 

Vedd fel a kapcsolatot Viktorral ⬇⬇⬇


 

 

Peru jelen napjaiban is őrzi múltját. Évente nagyjából 3000 híres fesztivál kerül megrendezésre szerte az országban, szinte mindegyik a tradicionális viselet, zenék, táncok, rituálék legkülönbözőbb arculatait mutatja be.

Az ország fejlődik, mind a kultúra, a gazdaság, mind pedig modernizálódik az infrastruktúra. Sok a külföldről, Amerikából, Európából, Ausztráliából, de persze az Afrikából vagy épp Kínából bevándoroltak száma is. A lakók túlnyomó része azonban még ma is indián, akik kultúrája lényegesen eltér az európaitól, de rendkívül jó szándékúak, segítőkészek, szorgalmasak, nyíltak, vendégszeretőek és szívesen beszélgetnek.

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!