• Image Caption

Viktor

Utazás Peru és Dél-Amerikában
Lépj kapcsolatba

Peru Dél-Amerika harmadik legnagyobb, valamint az Andok legnagyobb területű országa, ami mintegy 2000 km hosszú, csendes-óceáni partszakasszal rendelkezik.

Vendégszerető, humoros emberek, tele életerővel!

A 30 milliós társadalom etnikai, vallási, nyelvi megosztása igen sokszínű. Többnyire pozitív gondolkodás jellemzi a peruiakat, akik igyekeznek a dolgok napos oldalát előtérbe helyezni. Nagy hangsúlyt fektetnek az egymás iránti szeretetük és tiszteletük kifejezésére.

Lélegzetelállító hegyvidékek, csodás tengerparti síkságok és lenyűgöző őserdő mellett Peru maga az élő történelem. Élő múlttal büszkélkedhet, bárhová nézünk is találkozhatunk az ősi kultúrával.

 

Bejárnád Peru fantasztikus tájait?

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)      Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Viktor maga is Peruban él, 20 éve foglalkozik utazásszervezéssel hivatalosan bejegyzett utazási irodája Lima városában található. Különleges, több országot átívelő vagy akár egész latin amerikát bejáró utakat is szervez:

  • Panama – Costa Rica – Nicaragua körút
  • Guatemala – Honduras – Mexikó
  • Chile – Argentína
  • Peru – Ecuador – Kolumbia
  • Dél-Amerika körút
  • Peru – Bolívia – Chíle – Argentína – Brazília körút
  • Nagy Patagónia körút

A fentiek többnyire adott időpontban, csoportosan induló utak, ahova lehet csatlakozni magyar túravezetéssel, de Viktor emellett egyéni, személyre szabott utakat is szervez elsősorban Peruban, komplett forgatókönyvvel. Emellett szervezett már egyéni utakat Guatemalába is, Costa Ricaba vagy Buenos Aires – Iguazu – Rio útvonalra, Kolumbiába is.

Szállás

Viktor szállásban is tud segíteni, akár saját üzemeltetésű apartmanjaiban is megszállhatsz Limában!

Letelepedés, vállalkozás indítás Peruban

Mindemellet Viktorra akkor is számíthatsz, ha letelepedést tervezel az országban, fordításra lenne szükséged, vagy vállalkozást indítanál. Keresd bizalommal!

 

Tervezd meg az utad Viktorral ⬇⬇⬇

Legyen dél-amerikai utazásod emlékezetes!


 

Peru jelen napjaiban is őrzi múltját. Évente nagyjából 3000 híres fesztivál kerül megrendezésre szerte az országban, szinte mindegyik a tradicionális viselet, zenék, táncok, rituálék legkülönbözőbb arculatait mutatja be.

Az országban fejlődik a kultúra és a gazdaság, modernizálódik az infrastruktúra. Sok a külföldről, Amerikából, Európából, Ausztráliából, de persze az Afrikából vagy épp Kínából bevándoroltak száma is. A lakók túlnyomó része azonban még ma is indián, akik kultúrája lényegesen eltér az európaitól, de rendkívül jó szándékúak, segítőkészek, szorgalmasak, nyíltak, vendégszeretőek és szívesen beszélgetnek.

Perut az ellentétek országaként is emlegetik.

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!