• Image Caption

Ádám

Mauritiusi tanácsadó
Lépj kapcsolatba

Afrika legbiztonságosabb és egyik legszebb országa. Kicsi édeni sziget az Indiai-óceánban és egyben a digitális nomádok paradicsoma!

Mauritius

Ki ne szeretne egész évben nyaralni? Gyönyörű strandokon tölteni a szabadidejét? Delfinekkel úszni, szörfözni, búvárkodni, de ha esetleg túráznál akkor is megannyi felfedezni való vár a szigeten! Nem árulunk zsákbamacskát, Mauritiuson nem fogsz a rezsi számládon aggódni! Itt a tél is fürdő idő!

Ez nem reklám, hanem a valóság. A helyiek barátságosak, kedvesek és ha ez még nem lenne elég, akkor a kedvező adózási feltételek (ami akár 0%-os is lehet) biztos meggyőznek majd.

Judit és Ádám, a mauritiusi tanácsadóid

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Kisgyermekes, kisállatos mauritiusi bevándorlókként első kézből tapasztaltuk meg a kiköltözés nehézségeit, a kisállatszállítás és az ingatlankeresés kihívásait, ezért pontosan tudjuk mit jelent  mások számára ez a kényes folyamat. Átsegítünk a kezdeti nehézségeken és teszünk róla, hogy a mauritiusi tartózkodásod a lehető legzökkenőmentesebb legyen.

Csatlakozz hozzánk, találkozzunk munka után az óceán partján és legyen az életed nyaralás!

 

Kérdezz a paradicsomról Judittól és Ádámtól!

⬇⬇⬇


 

 

Beszélgetés a lehetőségeidről

A konzultáción átbeszéljük, hogy mire van szükséged a Maruritiusra való költözéshez. Milyen lehetőségeid vannak, mire vágysz és ebből mi valósítható meg.

Egyéni konzultáció: 60 USD/fő minden megkezdett óra

Csoportos konzultáció minimum 2 főtől: 30 USD/fő minden megkezdett óra

 

Prémium vízum csomag

A prémium vízum 1 éves Mauritiusi tartózkodást biztosít számodra, amely további 1 évvel meghosszabbítható. A prémium vízum csomag konzultációval indul. Átbeszéljük a részleteket, mire van szükséged ahhoz, hogy 1 éves tartózkodást kapj. A vízum igényléséhez szükséges dokumentációk beszerzése alatt tartjuk a kapcsolatot és segítünk.

Premium vízum igénylése: 250 USD/fő, család esetén minden további személy 50 USD

Hosszútávú autóbérlés

A mauritiusi tartózkodásodhoz attól függően, hogy melyik területre szeretnél költözni, gyakran elengedhetetlen az autó. Mire kiérsz, mi megbízható partnereken keresztül megoldjuk, hogy hosszú távra bérelt autó várjon.

Autóbérlet ügyintézési díja: 100 USD (Csak sikeres ügyintézés esetén)

 

Ingatlan keresés

Keresési és megtekintési csomag, amelyben átbeszéljük, hogy milyen ingatlanokra vágysz, hol keress és mire figyelj miközben álmaid lakását keresed. A csomag tartalmaz 1 óra konzultációt. Miután kiválasztottad a neked tetsző ingatlanokat és lebeszélted az ügynökkel, mi 3 ingatlant megtekintünk az északi régióban.

A megtekintési csomag: 200 USD

Ha azt szeretnéd, hogy több mint 3 ingatlant nézzünk meg számodra, vagy más régióban keresel, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

Nagy csomag esetén aktívan részt veszünk az ingatlanok keresésében,  használjuk a helyi kapcsolatainkat és ügynökeinket. Tartalmaz egy megtekintési csomagot, beszélgetést álmaid ingatlanáról, összevetjük a lehetőségeiddel és folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Minden további megtekintési csomag 50% kedvezménnyel jár.

A nagy csomag:  500 USD

 

Magaddal hoznád kis házi kedvencedet is?

Ez egy nagyon kényes szituáció, mivel nem utazhatnak veled egy járaton az állataid. Átérezzük az aggodalmad, hisz mi is voltunk ebben a cipőben, ezért a konzultáció során átvesszük a folyamatot, beállítunk egy naptárat, hogy milyen vizsgálatot mikor kell elvégezni és fogjuk a kezed egész idő alatt. Az ár tartalmazza a kisállatok fogadását is a mauritiusi reptéren, a karanténba helyezésüket és a karantén ideje alatti ellátásukat.

Kisállatszállítás ügyintézése: 1100 USD

Tipp: A mauritiuson való tartózkodásodhoz, legyen az 6 hónap vagy 2 év, havi minimum 1500 dollár bevételre van szükséged!

 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!