• Image Caption

Vanda

Turista vízum, utazási tanácsadás
Lépj kapcsolatba

Én, a Vándor

Már gyerekkoromban is csak az akartam lenni…így aztán biztos volt, hogy életem egyik meghatározó területe az utazás lesz! Turisztikai diplomám és több, mint 10 éves tapasztalatom van különböző vízumok megszerzésében, remek útitervek összeállításában, figyelembe véve a költséghatékonyságot.

Keresd bátran!

Az USA-ba vagy Kanadába utaznál turistáskodni? Segítek, hogy gyorsan és időben meglegyen a beutazási engedélyed, ami az elsődleges pontja az utazásodnak.

Ausztráliába mennél inkább? Nemcsak a vízumigénylésben nyújthatok segítséget, de egy komplett és költséghatékony útiterv összeállításában is, ami tartalmazza az összes fontos és szükséges információt Ausztráliáról, valamint olyan programterveket és javaslatokat, amiket útikönyvekben nem találsz. Fontosnak tartom, hogy egy ilyen út nemcsak a tartalmas legyen, de az árakat is figyelembe vegyük, így mindenképpen olyan terveket állítok össze, amivel anyagilag is elégedett leszel. Akár gyorsan, egyszerűen igényelhetsz >>> ausztrál turista vízumot <<< már itt is!

Új-Zéland a cél? Segítek a beutazási engedély megszerzésében és a programterv összeállításában is úgy, hogy minél többet láthass és átélhess a hobbitok földjéről!

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)      Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)    Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)      Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

 

Vanda segít ⬇⬇⬇


 

Teljeskörű rálátást szeretnél Ausztráliára?

Ne hagyd ki az  >>>  AUSZTRÁL KISOKOST  <<<  amibe próbáltunk mindent úgy beletenni, hogy segítsen mindenkinek, aki a kenguruk földjére szeretne akár rövidebb távon turistaként utazgatni, akár hosszabb időt tölteni ott, tanulni, munkát vállalni, letelepedni, új életet kezdeni. Az Ausztrál kisokos több mint 100 oldal, egy informatív, tájékoztató magyar nyelven!

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!