• Image Caption

Turista vízum, utazási tanácsadás | magyar, angol

Vanda
Lépj kapcsolatba

Én, a Vándor

Már gyerekkoromban is csak az akartam lenni…így aztán biztos volt, hogy életem egyik meghatározó területe az utazás lesz!

Turisztikai diplomám és több, mint 10 éves tapasztalatom van különböző vízumok megszerzésében, remek útitervek összeállításában, figyelembe véve a költséghatékonyságot.

Keress meg bátran!

Az USA-ba vagy Kanadába utaznál turistáskodni? Segítek, hogy gyorsan és időben meglegyen a beutazási engedélyed, ami az elsődleges pontja az utazásodnak.

Ausztráliába utaznál? Nemcsak a vízumigénylésben nyújthatok segítséget, de egy komplett és költséghatékony útiterv összeállításában is, ami tartalmazza az összes fontos és szükséges információt Ausztráliáról, valamint olyan programterveket és javaslatokat, amiket útikönyvekben nem találsz. Fontosnak tartom, hogy egy ilyen út nemcsak a tartalmas legyen, de az árakat is figyelembe vegyük, így mindenképpen olyan terveket állítok össze, amivel anyagilag is elégedett leszel.

Új-Zéland a cél? Segítek a beutazási engedély megszerzésében és a programterv összeállításában is úgy, hogy minél többet láthass és átélhess a hobbitok földjéről!

⬇⬇⬇


 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!