• Image Caption

Noémi

Mestertréner | motivációs előadó | Theta Healing instruktor
Lépj kapcsolatba

Legyél erős lélekben is!

A külföldre költözés egy nagyon komoly változás az ember életében. Nem csupán az új környezethez, kultúrához, szokásokhoz való alkalmazkodás és a komfortzónából, megszokottból való kilépés okozhat kihívásokat, hanem számos olyan tudattalanban működő mechanizmus is, amelyre a legtöbben nem gondolnak.

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Ha azt szeretnéd, hogy fent említett “problémák” neked ne okozzanak gondot, akkor érdemes segítséghez fordulni.

 

Vedd fel a kapcsolatot Noémivel ⬇⬇⬇


 

Noémi, a lelki tréner

Az általam használt egyéni és csoportos módszerekkel – fototerápiás coaching, személyiségfejlesztő és üzleti tréningek, meditációk, ThetaHealing – évek óta kísérem, támogatom a hozzám fordulókat. Klienseim jelentős része külföldön élő magyar, akikkel egyéni folyamataik során eddig utólag dolgoztuk ki a választott hazájukban való boldogulás útjában álló gátakat. Neked annak lehetőségét kínálom, hogy felesleges terhek és korlátok nélkül vághass bele életed nagy kalandjába.

Fordulj hozzám bizalommal, és könnyebb lesz lezárni, elbúcsúzni, elindulni, gyökeret verni, és érvényesülni. A folyamat -mintegy- mellékterméke, hogy jobb önmagaddá, magasabb potenciáloddá válsz. Ugye milyen csodálatos?

Kellemetlenségek, csalódások

Egy hosszú ideje tervezett utazást egy évek óta dédelgetett álmot is beárnyékolhatja a valóság! Erre lehet megoldás ha egy szakember segítségével felkészülünk, hogy könnyedén vegyük az akadályokat.

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!