• Image Caption

Orgazmus coach, trauma specialista | magyar, angol

Andrea
Lépj kapcsolatba

Idegennek érzed magad?

Elveszett a biztonságérzeted, stabilitásod?

Amikor külföldön nyaralunk, mindent rózsaszín szemüvegen át nézünk, és sok országban azt gondoljuk, hogy de jó lenne itt élni! Azután amikor kiköltözünk ténylegesen egy másik országba, akkor döbbenünk rá, hogy mennyire magányosaknérezhetjük magunkat és mennyire hiányozhatnak itthon semmiségnek tűnő dolgok. Nem hallunk sok magyar szót, mások a termékek az áruházak polcain, más az emberek habitusa, mentalitása és hirtelen Te leszel az idegen. Ez a párkapcsolatodra is rányomhatja a bélyegét, ha együtt költöztök, főleg, ha az egyik fél csak azért vált országot, hogy a másikat támogassa, vele lehessen, és nehezebben talál munkát, nem beszéli olyan magabiztosan a nyelvet, rá van utalva a társára anyagilag, és még sorolhatnánk. Nem is gondolnád, hogy a testeddel, a szexualitásoddal kapcsolatos diszharmónia milyen hatást gyakorol az életed valamennyi területére. Ha szeretnéd megélni a biztonságot és a felszabadultságot a kihívással, nehézséggel teli pillanatokban is, valamint a régóta cipelt terheket készen állsz letenni, és az életedet valóban élni és élvezni, akkor ebben a legjobb kalauz Andrea számotokra. Keresd bizalommal, nem fogsz csalódni.

Vedd fel a kapcsolatot Andreával!

⬇⬇⬇


Úgy érzed nem tudod feldolgozni a múltad terheit? A múlt terhe rányomja bélyegét a hétköznapjaidra? Sokan vagyunk így. Ne féljetek segítséget kérni, mert minél tovább emészti az embert a múlt, annál nehezebb kilábalni és ismét megtalálni a teljes, boldog életet. Nem is gondolnád, hogy a testeddel, a szexualitásoddal kapcsolatos diszharmónia milyen hatást gyakorol az életed valamennyi területére. Ha szeretnéd megélni a legteljesebb intimitást, orgazmust, kiteljesedést, akár testi akár lelki síkon, akkor ebben a legjobb kalauz Andrea számotokra. Keresd bizalommal, nem fogsz csalódni.

Ki segít feldolgozni a traumát?

Andrea, orgazmus coach, trauma és gyász specialista.

Közgazdász végzettséggel nemzetközi szakértőként közigazgatási Európai Uniós projektekben több, mint 20 éve dolgozik és ezzel párhuzamosan a világ leghíresebb tanárainál volt lehetősége a szakrális szexualitás, a tantra, a traumaoldás és gyászfeldolgozás különböző módszertanait elsajátítani, amelyet coachként és masszázs terapeutaként világszínvonalon képvisel.

A Yahoo 2021 Love Coachok Top 10-es listáján 4. helyezést ért el, számos hazai és nemzetközi online summit meghívott szakértője volt, közel 30 nemzetközi podcastban hívták már meg vendégként.

Nőknek, férfiaknak és pároknak segít feldolgozni a régi fájdalmakat, traumákat, veszteségeket, hogy boldogabb, szeretetteljesebb, szabadabb, bőségben teli életet élhessenek. Olyan biztos megoldást nyújt, amellyel egyedül és párkapcsolatban is örömtelibbé válik a szexualitás és elmélyül az intimitás és ezáltal egyre teljesebbé és szabadabbá válik az életed.

16 éven keresztül Hawaiitól Baliig közel 50 országban járt és 10 országban élt, amely lehetővé tette számára a különböző országok, kultúrák, szokások és emberi kapcsolatok széleskörű megtapasztalását. Egyedül európai nőként sokszor került veszélyes helyzetbe, viszont kíváncsisága és az újdonság iránti vágya nem állította meg a további kalandokban.

Az utazások, a kapcsolódások szélesítették látókörét és kapcsolódásai világszerte sokszínűvé tették a hétköznapjait.

Gyász, depresszió

Ha elveszítünk valaki, vagy valamit, akkor gyászolunk, és ha nem tudjuk feldolgozni elengedhetetlenül érkezik a depresszió. Ilyen gyászt élhetünk meg akkor is, ha egy álmunk szerte foszlik, vagy rájövünk nem vagyunk képesek elérni, amit akartunk. Ugyanakkor az országváltás, a környezetváltozás, a munkahelyváltás, egy párkapcsolat vagy bármilyen kapcsolat lezárása is egy gyász folyamatot indít el bennünk, akár tudatosak vagyunk rá, akár nem. Ha úgy érzed, hogy ilyen nézőpontból még nem foglalkoztál ezzel a témával, vagy az életed bármely területén elakadásban érzed magad, akkor érdemes szakembert felkeresni, tanácsot kérni mielőtt még nehezebb helyzetbe kerülnél.

 

Orgazmus

Még a legjobb párkapcsolatot is kikezdheti, ha nem vagyunk egymásra hangolódva, ha nem tudunk örömet okozni egymásnak az ágyban. Sőt az őszinte kommunikáció és kapcsolódás hiánya is megmérgezi a kapcsolatot a hálószobán kívül is. Ideig óráig lehet ezt tabuként kezelni, nem venni tudomást róla, de az idő gyilkos! Ne féljünk, ne szégyelljünk segítséget kérni, hogy a tökéletes orgazmust élhessük át! Ezzel a hétköznapjaink is sokkal teljesebbek, boldogabbak lesznek!

 

Akadémia Nőknek

„Ébreszd fel a benned élő Nő magabiztosságát, szépségét, erejét és kapcsolódj a lelked TELJESSÉGéhez!

Andrea egy kifejezetten Nőknek szóló akadémiát hozott létre, melynek keretében a női létezésünk minden aspektusa fókuszba kerül. Ez az a hely, ahol egységben tekinthetsz magadra és kapcsolódhatsz önmagadhoz, ahol ráláthatsz azokra az összefüggésekre (régi tanult és örökölt mintákra, szokásokra), amelyek hiányoztak eddig ahhoz, hogy boldog, felszabadult és teljes életet élj! Olyan otthon is biztonsággal elvégezhető gyakorlatok eszköztárát kapod a kezedbe, amellyel a rohanó hétköznapokban is könnyedén megtalálod a belső középpontodat. Hiszen tudatosan kiteljesedett nővé válni Neked is születési jogod!Még nincsenek értékelések, légy Te az első!

 

Andrea vendég volt a Minden ami külföld csatornán 2021: