• Image Caption

Andrea

Orgazmus coach, trauma specialista
Lépj kapcsolatba

Elidegenedtél Önmagadtól? Már magadra sem ismersz?

Elveszett a biztonságérzeted, stabilitásod?

Amikor külföldön nyaralunk, mindent rózsaszín szemüvegen át nézünk, és sok országban azt gondolhatjuk, hogy milyen jó lenne odaköltözni. Viszont azok után, hogy kiköltözünk, rádöbbenhetünk, hogy valójában mennyire magányossá is válhat a külföldi lét, és mennyire hiányozhatnak az otthon természetesnek vett apróságok. Nem hallunk sok magyar szót, más termékek kaphatóak az áruházokban, más az emberek habitusa, mentalitása, és hirtelen Te válsz idegenné egy másik országban. Ez a párkapcsolatokra is rányomhatja a bélyegét, főleg abban az esetben, ha az egyik fél azért vált országot, hogy a másikat támogassa, vele maradhasson, viszont nehezebben talál munkát, nem beszéli olyan magabiztosan a nyelvet, rá van utalva a párjára anyagilag, és még sorolhatnánk az ilyenkor felgyülemlő nehézségeket. Nem is gondolnád elsőre, de a testeddel, szexualitásoddal kapcsolatos diszharmónia az élet minden területére képest kihatni. Ha szeretnéd megélni a biztonságot és a felszabadultságot ezekben a kihívásokkal teli időszakokban is, valamint szeretnéd végre letenni a régóta cipelt terheidet, hogy végre tényleg képes legyél az élet élvezetésre, akkor ebben Andrea tud a lehető legjobb támogatód lenni.

Keresd bizalommal, és fedezd fel mi mindenre vagy valójában képes!

 

Vedd fel a kapcsolatot Andreával ⬇⬇⬇


Úgy érzed nem tudod feldolgozni a múltad terheit? A múlt terhe rányomja bélyegét a hétköznapjaidra? Sokan vagyunk így. Ne féljetek segítséget kérni, mert minél tovább emészti az embert a múlt, annál nehezebb kilábalni és ismét megtalálni a teljes, boldog életet.

Ki segít feldolgozni a traumát?

Andrea, orgazmus coach, trauma és gyász specialista.

Közgazdász végzettséggel nemzetközi szakértőként közigazgatási Európai Uniós projektekben több, mint 20 éve dolgozik és ezzel párhuzamosan a világ leghíresebb tanárainál volt lehetősége a szakrális szexualitás, a tantra, a traumaoldás és gyászfeldolgozás különböző módszertanait elsajátítani, amelyet coachként és masszázs terapeutaként világszínvonalon képvisel.

A Yahoo 2021 Love Coachok Top 10-es listáján 4. helyezést ért el, számos hazai és nemzetközi online summit meghívott szakértője volt, közel 30 nemzetközi podcastban hívták már meg vendégként.

Nőknek, férfiaknak és pároknak segít feldolgozni a régi fájdalmakat, traumákat, veszteségeket, hogy boldogabb, szeretetteljesebb, szabadabb, bőségben teli életet élhessenek. Olyan biztos megoldást nyújt, amellyel egyedül és párkapcsolatban is örömtelibbé válik a szexualitás és elmélyül az intimitás és ezáltal egyre teljesebbé és szabadabbá válik az életed.

16 éven keresztül Hawaiitól Baliig közel 50 országban járt és 10 országban élt, amely lehetővé tette számára a különböző országok, kultúrák, szokások és emberi kapcsolatok széleskörű megtapasztalását. Egyedül európai nőként sokszor került veszélyes helyzetbe, viszont kíváncsisága és az újdonság iránti vágya nem állította meg a további kalandokban.

Az utazások, a kapcsolódások szélesítették látókörét és kapcsolódásai világszerte sokszínűvé tették a hétköznapjait.

Gyász, depresszió

Ha elveszítünk valaki, vagy valamit, akkor gyászolunk, és ha nem tudjuk feldolgozni elengedhetetlenül érkezik a depresszió. Ilyen gyászt élhetünk meg akkor is, ha egy álmunk szerte foszlik, vagy rájövünk nem vagyunk képesek elérni, amit akartunk. Ugyanakkor az országváltás, a környezetváltozás, a munkahelyváltás, egy párkapcsolat vagy bármilyen kapcsolat lezárása is egy gyász folyamatot indít el bennünk, akár tudatosak vagyunk rá, akár nem. Ha úgy érzed, hogy ilyen nézőpontból még nem foglalkoztál ezzel a témával, vagy az életed bármely területén elakadásban érzed magad, akkor érdemes szakembert felkeresni, tanácsot kérni mielőtt még nehezebb helyzetbe kerülnél.

 

Orgazmus

Még a legjobb párkapcsolatot is kikezdheti, ha nem vagyunk egymásra hangolódva, ha nem tudunk örömet okozni egymásnak az ágyban. Sőt az őszinte kommunikáció és kapcsolódás hiánya is megmérgezi a kapcsolatot a hálószobán kívül is. Ideig óráig lehet ezt tabuként kezelni, nem venni tudomást róla, de az idő gyilkos! Ne féljünk, ne szégyelljünk segítséget kérni, hogy a tökéletes orgazmust élhessük át! Ezzel a hétköznapjaink is sokkal teljesebbek, boldogabbak lesznek!

 

Akadémia Nőknek

„Ébreszd fel a benned élő Nő magabiztosságát, szépségét, erejét és kapcsolódj a lelked TELJESSÉGéhez!

Andrea egy kifejezetten Nőknek szóló akadémiát hozott létre, melynek keretében a női létezésünk minden aspektusa fókuszba kerül. Ez az a hely, ahol egységben tekinthetsz magadra és kapcsolódhatsz önmagadhoz, ahol ráláthatsz azokra az összefüggésekre (régi tanult és örökölt mintákra, szokásokra), amelyek hiányoztak eddig ahhoz, hogy boldog, felszabadult és teljes életet élj! Olyan otthon is biztonsággal elvégezhető gyakorlatok eszköztárát kapod a kezedbe, amellyel a rohanó hétköznapokban is könnyedén megtalálod a belső középpontodat. Hiszen tudatosan kiteljesedett nővé válni Neked is születési jogod!Még nincsenek értékelések, légy Te az első!

 

Andrea vendég volt a Minden ami külföld csatornán 2021: