• Image Caption

Orgazmus coach, szexuális trauma és gyász specialista

Andrea
Lépj kapcsolatba

Szexuális traumát, gyászt cipelsz?

Úgy érzed nem tudod feldolgozni a múltad terheit? A múlt terhe rányomja bélyegét a hétköznapjaidra? Sokan vagyunk így. Ne féljetek segítséget kérni, mert minél tovább emészti az embert a múlt, annál nehezebb kilábalni és ismét megtalálni a teljes, boldog életet. Ha szeretnétek megélni a legteljesebb intimitást, orgazmust, kiteljesedést, akár testi akár lelki síkon, akkor ebben a legjobb kalauz Andrea számotokra. Keressétek bizalommal, nem fogtok csalódni.

Vedd fel a kapcsolatot Andreával!

⬇⬇⬇


Ki segít feldolgozni a traumát?

Andrea, orgazmus coach, szexuális trauma és gyász specialista.
Közgazdász végzettséggel nemzetközi szakértőként közigazgatási Európai Uniós projektekben több, mint 20 éve dolgozik és ezzel párhuzamosan a világ leghíresebb tanárainál volt lehetősége a szakrális szexualitás, a tantra, a traumaoldás és gyászfeldolgozás különböző módszertanait elsajátítani, amelyet coachként és masszázs terapeutaként világszínvonalon képvisel. A Yahoo 2021 Love Coachok Top 10-es listáján 4. Helyezést ért el, számos hazai és nemzetközi online summit meghívott szakértője volt, közel 30 nemzetközi podcastban hívták már meg vendégként.
Nőknek, férfiaknak és pároknak segít feldolgozni a régi fájdalmakat, traumákat, veszteségeket, hogy boldogabb, szeretetteljesebb, szabadabb, bőségben teli életet élhessenek. Olyan biztos megoldást nyújt, amellyel egyedül és párkapcsolatban is örömtelibbé válik a szexualitás és elmélyül az intimitás.
16 éven keresztül Hawaiitól Baliig közel 50 országban járt és 10 országban élt, amely lehetővé tette számára a különböző országok, kultúrák, szokások és emberi kapcsolatok széleskörű megtapasztalását. Egyedül európai nőként sokszor került veszélyes helyzetbe, viszont kíváncsisága és az újdonság iránti vágya nem állította meg a további kalandokban.
Az utazások, a kapcsolódások szélesítették látókörét és kapcsolódásai világszerte sokszínűvé tették a hétköznapjait.

Gyász, depresszió

Ha elveszítünk valaki, vagy valamit, akkor gyászolunk, és ha nem tudjuk feldolgozni elengedhetetlenül érkezik a depresszió. Ilyen gyászt élhetünk meg akkor is ha egy álmunk szerte foszlik, vagy rájövünk nem vagyunk képesek elérni amit akartunk. Ezekkel együtt kell élni, de ha nem vagyunk képesek elfogadni, akkor teljesen tönkre teheti az életünket. Érdemes szakembert felkeresni, tanácsot kérni mielőtt késő lenne.

Orgazmus

Még a legjobb párkapcsolatot is kikezdheti, ha nem vagyunk egymásra hangolódva, ha nem tudunk örömet okozni egymásnak az ágyban. Ideig óráig lehet ezt tabuként kezelni, nem venni tudomást róla, de az idő gyilkos! Ne féljünk, ne szégyelljünk segítséget kérni, hogy a tökéletes orgazmust élhessük át! Ezzel a hétköznapjaink is sokkal teljesebbek, boldogabbak lesznek!Még nincsenek értékelések, légy Te az első!

Andrea vendég volt a Minden ami külföld csatornán 2021: