• Image Caption

Tünde

Olasz - angol nyelvtanulás, szakmai tanfolyam, szakfordítás - olasz, román, angol
Lépj kapcsolatba

Olasz-angol nyelvtanár, vizsgafelkészítő

valamint diplomás szakfordító román / magyar-olasz és román / magyar-angol irányban

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)     Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)     Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)     Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Szereted az olasz kultúrát és szeretnél olaszul tanulni?

Tünde sok éves tapasztalattal rendelkező diplomás olasz és angol tanár, valamint szakfordító, aki több éve Olaszországban él és dolgozik. Az olasz nyelvet nemcsak tanítja, de a mindennapi élete részeként használja!
Az Olaszországban szerzett tudása és kulturális tapasztalatai mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy valódi, élettel teli és autentikus tanítási élményt nyújtson a diákoknak inspiráló és hatékony oktatási környezetet teremtve. Az olasz nyelv és kultúra iránti elkötelezettsége mély és szenvedélyes, amit mindig izgatottan oszt meg!

Élményalapú tanulás

Tünde erősen hisz abban, hogy a gyakorlati alkalmazás és a kreatív megközelítés segíti a diákokat a legjobb eredmények elérésében.
Szolgáltatásai közé tartoznak:
  • olasz vagy angol nyelvtanfolyam minden szinten
  • szakmai nyelvtanfolyamok ( jogi, orvosi, üzleti nyelvezet)
  • olasz nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok ( B1 nyelvvizsga az olasz állampolgárság megszerzéséhez)
  • angol nyelvvizsga felkészítés (IELTS, CAMBRIDGE)
  • fordítási szolgáltatások román/magyar-olasz és román/magyar-angol irányban

Angol nyelvtanulás

 Ha angol nyelvtudásodat szeretnéd fejleszteni, vagy nyelvvizsgára készülsz, Tünde szívesen segít ezen az izgalmas és kihívásokkal teli úton is, hiszen mesterdiplomáját Olaszországban angol–olasz szakfordítás területen szerezte és az utóbbi években olasz diákokat készített fel sikeresen különböző nyelvvizsgákra. Célja nem csupán a nyelvtan és a szókincs kiszélesítése, hanem a magabiztos és hatékony kommunikáció megalapozása. Angol nyelvtanfolyamokat is minden szinten kínál, nyelvvizsgára való felkészítéssel beleértve az IELTS és CAMBRIDGE vizsgákat!

 Építhetsük és fejleszthessük együtt nyelvtudásod hatékonyan!

Vedd fel a kapcsolatot Tündével ⬇⬇⬇


 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!