• Image Caption

Stefano

Utazás és gasztrotúrák / olasz fordítás, tolmácsolás
Lépj kapcsolatba

Utazás és gasztrotúrák / olasz fordítás, tolmácsolás

Olasz gasztrotúra

nyelvtanfolyammal összekötve?

Igen! Egy fantasztikus olasz-magyar házaspár szervezésében vehettek részt általában 5 éjszakás utazáson Olaszországban. Kezdőknek és haladóknak szóló nyelvtanulással összekötve, hogy a maximumot tudd kihozni az utazásból és a tanultakat egyből a valós életben hasznosíthatod, miközben csodás tájakon barangolva kostólgathatod az olasz konyha jobbnál jobb remekeit!
Mindeközben ellátogattok majd többek közt a Cascata delle Marmore-hez, a világ legnagyobb mesterséges vízeséséhez, a tengerpartra, valamint a Bolsena-tóhoz is. Középkori városok, reneszánsz paloták és villák, etruszk emlékek, történelmi látnivalókból sem lesz hiány.

Neked való?

Mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály számára tökéletes, hiszen minden esetben igazodunk az igényekhez és a túra útvonalát is úgy állítjuk össze. Ha pedig saját magatok utaznátok, szívesen adok tippeket és állítok össze utitervet, amin a saját tempótokban tudtok végighaladni.

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)              Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Olasz fordítás és tolmácsolás

Mindketten beszélik a másik anyanyelvét. Precíz, és a nyelvhasználat szempontjából naprakész olasz/magyar fordítást nyújtanak mind üzleti téren, mind egyéb területen, legye az szakszöveg, pályázat, anyakönyvi dokumentumok, vámkezelési papírok, weboldalak, prospektusok, szakdolgozat vagy bármi egyéb.

Fordítás előtt javasolt elküldeni a fordítandó dokumentumot egy előzetes árajánlat érdekében. A fordítás végeztével pontosan, az ígért határidőben kapod meg a fordítást, úgy, ahogy az ajánlatban is szerepel.

 

Vedd fel a kapcsolatot Stefanoval  ⬇⬇⬇


 

Bővebben Stefanoról

Rómában születt, majd magyar nyelvből szerzett diplomát a Római La Sapienza egyetemen. Ezután Szegeden tanított a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán, óradó volt a JATE olasz tanszékén, majd Debrecenben a Csokonai Gimnázium kéttannyelvű tagozatán. Több nyelven is beszél, melyek közül magyarul a legmagasabb, anyanyelvi szinten kommunikál. Magyar nyelvű irodalmi alkotásokból készített műfordításai is megjelentek már. A hozzá fordulókat tolmácsolással, fordítással, gasztrotúrák szervezésével, tanácsadással, ügyintézéssel kapcsolatosan segíteni.

Ismerd meg Olaszország csodás tájait, ismerkedj a konyha remekeivel és tanuld a nyelvet is, amit azon nyomban kamatoztathatsz is!         Ismerd meg Olaszország csodás tájait, ismerkedj a konyha remekeivel és tanuld a nyelvet is, amit azon nyomban kamatoztathatsz is!

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!