• Image Caption

Krisztina

Portugália - Idegenvezetés és esküvőszervezés
Lépj kapcsolatba

Portugáliai utak szervezése

Szeretnéd megismerni Portugáliát? Szeretnéd a boldogtó igent Portugália egzotikus földjén kimondani? Egy személyre szabott út keretében kalandoznál kicsit Európa csücskében, csodálatos portugál tájakon? Egyél portugál ételkülönlegességeket, élvezd a portugál borok zamatát. Irány Portugália!

Krisztina, a kalauz

Egy útikönyv nem tudja pótolni a személyes elbeszélést. Jómagam több éve Portugáliában élek és kialakult egy portugál-magyar énem, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy hitelesen bemutassam ezt a csodás országot. Célom, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodva búcsúzzanak az országtól és alig várják majd, hogy ismét visszatérhessenek! Örömmel megmutatom Portugália igazi arcát és szívesen leszek az Ön útikönyve!

Lakhelye: Portugália, Lisszabon
Szolgáltatási terület: idegenvezetés és esküvőszervezés
Nyelve:  magyar, portugál

 

Vedd fel a kapcsolatot Krisztinával ⬇⬇⬇


 

Portugália

Az Ibéria félsziget része, Európa legnyugatibb része. Több egzotikus sziget is Portugáliához tartozik. Változatos tájak, hegyek, dombok, síkságok, sziklás tengerpart tarkítja Portugáliát. Sokszínű éghajlatának köszönhetően gazdag nővény és állatvilág található itt. Szintén ennek a tökéletes éghajlatnak köszönhetőek a jobbnál jobb borok.

Látványosságok Portugáliában

Építészete, kultúrája, strandjai, kellemes klímája vonzza ide a látogatókat. Ha Portugáliában járunk mindenképpen érdemes felkeresni Lisszabont, Portot, Algarvet. A Nagy felfedezések, az Új-Világ meghódítása innen Portugáliából indult ki és ennek minden nyoma  megtalálható.

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!