• Image Caption

Online sakkoktató | magyar, angol, német

Gábor
Lépj kapcsolatba

Online sakkoktatás

A sakk a legnagyobb stratégák játéka! A legnagyobb vezetők, hadvezérek, politikusok, szinte kivétel nélkül magas fokon művelték a sakk tudományát! A sakk fejleszti a kreativitást, a magas szintű gondolkodást, a fegyelmet, odafigyelést! Akár magunk, akár gyermekünk számára érdemes megismertetni a sportok királyát!

Vedd fel a kapcsolatot Gáborral!

⬇⬇⬇


Sakk

Ázsiából indult világhódító útjára a sakk. Indián, Kínán keresztül érte le Oroszországot és ezzel lépet be a sakk Európába. Természetesen a nagy út folyamán a sakk rengeteg fejlődésen ment keresztül. A sakk játékos formában segíti az ember gondolkodásának fejlődését. A sakk magas szinten fejleszti a kreativitást, így nem csoda, hogy mind a mai napig a legnagyobb koponyák “játszótere”.

Gábor az sakk “edző”

Mindig is életem része volt a sakk. Sokáig versenyzőként volt a mindennapom ez a sport, de az utóbbi 5 évben inkább az oktatás élvez prioritást. Főként gyermekekkel foglalkozom, iskolákban, óvodákban, továbbá interneten, de minden korosztályból akadt már tanítványom. A sakk, mint játék, kiváló képességfejlesztő a gyerekek számára. Fejleszti a logikát, a kombinációs készséget és növeli a memóriát.
Az oktatás korhoz és tudáshoz mérten zajlik. Kicsiknek és kezdőknek mesés történetek segítenek megismerkedni a szellemi sportok királyának rejtelmeivel.

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!