• Image Caption

Gábor

Online sakkoktató | magyar, angol, német
Lépj kapcsolatba

Online sakkoktatás

A sakk a legnagyobb stratégák játéka!

A világon élt legsikeresebb vezetők, hadvezérek, politikusok, szinte kivétel nélkül magas fokon művelték a sakk tudományát. A sakk fejleszti a kreativitást, a stratégiai gondolkodást, a fegyelmet, odafigyelést, és a türelmet. Akár magunk, akár gyermekünk számára de érdemes felvenni a kapcsolatot Gáborral, aki világos, egyértelmű magyarázataival, és szórakoztató, de készségfejlesztő óráival megismertetheti velünk a sportok királyát, ráadásul magyar, angol vagy német nyelven!

Gábor az sakk “edző”

A sakk mindig is központi szerepet játszott az életemben. Sokáig versenyzőként volt a mindennapjaim része ez a sport, de az utóbbi 5 évben inkább az oktatása élvez prioritást. Főként gyermekekkel foglalkozom, iskolákban, óvodákban, továbbá interneten keresztül, de minden korosztályból akadt már tanítványom. A sakk, mint játék, kiváló képességfejlesztő a gyerekek számára. Fejleszti a logikát, a kombinációs készséget és javítja a memóriát.
Az oktatás korhoz és tudáshoz mérten zajlik. Kicsiknek és kezdőknek mesés történetek segítenek megismerkedni a szellemi sportok királyának rejtelmeivel.

Vedd fel a kapcsolatot Gáborral ⬇⬇⬇


 

Tudtad?!

A sakk Ázsiából indult világhódító útjára. Először Indián, Kínán keresztül érte el Oroszországot, és ezzel egyenes útja volt Európa szívébe. Természetesen mindeközben rengeteg fejlődésen, és változtatáson ment keresztül. A sakk játékos formában segíti az ember gondolkodásának fejlődését, magas szinten fejleszti a kreativitást, így nem meglepő, hogy a mai napig nagyon népszerű, és a nagy gondolkodók “játszótere”.

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!