• Image Caption

László

Spanyol letelepedési- és hivatalos ügyintézés
Lépj kapcsolatba

Spanyol letelepedési- és hivatalos ügyintézés

Szeretnél Spanyolországban dolgozni, ideiglenesen tartózkodni vagy akár véglegesen letelepedni? Szeretnéd elkerülni a spanyol bürokrácia útvesztőit, szeretnél minden spanyol törvényt betartani és legálisan tartózkodni Spanyolországban?

Bízd a spanyol letelepedési- és hivatalos ügyeidet helyi szakértőre!

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

László irodája egy hivatalosan is bejegyzett, spanyol letelepedési és hivatalos ügyekre, valamint ingatlan adásvételi ügyintézésre szakosodott (Gestoría). Kifejezetten magyar ügyfelekkel dolgoznak és munkatársaik magyar nyelven állnak az ügyfeleik rendelkezésére! 

NIE szám, rezidencia, bankszámlanyitás, és sok másban lehet segítségedre.

 

Spanyolországi letelepedéssel kapcsolatos szolgáltatások:

  • Online és személyes konzultációk spanyol letelepedési ügyekben: Legyen bármilyen kérdésed spanyol letelepedési, hivatalos vagy ingatanvásárlási ügyekben, egy másfélórás konzultáció keretein belül minden kérdésedre személyre szabott választ kapsz.
  • NIE szám ügyintézés személyesen vagy meghatalmazással: A NIE szám a külföldiek azonosító száma Spanyolországban, melyre minden ügyintézésnél szükséged lesz. Ez a legelső dolog melyet meg kell szerezni spanyolországi letelepedés esetén. A NIE számot lehetőség van személyes jelenléttel megszerezni az illetékes spanyolországi idegenrendészeti hivatalban. A NIE számot akár Spanyolországba utazás nélkül, Magyarországon közjegyző által hitelesített meghatalmazással is meg tudják neked szerezni. Így kényelmesen, akár már a Spanyolországba érkezésed előtt meg lehet a NIE számod.
  • Társadalombiztosítási szám ügyintézés: A spanyol társadalombiztosítási szám a NUSS-ra mindenképpen szükséged lesz, ha dolgozni, vagy vállalkozni szeretnél Spanyolországban. A NIE szám megszerzése után László irodája pár munkanapon belül megszerzi számodra a társadalombiztosítási számot. Akár teljesen online ügyintézéssel is elérhető!
  • Spanyol bankszámlanyitás: A bankszámlanyitás sokszor körülményes és nehéz feladat Spanyolországban egy külföldinek. László irodája felállítja neked a megfelelő stratégiát, hogy a legkevesebb ellenállásba ütközz és végig viszi neked a teljes bankszámlanyitást az online bank és a bankkártya beaktiválásával együtt. Neked csak jelen kell lenned és aláírnod a dokumentumokat. Érdemes tudni, hogy a bankszámlanyitás csak személyes spanyolországi jelenléttel lehetséges!
  • Spanyol rezidencia ügyintézés: Ha letelepedési szándékkal érkezel Spanyolországba, akkor legkésőbb folyamatos 3 hónapnyi tartózkodás után rezidens kártyát kell igényelned. Hogy ezt a letelepedési engedélyt megkapd teljesítened kell a kiadás feltételeit. László irodája tájékoztat a lehetőségeidről és elvégzi a teljes rezidencia ügyintézést az illetékes idegenrendészeten.
  • Magán egészségbiztosítás ügyintézés: Spanyolországban a magán egészségbiztosítási rendszer nagyon fejlett és elérhető áron igénybevehető. Ha spanyol magán egészségbiztosításra van szükséged, ami akár a rezidens ügyintézéshez is szükséges lehet, akkor László irodája megköti neked a megfelelő biztosítást, akár teljesen online ügyintézéssel is.

 

Megbízható, legális segítség spanyolországi letelepedési ügyintézéseidhez!

 

Vedd fel a kapcsolatot Lászlóval ⬇⬇⬇


 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!