• Image Caption

Kinga

Új-Zéland utazási bróker
Lépj kapcsolatba

Teljeskörű utazásszervezés Új-Zélandra

Új-Zéland, a paradicsomi sziget az álmaid célja? Szeretnéd, ha minden egyes csodás percet a legnagyobb biztonságban élvezhetnél ki Új-Zélandon? Kinga a te embered! Kinga teljeskörű segítséget tud nyújtani, ha ide készülsz!

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Új-Zélandi repülőjegy? Új-Zélandi biztosítás? Autókölcsönzés, lakás, házbérlés Új-Zélandon? Kinga sok éves tapasztalattal rendelkezik egy tökéletes új-zélandi út megszervezésében! Ha Új-Zéland akkor Kinga legyen a “vezetőd” és biztos lehetsz benne, hogy semmi kellemetlen meglepetés nem fog érni!

 

Vedd fel a kapcsolatot Kingával ⬇⬇⬇


 

Miért Kinga a legjobb választás?

19 éve élek Új-Zélandon, ahol utazási brókerként dolgozom. Cégünkön keresztül közvetlen kapcsolatunk van a légitársaságokhoz, utazásszervező cégekhez, biztosítókhoz, autóbérlő irodákhoz. Mivel brókerként dolgozom így a hagyományos munkaidőn kívül is el lehet érni engem sürgős esetekben. Ha módosításra kerül a sor vagy bármi gond felmerül akkor azt én intézem az utasaimnak. Ez beletartozik a szolgáltatásaimba. Ügyintézésért nem számolok fel pénzt. Szinte minden évben hazalátogattam Magyarországra különböző útvonalakon: Ázsián, Amerikán, Dél-Amerikán és az arab országokon keresztül is utaztam már, szinte mindig hosszabb – rövidebb megállókkal. Utasaimnak nem csak Új-Zélandra való utazásukban, de a világ más úticéljukban is tudok segíteni. Sokat utaztam Új-Zélandon belül is. Több napos túrákat csináltam az északi és déli szigeten is, lakókocsival jártuk az országot, síeltünk, hajóztunk és autóval is rengeteget utaztunk az elmúlt években.

Utazás Új-Zélandra

Több, mint 10 000 kilométer mire eljutunk Új-Zéland messzi szigeteire. Ha ilyen messzi és ismeretlen helyre akarunk utazni és nem szeretnék, hogy az utazásunk, új-zélandi tartózkodásunk problémák, nehézségek zavarják meg, akkor mindenképpen érdemes szakember segítségét kérni, aki jól ismeri Új-Zélandot. Hogyan lehet a legolcsóbb repülőjegyet megszerezni? Hogyan kell lakást, szállást bérelni Új-Zélandon? Esetleg kocsival szeretnéd bejárni Új-Zéland csodás tájait? Ebben az esetben érdemes Kingát felkeresni, aki professzionális módon segít mindenben, hogy ti csak az Új-Zélandi kalandot élvezhessétek.

 Még nincsenek értékelések, légy Te az első!