• Image Caption

Amerikai bevándorlási, munka- és cégjogász

Áron
Lépj kapcsolatba

Munka és bevándorlás az Egyesült Államokba!

Szeretnél az Egyesült Államokban dolgozni? Esetleg letelepednél az USA-ban? Céget alapítanál Észak-Amerikában? Ha szeretnéd megvalósítani álmaidat az Egyesült Államokban, akkor itt a lehetőség, hogy könnyedén, meglepetések nélkül megtaláld a helyed ott! A nemzetek olvasztó tégelye az Egyesült Államok téged is vár! Ha valóban Amerika a célod, akkor ne habozz keresd Áront! Felkészült csapat, tapasztalt szakemberek Áron irányítása alatt várják, hogy segítsenek megvalósítani az álmaidat!

Vedd fel a kapcsolatot Áronnal!

⬇⬇⬇


Letelepedési szakember az Egyesült Államokban

Áron Budapesten született és Floridában nevelkedett. Tagja a dél floridai Federal Bankruptcy Bíróságnak, a floridai és kolumbiai Ügyvédi Kamarának. Amerikai bevándorlási és csődeljárásokkal foglalkozó ügyvéd. Kollégáival amerikai állampolgársági-letelepedési ( bármely 50 államban), -tanulási – munkavállalási és zöldkártya ügyekben nyújtanak segítséget, de ingatlan befektetés vagy cégalapítás esetén is keresd bátran Őket.

Lakhely: Florida, USA

Szolgáltatási terület: Bevándorlási jog, csőd jog, ingatlan illetve céges ügyek intézése

Nyelv(ek): magyar, angol

Tapasztalat: 7 év, bevándorlási és csődeljárási ügyvéd

Utazás az Egyesült Államokba

A mai napig sokak nagy álma, hogy eljussanak az USA-ba. Akár egy kis kirándulás esetleg hosszabb ott tartózkodás vagy letelepedés a cél érdemes szakember segítségét igénybe venni. Egy amerikai szakember, amerikai tanácsadó segíthet abban, hogy gördülékenyen érd el álmaid. Akár a felmerülő akadályokat könnyedén átugord. Ha már ilyen nagy fába vágjuk a fejszénket, hogy Egyesült Államok, akkor ne sajnáljuk az időt és a pénzt, hogy profi szakemberek kísérjenek és segítsenek.

Pénzügyi befektetések az USA-ban

A pénzügyek bölcsője, a hatalmas vagyonok megszerzésének és elvesztésének anyja az Egyesült Államok. Ha USA-ba akarsz befektetni, céget alapítani, akkor mindenképpen kérd pénzügyi szakembereink segítségét, hogy a lehető legtöbb nyereséget ér el!

 


Rated 4 out of 5
17 December 2022

Tetszik ha valóban müködik én nagyon hálás lennék ha sikerülne

András
Rated 5 out of 5
3 December 2022

Jo ez a szolgaltatas

Anonim
Rated 5 out of 5
13 November 2022

Meg vagyok elégedve.

Babrányi Szabolcs
Rated 5 out of 5
23 June 2021

Fontosabb infók egy helyen!

Zoter