• Image Caption

Ildi

Angliai ügyintézés | Életpálya tervezés
Lépj kapcsolatba

Több, mint 20 év Angliában

Ildi az, aki tudja, kit kell hívni és mit kell mondani, ha a mindennapi életben elakadsz valahol. Ő biztosan segítségedre lesz!
Fél életét Angliában töltötte és rengeteg tapasztalata van az óvoda- és iskolarendszerben, önéletrajz- és motivációs levél írásban, interjú felkészítésben, cégalapításban, továbbtanulásban, bárminemű ügyintézésben: akár az önkormányzatokkal, munkaügyivel vagy bármely hivatalos szervvel.
Rohanó világunkban jó, ha akad egy ilyen kapcsolat, akire számíthatunk!
Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Akár most készülsz Angliába, akár már ott élsz egy ideje vagy épp más országba való költözésen gondolkozol, esetleg megakadsz valamiben, széleskörű tapasztalattal rendelkezik.

Keresd bizalommal!

Vedd fel a kapcsolatot Ildivel ⬇⬇⬇


Útmutatás, ügyintézés, életpálya tervezés

Ő az a szakember, aki a megoldásokra fókuszálva szívesen segít neked abban, hogy megtaláld a saját utadat az életben.
Életpálya tervezésben jártas, illetve rengeteg tapasztalattal rendelkezik önéletrajz és motivációs levél írásban, így biztosan tud segíteni abban, hogy sikereket érj el a munkakeresésben is.
Bármilyen kérdésed van, keresd bátran, bizalommal, Ildi megoldja!

Angol nyelvvizsga

Számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsgát kell tenni. Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

 

♡  Egy idegen nyelv, egy idegen kultúra megismerése tesz minket igazán többé. ♡ 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!