Minden Ami Külföld | Meglepetés Monzában - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Generic F1 car with special speed effect

Meglepetés Monzában

Pierre Gasly az Alpha Tauri versenyzője nyerte nagy meglepetésre a kaotikus olasz forma 1-es nagydíjat, amit 2020. szeptember 4-e és szeptember 6-a között rendeztek meg Monzában. Hamilton egy elhibázott boksz kiállás miatt, 10 másodperces „stop and go” büntetést kapott, így csak a hetedik helyen ért célba. A világbajnoki címért küzdő ellenlábasai nem tudták ezt kihasználni, hiszen Verstappen motorja feladta szolgálatot, Bottas-t pedig műszaki problémák hátráltatták – melegedett a motorja -, így csak az ötödik helyet csípte meg. A két Ferrari nagyon leszerepelt hazai versenyükön. Vettel fék meghibásodás miatt adta fel a küzdelmet, látványosan áttörve a hungarocell terelőket, Leclerc pedig csúnyán összetörte a kocsiját a célegyenesbe fordító kanyarban. Szerencsére neki nem lett baja, kocogva tért vissza a boxba, csapatához.

Jövő héten a csodálatos Toszkánában folytatódik a küzdelem.

Reméljük hasonló izgalmak várnak ránk. 

Gasztro-és bortúrák, olasz főzőiskola, esküvő a napsütötte Toszkánában! Érdeklődj a lehetőségeidről >>>kapcsolatfelvétel<<<

A cikkben elhangzottakért felelősséget nem vállalunk. Ez a cikk nem feltétlenül tükrözi a mi álláspontunkat! Mivel szeretjük az elgondolkodtató, érdekes írásokat a Tiédet is várjuk szeretettel vagy ha szívesen megosztanád tapasztalataid, de nem erősséged az írás jelezd és egyeztetünk Veled akár egy interjút.

Szólj hozzá