SPANYOLORSZÁG

tájékoztató est sorozatFontolgatod a költözést a napsütötte Spanyolországba, de nem tudod hogy indulj neki? Érdekel milyen a valós élet az ország egyes részein?

Netán ingatlant vásárolnál, vagy vállalkozást indítanál Spanyolországban?

Akkor a ‘Spanyolország online tájékoztató est sorozat és információs napok’ Neked szól:

Spanyolországba költözni tervezőknek vagy ott ingatlanbefektetést tervezőknek!2024. január 30 – február 2.

élő beszélgetés sorozat tapasztalt szakértőkkel, Spanyolországban élő szakemberekkel


Otthonod kényelmében szerezhetsz hiteles információkat tapasztalt honfitársainktól mind a költözés témakörében, az előkészületekről, hivatalos intéznivalókról, letelepedési lehetőségekről, ingatlan ügyekről és a mindennapok gyakorlati kérdéseiről! Ilyen nagy döntések meghozatalánál nem elég az interneten bogarászni és kétes véleményekre, hiányos információra alapozni…ha Te sem elégszel meg ezzel és a legfelkészültebben szeretnél nekivágni álmaid megvalósításának, akkor itt a helyed az online információs tájékoztató est sorozaton, akiktől kérdezhetsz is!Mikor?

2024. január 30 és február 2 között az esti órákban lesz szükség körülbelül 1,5 órára. Az esemény Google Meet videókonferencián kerül megrendezésre, így online követheted a tájékoztatót bárhonnan. A végén kérdéseket is tehetsz fel akár szóban, akár írásban, de az alábbi űrlapon, jelentkezéskor akár előre is elküldheted őket!


Nem érsz rá?

Nem tudsz szabaddá tenni pár estét, vagy nem érsz mind a négy nap? Semmi gond, hisz a beszélgetések visszanézhetőek lesznek, a tájékoztatókról felvétel készül majd és ezt megkapod, hogy ne maradj le semmiről és vissza is tudd nézni bármikor.


Lehetőség van az egyes napi tájékoztatókra külön is jelentkezni,

azonban célszerű mind a 4 estén részt venni, mert mindegyik egy-egy fontos részterületet ölel fel.Az esemény főszervezője Zsuzsi, aki ügyvéd karrierjét hátrahagyva maga is Spanyolországba költözött. Szenvedélyes utazó, aki napjainkban főként fotózással és utazási tanácsadással foglalkozik. Spanyolország régi szerelem volt számára, azaz szinte minden, ami spanyol: a nyelv, a táj, a különböző vidékek, a városok, a zene, a filmek! Ő is a Spanyolországba való költözése során szembesült azzal, hogy mennyi információ kell ahhoz, hogy az ember megvesse a lábát egy idegen országban. Persze ezzel egy időben az is egyértelművé vált számára, hogy a sok napsütés, tenger, pálmafák és a könnyed hétköznapi közhangulat igazán kellemessé teszi ott az életet!

Zsuzsi eltökélten segít másoknak új életet kezdeni ebben a gyönyörű országban, ahol ingatlanbefektetésre és kétlaki életre is nyílhat esély, ezáltal mindazoknak is ugyanolyan hasznos lesz az információs tájékoztató est sorozat, aki ugyan nem tartós költözést vagy letelepedést tervez Spanyolországban, de nyitott felé és egyenlőre netán ‘csak’ ingatlanbefektetésen gondolkodik.


RÉSZLETES PROGRAMLEÍRÁS1. nap: 2024. január 30. kedd 19h

Az első estet egy régóta Barcelonában, illetve a Costa Braván élő, turisztikai vállalkozása mellett hivatalos ügyintézéssel foglalkozó szakértőnk kezdi, egyrészt a hivatalos ügyekről és elintéznivalókról: NIE-szám, lakcímbejelentés, rezidens kártya megszerzése, bankszámlanyitás, társadalombiztosítás és magán egészségbiztosítás, vállalkozás indítása, ingatlanvásárláskori kötelező adminisztráció.

Ezen információk általában véve érvényesek egész Spanyolországban. Emellett szakértőnk bemutatja nekünk a térség ingatlanbefektetési és cégalapítási lehetőségeit, a helyi tapasztalatokat. Megtudhatod, miért drágábbak itt az ingatlanok, mégis miért éri meg ide költözni, itt befektetni vagy üzleti tevékenységet folytatni.

2. nap: 2024. január 31. szerda 19h

Ingatlanszakértőnk tájékoztat minket az ingatlanvásárlás- és bérlési tudnivalókról, a Costa del Sol térség sajátosságairól, jelen irányárakról, ingatlantípusokról és mindarról, amit tudnod kell ahhoz, hogy megfelelő döntést hozhass arról, hova is érdemes költözni vagy épp milyen befektetési lehetőségekkel kalkulálj. Bár a tájékoztató elsősorban a Costa del Sol térségére vonatkozik, az információk érvényesek más, a magyar kiköltözők és ingatlanbefektetők által preferált területek esetén is!

3. nap: 2024. február 1. csütörtök 19h

A Spanyolország iránt érdeklődők közül talán sokan ismerik újságíró partnerünket, aki jóideje szolgáltat híreket a hispán mindennapokról. 2016-ban költözött a Costa Blancára, így alaposan ismeri a régiót és az ottani életet. Most egy kicsivel a Costa Blanca déli határa alatt, a már Costa Cálidához tartozó La Mangán él, de továbbra is ezer szállal kötődik a szomszédos “Blancához”. Számtalan tapasztalatát, történetét osztja majd meg velünk a térségről, közelebb hozva mindazokhoz, akik fontolgatják, hogy ezen a vidéken telepednének le. Elmeséli, ő hogyan költözött Spanyolországba és miért épp ezt a részt választotta.

Javasoljuk, hogy neki már jelentkezéskor küldd el kérdéseidet, amire mindenképp szeretnél választ kapni!

4. nap: 2024. február 2. 19h

Utolsó tájékoztató estünket a 13 éve a Costa del Sol-on élő, üzletfejlesztési tanácsadóként dolgozó honfitársunk tartja, aki az évek során helyi lakosként szerzett tapasztalatait osztja meg velünk a mindennapi élet gyakorlati kérdéseiről. Az ördög a részletekben rejlik, ha ezekre a dolgokra nem készülsz fel, az sok felesleges fejtörést, bonyodalmat és bosszúságot okozhat majd! Ezek megelőzése érdekében szó lesz többek között a beilleszkedésről, a nyelvtudás szükségességéről, munkakeresésről, megélhetési költségekről, autóval kapcsolatos kérdésekről (pl. magyar gépjármű átregisztrálása), a gyerekek beiskoláztatásáról, orvosi ellátásról (magánbiztosítás vagy állami) és kedvenc kisállataink kiviteléről is.

Szakértőnk a Costa del Sol-on él, de az információk többsége egész Spanyolországra nézve érvényes és hasznos.Minden tájékoztató végén lesz kérdezz-felelek! Ha mindenképp szeretnéd, hogy kérdésed megválaszolásra kerüljön, küldd el már előre a regisztráció során!


Mindegyik tájékoztatóról felvétel készül, amit a résztvevők megkapnak, így az bármikor visszanézhető lesz számukra.


Mennyibe kerül?

Ha legalább 3 tájékoztatón részt vennél, mindenképp érdemes a négyes csomagárat választani, de persze lehetőség van csak egy infóestre is jegyet venni! *

*kedvezményes early bird jegyárak 2024. január 15-éig, ne maradj le!


Teljes árú jegy 2024. január 16-tól:

Hidd el, erről biztosan nem akarsz lemaradni! 🙂


AZ ESEMÉNY LEZÁRULT!


Kérjük, ha részt vettél, értékeld az eseményt!

Köszönjük!


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj első kézből külföldi hírekről, aktualitásokról és a Minden Ami Külföld történéseiről, hogy Téged se érjenek meglepetések!

👇👇👇👇👇

Már rendszeres olvasónk vagy?

Kérlek értékeld hírleveleinket, mert folyamatosan figyeljük a visszajelzéseket és fejlesszük szolgáltatásainkat a Ti igényeiteket figyelembe véve!


Rated 5.0 out of 5
12 March 2024

Aranyos

Anonim
Rated 4.0 out of 5
6 March 2024

Hasznosak, erdekesek

Anonim
Rated 5.0 out of 5
6 March 2024

Szerintem maximális erőbedobással, figyelemmel és becsülettel dolgoztok. Szeretem a csoportot és a live-okat is. Óriási segítség, hogy vagytok. Köszönjük! 🙂

Andrea75
Rated 5.0 out of 5
1 December 2023

Szerintem egy jobb reményében és élethez munkák jó ötletnek tartom.

Anonim
Rated 5.0 out of 5
8 March 2023

Nekem tetszik sok érdekes téma új info🫶🏻

Ádám Zsuzsa dr.