Az Alpok csodás tájai, a hegyek alatt meghúzódó hangulatos városok és falvak, gazdag történelem, valamint a természeti szépségeken túl persze a köztudottan erős és stabil gazdaság, amivel ez az ország rendelkezik, bizony sokak számára vonzó desztináció. Svájcban szigorúak a játékszabályok, de úgy várják el annak betartását, hogy korrekten mondják el azokat, ‘fair play’ van. A kiszámíthatóságot pedig sokan szeretik.

Ebben az országban meglepően jól működik a demokrácia, egyrészt a turizmus és a bankrendszerük révén is van mit a tejbe aprítani, de az ország maga nagyon ügyel az átlagember életszínvonalára és a közvéleményre, évente akár többször is tartanak szavazást, nem csak négyévente.


Svájc nagyon vonzó mind a turisták és a betelepülő külföldiek számára. Semleges státusszal rendelkezik, és a jövedelmek szintje itt az egyik legmagasabb a világon, nem véletlenül nevezik néhol paradicsomnak. Sokan álmodoznak arról, hogy akár állandó lakhelyükre találjanak ott. 


Fontos azonban, hogy mindig tájékozódjunk arról, hogy milyenek a mindennapok Svájcban és kellőképp felkészüljünk az országváltásra!


Tarts velünk egy élő beszélgetésen,

ahol a svájci életről fogunk beszélni Krisztinával,

és rengeteg hasznos információ fog elhangozni, több területet igyekszünk érinteni az ottani életről,

munkaerőpiaci helyzetről és minden másról, ami titeket érdekelhet.

Kérdezz bátran!Krisztina több éves, Svájcban eltöltött tapasztalatával, kint szerzett számviteli, ügyintézői végzettséggel és felsőfokú német nyelvtudás birtokában számtalan ügyben áll honfitársaink segítségére. Ha Svájcban tervezel munkát vállalni, kiköltözni, vagy már ott élsz, netán a hazaköltözést tervezed, akkor is tarts Velünk, hiszen Krisztinával rengeteg hasznos információ fog elhangzani az élő beszélgetés alatt.


2024. május 10-én

magyarországi idő szerint este 20 órakorVAN KÉRDÉSED?

Kérdezz az élő esemény közben, vagy tedd fel őket ide kattintva akár előre,

NE BÍZD A VÉLETLENRE!


No de kivel is beszélgetünk május 10-én? A Minden Ami Külföld szakértő partnerével, Krisztinával,

akivel mindenképp érdemes felvenned a kapcsolatot, ha Svájcban tervezel dolgozni, élni, de akár akkor is nagy segítség lehet számodra, ha épp ott élsz.


>>> Ha Svájc, akkor Krisztina segítségedre lehet! <<<


KÉRDEZZ ÉLŐBEN!

A május 10-ei esemény alatt természetesen élőben is fogsz tudni kérdezni Krisztinától, de ha nem várnál

addig, akár előre is felteheted kérdéseidet, mert az előre beküldött kérdésekkel kezdjük a kérdezz-feleleket.

Fontos, hogy kizárólag Svájccal kapcsolatos témában feltett kérdések kerülnek megválaszolásra!

Ha valami kérdésre mégsem maradna idő az élő esemény keretein belül, akkor se aggódj, nem hagyjuk megválaszolatlanul, később írásban mindenképp megkapod a választ.

Egyéb segítséget találsz ezen az oldalon, ha Svájcba készülsz, legyen az nyelvi felkészülés vagy konkrét munkakeresés! >>>

Élőben jelentkezünk majd, de miért érdemes regisztrálni az eseményre?!

  • Előre el tudod küldeni a felmerülő kérdéseid! Ez akkor is jól jöhet, ha valamiért mégsem tudsz minket élőben követni, de utólag visszanéznéd, és szeretnéd, ha a kérdésed megválaszolásra kerülne! A beszélgetés végén a regisztrált jelentkezők által küldött kérdésekkel kezdjük a kérdezz-felelek részt ( így sem biztosított, hogy mindenki kérdésére élőben fogunk tudni válaszolni, de a fennmaradó kérdésekre a válaszokat el fogjuk küldeni!)
  • Kisorsolunk 2x fél óra INGYENES online konzultációt Krisztinával, ahol személyre szabottan tudsz kérdezni és segítséget kérni.
  • Ezen kívül egy díjmentes önéletrajz írás szolgáltatást is megnyerhetsz tőle!
  • Megnyerheted a ‘Külföldre költözünk kalandjáték, kockázat’ interaktív e-bookot is, ahol te leszel főhős! A játék a válaszaid alapján alakul, miközben rengeteg mindent tanulhatsz!

↓↓↓

A jelentkezés lezárult, deRÉSZT VENNÉL A SORSOLÁSON IS?

A NYEREMÉNYEK EGYIKE IS A TIED LEHET, EHHEZ JELENTKEZZ AZ ALÁBBI ŰRLAPON!

Ehhez két pontot szükséges szerezni! Megosztásért és követésért is járnak pontok!

ITT tudod a pontokat megszerezni az alábbi formon. 👇👇

(Sorsoláson csak azok vehetnek részt akik ezen a formon minimum 2 pontot szereznek. Ha segítségre van szükséged ebben, hogy miként működik jelezd nekünk a hello@mindenamikulfold.hu email címen)


Kérjük, ha részt vettél, értékeld az eseményt!

Köszönjük!


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj első kézből külföldi hírekről, aktualitásokról és a Minden Ami Külföld történéseiről, hogy Téged se érjenek meglepetések!

👇👇👇👇👇

Már rendszeres olvasónk vagy?

Kérlek értékeld hírleveleinket, mert folyamatosan figyeljük a visszajelzéseket és fejlesszük szolgáltatásainkat a Ti igényeiteket figyelembe véve!


Rated 5.0 out of 5
12 March 2024

Aranyos

Anonim
Rated 4.0 out of 5
6 March 2024

Hasznosak, erdekesek

Anonim
Rated 5.0 out of 5
6 March 2024

Szerintem maximális erőbedobással, figyelemmel és becsülettel dolgoztok. Szeretem a csoportot és a live-okat is. Óriási segítség, hogy vagytok. Köszönjük! 🙂

Andrea75
Rated 5.0 out of 5
1 December 2023

Szerintem egy jobb reményében és élethez munkák jó ötletnek tartom.

Anonim
Rated 5.0 out of 5
8 March 2023

Nekem tetszik sok érdekes téma új info🫶🏻

Ádám Zsuzsa dr.