Egy országváltás nem könnyű és ne gondoljuk, hogy egyszerűen veszünk egy repülőjegyet ugyanarra a járatra magunknak és kedvencünknek, hisz ez sokkal komolyabb ügyintézést és felkészülést igényel sok célország esetében.

Kérj szakértői segítséget, hogy az állandóan változó utazási szabályoknak és előírásoknak megfelelően készülhessetek fel az útra és kedvenced fennakadások nélkül érjen célba és mielőbb találkozhassatok!

  • Nemzetközi költöztetés, csomagküldés, kisállat szállítás │ EU
    Zökkenőmentes, rugalmas nemzetközi költöztetés, csomagküldés és áruszállítás, kutya és macskaszállítás az Európai Unió országain belül!
    Erre van szükségem! Tovább
  • Mauritiusi tanácsadó
    KÖLTÖZÉS MAURITIUS szigetére két gyerekkel, kutyástul, macskástul. Iskola, munka, vállalkozás, tapasztalatok Afrikából. SEGÍTSÉG Neked is >>>
    Erre van szükségem! Tovább

Miért fontos, hogy magunkkal vigyük őket?

 

A kisállatok jellemzően szoros köteléket alakítanak ki az őket örökbefogadókkal. Az állatok jelenléte és társasága megnyugtató és stresszcsökkentő hatással bír, országtól függetlenül.

Kisállatunk jelenléte új és ismeretlen környezetben segít megteremteni a biztonság és otthonosság érzetét. Az állatok jelenléte hozzájárulhat ahhoz, hogy ha külföldre költözünk könnyebben alkalmazkodjunk és érzelmileg kötődjünk az új helyünkhöz.

A kutatások kimutatták, hogy az állatokkal való együttélés javíthatja az emberek fizikai és mentális egészségét. Az állatok segítenek csökkenteni a stresszt, csökkentik a szívbetegségek és a depresszió kockázatát, és javítják az általános jóllétet.

A kisállatok sokkal nyitottabbá és könnyebben kapcsolódóvá teszik az embereket, így segítenek új barátságok és társas kapcsolatok kialakításában. Ez különösen hasznos lehet, amikor külföldön új közösségekbe integrálódunk.

Az állatok gondozása és ellátása rendszeres és szervezett napi rutint igényel. Ez elősegítheti a felelősségérzetet és az önállóságot a külföldi környezetben, és segíthet a mindennapi élet strukturáltabbá tételében.

Egyes külföldi országokban korlátozott lehetőségek vannak kisállatok bevitelére. Ezért fontos előre tájékozódni az adott ország állatokra vonatkozó előírásairól és szabályozásáról.