100 UTAZÁSI ÉLMÉNY

– POSZTER –

Imádsz utazni? Van egy bakancslistád, de még annál is tovább mennél?

A 100 utazási élmény poszter egy interaktív és szórakoztató módja annak, hogy magasabb szintre emeld utazási szokásaidat! A poszteren olyan, gondosan válogatott utazási programok és helyszínek szerepelnek, melyek igazán kihívás elé állítanak, tovább bővíti és színezi a meglévő bakancslistád.

Éld át Te is!

Akkor is tökéletes számodra, ha bakancslista híján igazán különleges úticélokra vágysz, és izgalmas programokra.

♡  Egy idegen nyelv, egy idegen kultúra megismerése tesz minket igazán többé. ♡ 

REMEK AJÁNDÉK

A 100 Utazási Élmény poszter ötletes és izgalmas ajándék lehet barátoknak, szeretteidnek vagy persze saját magadnak, bárkinek, aki valóban az élmények és az utazás szerelmese! Színes, vidám, mutatós design, csodás képekkel, mely minden otthonba illik. Ne felejtsük el, hogy ha egy ilyen poszter díszíti valamely szobánk falát, az egy egészen erős motiváló erőként hathat ránk és sokkal aktívabbak is leszünk, ha tudjuk mely álmainkat szeretnénk elérni! És ha túl vagy bármelyik programon vagy úticélon? Egyszerűen pipáld ki, és számolgasd, hány van még hátra!

* £ 13.99,- helyett

A posztert vásárlás után azonnal megkapod elektronikus formában, több méretben és formátumban is, hogy – a saját igényeid szerint, – a megfelelő méretben tudd kinyomtatni, akár kényelmesen, otthon is (amennyiben rendelkezel jó minőségű nyomtatóval).

VÁSÁRLÁS


Vélemények a ‘100 UTAZÁSI ÉLMÉNY’ poszterről:


Rated 5.0 out of 5
12 March 2024

Szuper ajándék bármilyen korosztálynak! Barátnőm imádja!

Laci