A KÖLTÖZÉS HATÁSA A LÉLEKRE

e-book


A költözés önmagában egy hatalmas lecke az élettől. Többet tanít neked magadról, kapcsolataidról, alkazmazkodóképességedről és a határaidról, mint bármely önismereti könyv.

Készülj fel a buktatókra, nem könnyű folyamat!

Ez az e-book lendületet ad, motivációt és növeli az önbizalmat, hogy az amúgy is extra energiabefektetést igénylő költözést átvészeljük. Érzelmeink széles skáláját mozgatja meg a folyamat, de ezzel az olvasmánnyal könnyen oldhatjuk a belső szorongást is.

A környezetváltozás segíti a belső változást, és egy új környezetben mindig könnyebb életmódot váltani, új szokásokat kialakítani. Ezáltal sokaknak sikerül pozitív irányba befolyásolni az életüket, ami által javul a mentális és fizikai egészségük is. Amennyi szépséget tartogat egy költözés, annyi árnyoldala is van és rengeteg frusztráció bukkanhat elő. Ez mind-mind természetes folyamat, amin átmész majd mind a költözés előtt, közben és után is.

Neked szól ez a könyv

ha felkészülnél a kultúrsokkra, és könnyebben szeretnéd megélni a költözést. Ha tudni szeretnéd, hogyan kezeld a honvágyat, átmeneti depressziót és milyen öngondoskodó stratégiákat tudsz bevetni.


♡  Egy idegen nyelv, egy idegen kultúra megismerése tesz minket igazán többé. ♡ 

Hozd ki magadból a legtöbbet!


Vélemények:


Rated 5.0 out of 5
15 May 2024

Érdekes meglátások, elgomdolkodtató

Juhász Sára

Ennél is több kell?

Ne fogd vissza magad, hiszen további e-bookok is készülőben vannak! Ha bármi javaslatod van, akár milyen témát foglaljunk bele, vagy mely más országokról olvasnál szívesen, jelezd nekünk. Bármilyen meglátást és visszajelzést szívesen fogadunk Ne felejts el feliratkozni ↓↓↓

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!