Felhasználási feltételek

Copyright 2020 – Minden Ami Külföld ©
Minden jog fenntartva.

A Minden Ami Külföld üzemeltetője igyekszik naprakészen, a lehető legjobb tudása szerint közzé tenni az információkat a weboldalon és minden egyes közösségi média felületén, azonban minden esetben szükséges a hivatalos oldalakon is tájékozódni az esetlegesen bekövetkezett hirtelen változások miatt bármilyen konkrét lépés megtétele előtt!


A honlapon közölt adatok teljességéért, pontosságáért a Minden Ami Külföld honlap tulajdonosa és üzemeltetője felelősséget nem vállal. A tulajdonos és üzemeltető kizárja minden felelősségét azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. A weboldal használatával hozzájárulsz látogatásod marketing- és webanalitikai célból történő követéséhez.


A megjelenített információk elírásokat, hibákat tartalmazhatnak, ezért ezek esetleges kijavítása érdekében a tulajdonos és üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy ezeket minden külön előzetes értesítés nélkül kijavítsa. A Minden Ami Külföld weboldalon és közösségi oldalain található összes anyag, információ másolása, felhasználása csak a tulajdonos és üzemeltető írásos engedélyével történhet. (kivétel: szöveg idézés forrás megjelöléssel).


Minden Ami Külföld üzemeltetője a honlapon lévő Szolgáltató Partnereket előszűri, és törekszik arra, hogy olyan partnerek legyenek fent, akik minden törvénynek és előírásnak megfelelnek a saját maguk területén. Minden Ami Külföld üzemeltetője nem vállal felelősséget a Szolgáltató Partnerek tevékenységéért és szolgáltatásaiért és nem vonható semmilyen formában felelősségre, amennyiben megrendelő valamilyen oknál fogva nincs megelégedve a Szolgáltató Partner szolgáltatásával vagy köztük elszámolási, illetve bármi más vita merül fel. Az esetlegesen felmerülő problémákat Megrendelő és Szolgáltató Partner egymás között kell hogy rendezze a Minden Ami Külföld bevonása nélkül.

Általános Szerződési Feltételek >>>