Minden Ami Külföld | Helló Ifjúság! Külföldön tanulnál? - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Gyere keresd a Minden ami külföld sátrat az Outland Fesztiválon július 28-án! Ismerj meg minket, csatlakozz a közösséghez!

Helló Ifjúság! Külföldön tanulnál?

Akkor az Outland Fesztiválon a helyed!

Tudtátok, hogy most először kerül megrendezésre július 28 és 31 között ez az egyedülálló esemény? Itt sokat megtudhatsz a külföldi diáklétről!

Írta: Niki – Minden ami külföld
Outland Fesztivál a külföldön tanulni vágyóknak! Gyere, mi is ott leszünk!

Le a kalappal a szervezők előtt, hiszen nem volt még ehhez fogható Magyarországon! Ez a pár nap tele lesz aktuális és globális problémákat érintő előadásokkal, állásbörzével, közösségépítő programokkal, koncertekkel.

Szórakozás, élmények és kapcsolatépítés felejthetetlen ötvözete vár!

A Outland Fesztivál az első, egy páratlan rendezvény, ami külföldön tanuló vagy a külföldön tanulás és továbbtanulás iránt érdeklődő fiataloknak megrendezett ifjúsági esemény. Ez a többnapos ifjúsági programsorozat olyan előadásokat és alkalmakat kínál a résztvevőknek, melyek segítenek egy idegen országban diákként érvényesülni!

Minden ami külföld

Igen, mi is ott leszünk Július 28-án csütörtökön! Érdemes lesz felkeresni minket mert egyedülálló kedvezményeket kínálunk majd azoknak, akik érdeklődnek szakértőink segítsége iránt. Ugye Te is kíváncsi vagy a lehetőségeidre?! Készülj fel alaposan, hogy Téged se érjenek meglepetések külföldön. Ezért vagyunk itt. Értetek  ♡  

Ne hagyd ki!

Az Outland fesztivál keretein belül a fentieken túl kiemelt szerepet kapnak idén a gólya programok is, hisz a szervezők fő célként tűzték ki a külföldre érkező elsőéves diákok  életének és beilleszkedésének megkönnyítése és segítése.

Részletes rendezvény információkért keresd fel a Facebook eseményt és kövesd őket Instagramon is!

Gyertek, találkozzunk a Cser-tónál, Alsópetényben!

Outland Fesztivál a külföldön tanulni vágyóknak! Gyere, mi is ott leszünk!

Tudtad?

A KSH statisztikái alapján az Engame Akadémia adatai szerint az elmúlt években  is növekedni látszik a külföldön továbbtanulók száma és a diákok többsége nem változtat jelentkezési tervein a járvány miatt sem.

Outland Fesztivál a külföldön tanulni vágyóknak! Gyere, mi is ott leszünk!

Forrás:

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-outland-fesztival.html

https://www.fesztivalportal.hu/minden-mas-fesztival/outland-fesztival-alsopeteny

Szólj hozzá