HOLLANDIA KISOKOS

e-book


Jártál már Hollandiában? Az egyik legszebb, legorganikusabb és leggazdagabb európai ország. Népszerű hely a külföldön boldogulásukat keresők között, hisz kiegyensúlyozott életvitelt nyújt az ott lakók számára, akik különböző etnikai háttérrel rendelkeznek, mégis rendkívül nyitottak és magas színvonalon élnek békében egymás mellett.

A holland élet

Magyarországihoz képest ebben az országban a megélhetési költségek magasak, de a holland fizetések az egyik legmagasabbak Európában. Minden mindennel arányos. Az ország számos lehetőséget rejt mind munka, mind tanulás terén, hazánkhoz képest pedig sokkal egészségesebb életmódot folytatnak az emberek és jó a társasági élet is.


Érdemes-e Hollandiába költözni, tanulni, munkát vállalni, letelepedni? A tervezés és a költözés során minden hasznos információ EGY HELYEN!

Hollandia az EU tagja, így vízumra nincs szükségünk, és egész könnyen hazalátogathatunk akár egy-egy hétvégére is!

Hivatalos nyelve a holland, és mindenki (de tényleg úgy értem, hogy mindenki) beszél angolul.


A Holland kisokos segít eligazodni a Hollandiába készülőknek a helyi élet különböző területein. Linkek, információk, hasznos weboldalak számtalan téma kapcsán lett összegyűjtve ebben az e-bookban.


Neked szól ez a könyv

ha tervezed az országváltást és minden hasznos információra szert tennél egy helyen!

Az e-book rengeteg témakört magában foglal

ami a tervezés és a költözés alatt is hasznodra fog válni.

HOLLANDIA KISOKOS♡  Egy idegen nyelv, egy idegen kultúra megismerése tesz minket igazán többé. ♡ 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Segítő szakemberek Hollandiában >>>


Vélemények:


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!


Ennél is több kell?

Ne fogd vissza magad, hiszen további e-bookok is készülőben vannak! Ha bármi javaslatod van, akár milyen témát foglaljunk bele, vagy mely más országokról olvasnál szívesen, jelezd nekünk. Bármilyen meglátást és visszajelzést szívesen fogadunk Ne felejts el feliratkozni ↓↓↓

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!