• Image Caption

Állampolgársági, letelepedési és adózási tanácsadó

Bence
Lépj kapcsolatba

2008 óta főállású kutatója vagyok a letelepedési és állampolgársági programoknak, valamint különféle nemzetközi adózási kérdéseknek. Amit tőlem kapsz: ki, be és átvándorlási tanácsadás, nemzetközi adózás, cégalapítás és bankszámlanyitás.
Három országban, Paraguay, Panama és Botswana, mindenhol a legjobb helyi ügyvédekkel és könyvelőkkel közösen dolgozom, hosszú évek óta.

Miért Paraguay: mert az állandó tartózkodási engedély megszerzése csak 3,350 euró és külföldi jövedelem nem adózik. Az adóalanyság digitális nomádként is megőrizhető. Háromévente kell látogatni vagy három év rezidensség után lehet az állampolgárságért folyamodni.

Panama: a külföldi jövedelem adómentes, az állandó tartózkodási engedély + egy cég megszerzése 3,500 euró. Elég évente egy hétre odalátogatni és állampolgárság öt év után igényelhető.

Botswana: Afrika legbiztonságosabb, legtisztább és az egyik leggyönyörűbb országa. A letelepedéshez 100,000 amerikai dollár befektetés szükséges.

Beszélt nyelvek: angol, német, olasz, portugál, spanyol, kreol, magyar
Referenciák: több mint háromezer cikket írtam a témában, folyamatosan előadok nemzetközi üzleti állampolgársági konferenciákon.


 


Nincsenek értékelések. 🙁

 

Minden ami külföld beszélgetések Bencével:

2021

„Nem árt, ha valaki egy kicsit ámokfutó”

2020