• Image Caption

Orgazmus coach, szexuális trauma és gyász specialista | angol,magyar

Andrea
Lépj kapcsolatba
Andrea, orgazmus coach, szexuális trauma és gyász specialista.
Közgazdász végzettséggel nemzetközi szakértőként közigazgatási Európai Uniós projektekben több, mint 20 éve dolgozik és ezzel párhuzamosan a világ leghíresebb tanárainál volt lehetősége a szakrális szexualitás, a tantra, a traumaoldás és gyászfeldolgozás különböző módszertanait elsajátítani, amelyet coachként és masszázs terapeutaként világszínvonalon képvisel. A Yahoo 2021 Love Coachok Top 10-es listáján 4. Helyezést ért el, számos hazai és nemzetközi online summit meghívott szakértője volt, közel 30 nemzetközi podcastban hívták már meg vendégként.
Nőknek, férfiaknak és pároknak segít feldolgozni a régi fájdalmakat, traumákat, veszteségeket, hogy boldogabb, szeretetteljesebb, szabadabb, bőségben teli életet élhessenek. Olyan biztos megoldást nyújt, amellyel egyedül és párkapcsolatban is örömtelibbé válik a szexualitás és elmélyül az intimitás.
16 éven keresztül Hawaiitól Baliig közel 50 országban járt és 10 országban élt, amely lehetővé tette számára a különböző országok, kultúrák, szokások és emberi kapcsolatok széleskörű megtapasztalását. Egyedül európai nőként sokszor került veszélyes helyzetbe, viszont kíváncsisága és az újdonság iránti vágya nem állította meg a további kalandokban.
Az utazások, a kapcsolódások szélesítették látókörét és kapcsolódásai világszerte sokszínűvé tették a hétköznapjait.
Nincsenek értékelések. 🙁

Andrea vendég volt a Minden ami külföld csatornán 2021: