• Image Caption

Ausztrál bevándorlási ügynökség | angol, német

Claudia
Lépj kapcsolatba

Bejegyzett ausztrál ügynökség vagyunk, amely személyre szabott bevándorlási tanácsokat nyújt magánszemélyeknek és vállalkozóknak. Ügynökségünk 2003 óta működik a Migrációs Ügynökök Nyilvántartási Hatóságának Hivatala által készített magatartási kódexet folyamatosan szem előtt tartva. Ahogy azzal talán sokan tisztában vannak, Ausztráliában csak regisztrált bevándorlási ügynökök adhatnak bevándorlási tanácsot törvényesen  és csak ők nyújthatnak ezzel kapcsolatos segíséget.

Ügynökségünk kimagasló szakértelemmel és színvonalon nyújt támogatást, munkatársaink pedig csak azokban az esetekben szorgalmazzák a jelentkezéseket, ha reális esély van a vízumok pozitív elbírálására. Csapatunk tagjai jelentős szakmai tapasztalattal rendelkeznek a bevándorlási/tanácsadói szektorban, illetve a csapat néhány tagjának számottevő tapasztalata van a vízumkezelésben, a vízumkérelmek feldolgozásában és elbírálásában, valamint széleskörű ügyfélkapcsolatok kiépítésében Európa szerte.

Pályafutásunk során szintén nagy tapasztalra tettünk szert a nemzetközi egyetemekkel való kapcsolattartásban és a külföldön tanulni vágyók segítésében. A megfelelő tanácsadás, az útmutatás és segítségnyújtás elengedhetetlen a sikeres vízumkérelemhez.

Csapatunk jelentős szakértelemmel rendelkezik a globális bevándorlási megoldások terén, konzultációs szolgáltatásaink pedig elérhetőek az ügyfeleknek a teljes bevándorlási/vízumkérelmi folyamat alatt.

Sydney-ben, Bécsben, Pozsonyban és Fiumében található irodáinkból a lehető legmagasabb szakmai színvonalon nyújtunk tanácsadást az alábbiakban:

  • Látogatás és turizmus;
  • Munka és vállalkozás (rövid- és hosszú távú munka);
  • Állandó tartózkodás (family-stream vízum,work-stream vízum business-stream vízum);
  • Tanulmányok (segítünk kiválasztani a megfelelő főiskolát /tanfolyamot, segítünk a  beiratkozásban, kapcsolatba lépünk ausztráliai kollégáinkkal és kapcsolattartóként folyamatosan hallgatóink rendelkezésére állunk az ausztráliai tartózkodásuk alatt)
  • Szakmaelismertetés

Szolgáltatásainkat a következő nyelveken elérhetőek: angol, német, szlovák, horvát/bosnyák /szerb, cseh, illetve alapvető társalgási szinten franciául és oroszul.Nincsenek értékelések. 🙁