• Image Caption

Éva

Ausztrália tanácsadó
Lépj kapcsolatba

Ismerd meg az ausztrál hétköznapokat!

Szeretnél kiutazni Ausztráliába? Nyaralnál, tanulnál, dolgoznál Ausztráliában? Mielőtt nekivágnál a nagy utazásnak, hogy felfedezd Ausztráliát érdemes megismerni, hogy milyen is a “hétköznapi” élet a 6. kontinensen! Egy ilyen nagy kaland előtt érdemes tájékozódni, hogy mi vár ránk! Éva, aki már hosszú ideje élvezi Ausztrália vendégszeretetét segít neked, hogy már mielőtt Ausztrália földjére lépsz tudd mi vár rád! Hogyan béreljünk lakást, kocsit Ausztráliában? Hogyan tudunk a legkönnyebben beilleszkedni új környezetünkben? Ha ilyen kérdések foglalkoztatnak Ausztráliával kapcsolatban, akkor mindenképpen keresd Évát!

Turistaként utaznál a szigetországot felfedezni? Akár gyorsan, egyszerűen igényelhetsz >>> ausztrál turista vízumot <<< már itt is!

Ausztrál életnek nagyon fontos része a vízum, de fontos felkészülni a valós életre!

Ő ebben tudok neked segíteni! Hogy tudd, mi kell egy lakás bérléshez, hogy illeszkedj be, mire készülj akár már a kiérkezés előtt. Nagyon szívesen osztja meg a tapasztalatait Ausztráliával kapcsolatban.

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Évi 2019-ben költözött Brisbane-be, QLD államban. Előtte 15 évig Sydneyben élt. 30 évig vendéglátással foglalkozott, majd váltott a turizmusra. Mellette nagyon érdekli az ember test, szellem, lélek egysége. Így a turizmus mellett elkezdte tanulni a kvantumfizikának a mindennapi életünkben hasznosítható részét, ami hatással van az egészségre, magánéletre, anyagiakra.

Vedd fel a kapcsolatot Évával ⬇⬇⬇


Ismerd meg az ausztrál hétköznapokat

Ha hosszabb időre szeretnél Ausztráliába menni, akkor érdemes megismerni már előre, hogy mire számíts a hétköznapokon. Éva már hosszú ideje élvezi az ausztrál napsütést és jól megismerte már, hogyan kell boldogulni a mindennapok során. Milyen az utazás? Mennyibe kerül egy kg kenyér? Drága a cigi? Mennyiből tudok kellemesen megélni Ausztráliában? Ezekre mind mind megkaphatod a választ, ha követed Éva útmutatását és meghallgatod tapasztalatait!

Hogyan készülj fel az ausztráliai utazásra

Nem elég ha megszerzed az ausztrál vízumot! Ezzel nekivághatsz a nagy útnak, de ha nem akarod, hogy problémák zöme akadályozza, hogy igazán kiélvezd az ausztrál tartózkodásod, akkor mindenképpen próbáld megismerni, mi is vár rád Ausztráliában! Lehet nem is kell annyi csomag, mint te gondolod. Lehet teljesen már prioritások fontosak Ausztráliában és félretervezed az utazást. Ezt mindenképpen érdemes elkerülni, úgyhogy előzd meg a problémákat, és konzultálj Évával!

Teljeskörű rálátást szeretnél Ausztráliára?

Ne hagyd ki az  >>>  AUSZTRÁL KISOKOST  <<<  amibe próbáltunk mindent úgy beletenni, hogy segítsen mindenkinek, aki a kenguruk földjére szeretne akár rövidebb távon turistaként utazgatni, akár hosszabb időt tölteni ott, tanulni, munkát vállalni, letelepedni, új életet kezdeni. Az Ausztrál kisokos több mint 100 oldal, egy informatív, tájékoztató magyar nyelven!

Angol nyelvvizsga

Számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsgát kell tenni. Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

 


Rated 5.0 out of 5
6 May 2022

Nagyon hasznosnak találom az oldalt!

Anonymusz

Minden ami külföld beszélgetések Évivel: