• Image Caption

Ausztrál tanácsadó | angol, magyar

Éva
Lépj kapcsolatba

Ismerd meg az ausztrál hétköznapokat!

Szeretnél kiutazni Ausztráliába? “Nyaralnál”, tanulnál, dolgoznál Ausztráliában? Mielőtt nekivágnál a nagy utazásnak, hogy felfedezd Ausztráliát érdemes megismerni, hogy milyen is a “hétköznapi” élet a 6. kontinensen! Egy ilyen nagy kaland előtt érdemes megismerni, hogy mi vár ránk! Ausztrália nem a szomszédban van, hogy ha nem tetszik, akkor csak úgy fogjuk magunkat és hazatérünk! Éva, aki már hosszú ideje élvezi Ausztrália vendégszeretetét segít neked, hogy már mielőtt Ausztrália földjére lépsz tudd mi vár rád! Hogyan béreljünk lakást, kocsit Ausztráliában? Hogyan tudunk a legkönnyebben beilleszkedni új környezetünkben? Ezek és ehhez hasonló kérdések foglalkoztatnak Ausztráliával kapcsolatban, akkor mindenképpen keresd Évát!

 

Vedd fel a kapcsolatot Évával!

⬇⬇⬇


Ausztrál életnek nagyon fontos része a vízum, de fontos felkészülni a valós életre!

2019-ben költöztünk Brisbane-be QLD államban. Előtte 15 évig Sydneyben éltem. 30 évig vendéglátással foglalkoztam majd váltottam turizmusra. Mellette nagyon érdekel az ember test, szellem, lélek egysége. Így a turizmus mellett elkezdtem tanulni a kvantumfizikának a mindennapi életünkben hasznosítható részét ami hatással van az egészségre, magánéletre, anyagiakra.

Azt gondolom, hogy az ausztrál életnek nagyon fontos része a vízum, de fontos felkészülni a valós életre. Én ebben tudok neked segíteni! Hogy tudd mi kell egy lakás bérléshez, hogy illeszkedj be, mire készülj akár már a kiérkezés előtt. Nagyon szívesen osztom meg a tapasztalataimat Ausztráliával kapcsolatban.

Lakhely: Ausztrália

Szolgáltatási terület: tanácsadás

Nyelve: magyar

Ismerd meg az ausztrál hétköznapokat

Ha hosszabb időre szeretnél Ausztráliába menni, akkor érdemes megismerni már előre, hogy mire számíts a hétköznapokon. Éva már hosszú ideje élvezi az ausztrál napsütést és jól megismerte már, hogyan kell boldogulni az ausztrál hétköznapokban. Milyen az utazás? Mennyibe kerül egy kg kenyér? Drága a cigi? Mennyiből tudok kellemesen megélni Ausztráliában? Ezekre mind mind megkaphatod a választ, ha követed Éva útmutatását és meghallgatod tapasztalatait!

Hogyan készülj fel az ausztráliai utazásra

Nem elég ha megszerzed az ausztrál vízumot! Ezzel nekivághatsz a nagy útnak, de ha nem akarod, hogy problémák zöme akadályozza, hogy igazán élvezd az ausztrál tartózkodásod, akkor mindenképpen próbáld megismerni, mi is vár rád Ausztráliában! Lehet nem is kell annyi csomag, mint te gondolod. Lehet teljesen már prioritások fontosak Ausztráliában és félretervezed az utazást. Ezt mindenképpen érdemes elkerülni, úgyhogy ismerd meg a hétköznapokat is, keresd, hallgasd Évát!

 


Rated 5 out of 5
6 May 2022

Nagyon hasznosnak találom az oldalt!

Anonymusz

Minden ami külföld beszélgetések Évivel: