• Image Caption

Portugáliai idegenvezető

Lívia
Lépj kapcsolatba

Szeretnéd meglátogatni Európa “végét” Portugáliát?

Vonzz a Pireneusok gyöngye Portugália? Európa legnyugatibb szeglete a világ valaha volt egyik legnagyobb felfedező nemzete Portugália. A mai napig tartogat meglepetéseket az oda látogatók számára. Lívia Portugáliában vár benneteket, hogy elvigyen egy csodálatos bortúrára, megmutassa nektek a félsziget kincseit. De ha Portugáliában akarjátok kimondani a boldogtó igent, akkor ne habozzatok és keressétek Portugália szakértőjét, akit már elragadott ez a hely, Líviát!

Vedd fel a kapcsolatot Líviával!

⬇⬇⬇


Portugál vendéglátás

Talán sehol nem fogadja olyan családias légkör a “vendégeket”, mint Portugáliában. Ennek egyszerű oka, hogy mai napig megmaradtak tradicionális családi üzletek, éttermek Portugáliában. A fejlődés negatív oldala ezt a legnyugatibb pontot még nem érte el. Mintha egy régi barátot látnának úgy fogadnak. Ehhez a csodálatos légkörhöz társulnak még a számunkra oly nehéz borok és tökéletes ételek.

Közlekedés

Modern gyorsvonatok, jól kiépített autópályák. Ha Portugáliában jársz nyugodtan rábízhatod magad a tömegközlekedésre, mert mindenhova könnyedén eljuttatnak a buszok, vonatok. Ha azonban merészebb vagy, akkor bérelj egy autót és vágj neki Portugáliának, fedezd fel magad!

Portugál tájak

Portugália sokszínű éghajlata teszi igazán változatossá a Pireneusok gyöngyének tájait. Lankás zöldellő völgyek, kopár sziklás ormok, gyümölcs lugasokkal tarkított utak, ez mind mind Portugália.


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!