• Image Caption

Lívia

Portugáliai idegenvezető
Lépj kapcsolatba

Szeretnéd meglátogatni Portugáliát?

Vonz a Pireneusok gyöngye? Európa legnyugatibb szeglete, a világ valaha volt egyik legnagyobb felfedező nemzete ez az ország. A mai napig tartogat meglepetéseket az oda látogatók számára. Lívia Portugáliában vár benneteket, hogy elvigyen egy csodálatos bortúrára, megmutassa nektek a félsziget kincseit. De ha Portugáliában akarjátok kimondani a boldogtó igent, akkor ne habozzatok és keressétek meg Líviát, Portugália szakértőjét, akit már rég rabul ejtett ez a varázslatos hely!

 

Vedd fel a kapcsolatot Líviával ⬇⬇⬇


 

Portugál vendéglátás

Talán sehol nem fogadja olyan családias légkör a “vendégeket”, mint Portugáliában. Ennek egyszerű oka, hogy mai napig megmaradtak tradicionális családi üzletek, éttermek Portugáliában. A fejlődés negatív oldala Európa legnyugatibb legnyugatibb részét még nem érte el. Úgy fogadnak, itt a helyiek, mintha egy régi barátot látnának viszont. Ehhez a csodálatos légkörhöz társulnak még a testes. ízes borok és tökéletes ételek.

Közlekedés

Modern gyorsvonatok, jól kiépített autópályák. Ha Portugáliában jársz nyugodtan rábízhatod magad a tömegközlekedésre, mert mindenhova könnyedén eljuttatnak a buszok, vonatok. Ha azonban merészebb vagy, akkor bérelj egy autót és vágj neki Portugáliának, fedezd fel a saját ritmusodban!

Portugál tájak

Portugália sokszínű éghajlata teszi igazán változatossá a Pireneusok gyöngyének tájait. Lankás zöldellő völgyek, kopár sziklás ormok, gyümölcs lugasokkal tarkított utak, ez mind mind Portugália bája.

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!