• Image Caption

Kanadai bevándorlási szaktanácsadó | magyar, angol

Liza
Lépj kapcsolatba

Kanadai bevándorlás, munkavállalás

Szeretnél Kanadában tanulni, dolgozni? Esetleg letelepednél Kanadában? Utazgatnál, kalandoznál kicsit ezen az egzotikus, sokszínű tájon?

Vedd fel a kapcsolatot Lizával!

⬇⬇⬇


Az egzotikus Kanada

Sziklás hegység, Nagy tavak, végtelen tundrák, számtalan sziget. Ez mind mind Kanada, Észak-Amerika. Kellemes nyarak és fincsi hidegek telek, ezek várnak ha nekivágsz Kanadának. Először a vikingek érték el ezt a csodálatos területet, de hódítók csak az 1500-as évek elején kezdték el betelepíteni Kanadát. Franciák és angolok véres harcokat vívtak Kanada birtoklásáért, melyből Anglia jött ki győztesen, így Kanada mai napig a Brit Nemzetközösség tagja.

Kanada a kétnyelvű ország

Kanada hivatalos nyelve az angol és francia. 60%-ban angol ajkúak élnek Kanadában. A angol-francia ajkúak eloszlása azonban területenként nagyon változó, így például Québecben 85%-ban francia nyelvet beszélnek.

Liza, a segítőd

Szakvizsgázott, hivatalosan bejegyzett és felügyelt Kanadai Bevándorlási Szaktanácsadó (RCIC) Torontóban, tagja a Kanadai Bevándorlási Szaktanácsadók Szervezetének (ICCRC) és a Bevándorlási Szaktanácsadók Kanadai Egyesületének (CAPIC).

Szaktanácsadói diplomáját az Academy of Learning főiskolán szerezte, Torontóban. Előzőleg diplomás pedagógusként és szakképzett tolmácsként dolgozott. Bevándorlóként  személyesen is megtapasztalta a bevándorlási procedúra kihívásait. A saját, személyes tapasztalata eredményeként pontosan tudja mit jelent ügyfelei számára egy kanadai munkavállalási / letelepedési folyamat.

Lakhelye: Kanada
Szolgáltatási terület: Kanadai munkavállalás, tanulás, látogatás, letelepedés
Nyelv: magyar, angol

 

 


 

Rated 5 out of 5
17 November 2022

Hello koötözésben szeretném kérni a segitséget

Zsemberi Tamás
Rated 5 out of 5
7 November 2022

Elsőre szimpatikus Liza és az oldal

Daróczi Tibor
Rated 5 out of 5
7 November 2022

Érdekes és hasznos lehetőség.

András
Rated 5 out of 5
21 October 2022

Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle, maga a lehetőség szerintem zseniális, aztán meglátjuk hasznos-e?

horsebi
Rated 5 out of 5
25 August 2022

Szuper lehetőség

Anonymusz