• Image Caption

Liza

Kanadai bevándorlási szaktanácsadó
Lépj kapcsolatba

Kanadai bevándorlás, munkavállalás

Szeretnél Kanadában tanulni, dolgozni? Esetleg letelepednél Kanadában? Utazgatnál, kalandoznál kicsit ezen az egzotikus, sokszínű tájon?

Liza, a segítőd

Szakvizsgázott, hivatalosan bejegyzett és felügyelt Kanadai Bevándorlási Szaktanácsadó (RCIC) Torontóban, tagja a Kanadai Bevándorlási Szaktanácsadók Szervezetének (ICCRC) és a Bevándorlási Szaktanácsadók Kanadai Egyesületének (CAPIC).

Szaktanácsadói diplomáját az Academy of Learning főiskolán szerezte, Torontóban. Előzőleg diplomás pedagógusként és szakképzett tolmácsként dolgozott. Bevándorlóként  személyesen is megtapasztalta a bevándorlási procedúra kihívásait. A saját, személyes tapasztalata eredményeként pontosan tudja mit jelent ügyfelei számára egy kanadai munkavállalási / letelepedési folyamat.

Lakhelye: Kanada
Szolgáltatási terület: Kanadai munkavállalás, tanulás, látogatás, letelepedés

 

Vedd fel a kapcsolatot Lizával ⬇⬇⬇


Az egzotikus Kanada

Sziklás hegységek, nagy tavak, végtelen tundrák, és számtalan szigetvilág. Ez mind-mind Kanada, Észak-Amerika. Kellemes, üdítő nyarak és gyönyörű fehér, hidegek telek, várnak Rád, ha nekivágsz Kanadának. Először a vikingek érték el ezt a csodálatos területet, de hódítók csak az 1500-as évek elején kezdték el betelepíteni Kanadát. Franciák és angolok véres harcokat vívtak Kanada birtoklásáért, melyből Anglia jött ki győztesen, így Kanada mai napig a Brit Nemzetközösség tagja.

Kanada a kétnyelvű ország

Kanada hivatalos nyelve az angol és francia. 60%-ban angol ajkúak élnek Kanadában. A angol-francia ajkúak eloszlása azonban területenként nagyon változó, így például Québecben 85%-ban francia nyelvet beszélnek.

Angol nyelvvizsga

Számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsgát kell tenni. Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

 

 


 

Rated 5.0 out of 5
20 November 2023

Bizalom

Anonim
Rated 3.0 out of 5
8 August 2023

Most vàrom mi fog történni,vagyis Liza visszajelzését.

Nagyon izgalmas,remélem jó dolgokat tudok meg,és tovàbb léphetek…🤗

Natasha
Rated 5.0 out of 5
25 June 2023

ez igazán nagy munkával jár és nagyon nagy segítség!! LEGJOBB HA AZ EMBER DOLGOZIK VAGY TANUL !! A SZOLGÁLTATÁS AZ SZUPER!

Anonim
Rated 5.0 out of 5
17 November 2022

Hello koötözésben szeretném kérni a segitséget

Zsemberi Tamás
Rated 5.0 out of 5
7 November 2022

Elsőre szimpatikus Liza és az oldal

Daróczi Tibor