• Image Caption

Kanadai bevándorlási szaktanácsadó | magyar, angol

Liza
Lépj kapcsolatba

Kanadai bevándorlás, munkavállalás

Szeretnél Kanadában tanulni, dolgozni? Esetleg letelepednél Kanadában? Utazgatnál, kalandoznál kicsit ezen az egzotikus, sokszínű tájon?

Vedd fel a kapcsolatot Lizával!

⬇⬇⬇


Az egzotikus Kanada

Sziklás hegységek, nagy tavak, végtelen tundrák, és számtalan szigetvilág. Ez mind-mind Kanada, Észak-Amerika. Kellemes, üdítő nyarak és gyönyörű fehér, hidegek telek, várnak Rád, ha nekivágsz Kanadának. Először a vikingek érték el ezt a csodálatos területet, de hódítók csak az 1500-as évek elején kezdték el betelepíteni Kanadát. Franciák és angolok véres harcokat vívtak Kanada birtoklásáért, melyből Anglia jött ki győztesen, így Kanada mai napig a Brit Nemzetközösség tagja.

Kanada a kétnyelvű ország

Kanada hivatalos nyelve az angol és francia. 60%-ban angol ajkúak élnek Kanadában. A angol-francia ajkúak eloszlása azonban területenként nagyon változó, így például Québecben 85%-ban francia nyelvet beszélnek.

Liza, a segítőd

Szakvizsgázott, hivatalosan bejegyzett és felügyelt Kanadai Bevándorlási Szaktanácsadó (RCIC) Torontóban, tagja a Kanadai Bevándorlási Szaktanácsadók Szervezetének (ICCRC) és a Bevándorlási Szaktanácsadók Kanadai Egyesületének (CAPIC).

Szaktanácsadói diplomáját az Academy of Learning főiskolán szerezte, Torontóban. Előzőleg diplomás pedagógusként és szakképzett tolmácsként dolgozott. Bevándorlóként  személyesen is megtapasztalta a bevándorlási procedúra kihívásait. A saját, személyes tapasztalata eredményeként pontosan tudja mit jelent ügyfelei számára egy kanadai munkavállalási / letelepedési folyamat.

Lakhelye: Kanada
Szolgáltatási terület: Kanadai munkavállalás, tanulás, látogatás, letelepedés

Nyelv: magyar, angol

Angol nyelvvizsga

Számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsgát kell tenni. Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

 

 


 

Rated 3 out of 5
8 August 2023

Most vàrom mi fog történni,vagyis Liza visszajelzését.

Nagyon izgalmas,remélem jó dolgokat tudok meg,és tovàbb léphetek…🤗

Natasha
Rated 5 out of 5
25 June 2023

ez igazán nagy munkával jár és nagyon nagy segítség!! LEGJOBB HA AZ EMBER DOLGOZIK VAGY TANUL !! A SZOLGÁLTATÁS AZ SZUPER!

Anonim
Rated 5 out of 5
17 November 2022

Hello koötözésben szeretném kérni a segitséget

Zsemberi Tamás
Rated 5 out of 5
7 November 2022

Elsőre szimpatikus Liza és az oldal

Daróczi Tibor
Rated 5 out of 5
7 November 2022

Érdekes és hasznos lehetőség.

András