• Image Caption

Edina

Tanulás, továbbtanulás külföldön
Lépj kapcsolatba

Külföldön szeretnél nyelvet tanulni, vagy tovább képezni magad? Tudod, hogy egy külföldi képzés mennyire segítheti a karriered kibontakozását? Szeretnéd megtalálni, melyik ország lenne a legideálisabb számodra, ahol a legmegfelelőbb oktatásban részesülhetsz?

♡  Egy idegen nyelv, egy idegen kultúra megismerése tesz minket igazán többé. ♡ 

Tanulj, képezd magad külföldön!

Edina rendszeresen részt vesz különböző külföldi oktatási és szakmai továbbképzéseken, így naprakész ismeretekkel rendelkezik egy-egy ország oktatási palettájáról, vízumszabályzatairól. Oktatási tanácsadóként széles látókörével és tapasztalatával segít Neked a megfelelő lehetőségek feltárásában. Számos külföldi oktatási intézmény képviseletét látja el, biztosítva ezzel mindenki számára a legmegfelelőbb tanulási és munkavállalási lehetőségeket. Naprakész ismeretei az adott országok oktatási rendszeréről, vízumszabályzatairól páratlanok.

Angol-német szakos nyelvtanárként végzett Szegeden, majd később Sydney-ben posztgraduális képzés keretében szerzett diplomát, Nemzetközi Marketing szakirányon. 3 évet élt és tanult Sydney-ben, saját tapasztalattal rendelkezik a külföldi diákéletről. Szakképzett nyelvtanárként 2003 és 2006 között a Dover nyelviskola kihelyezett céges tanfolyamain tanított üzleti angolt.

Cél országok: Ausztrália, Új-Zéland, Kanada, Amerika, Anglia,  Írország, Málta, Németország, Ausztria, Spanyolország.

Miért érdemes külföldön tanulni?

Egy nyelvet anyanyelvi szinten nem lehet iskolapadban megtanulni! Ahhoz, hogy tényleg “perfekt” tudást szerezhessünk egy adott nyelvből, mindenképpen szükséges anyanyelvi országban élni, tanulni egy ideig. Akár itthon, akár külföldön szeretnéd felépíteni a karriered, valljuk be, egy külföldi képzés sok jó pontot ér ennek a célnak az elérésében.

Külföldi utazás

Világot látni fontos! Nemcsak a nyelv, de egy idegen kultúra megismerése is segít abban, hogy ki tudjuk teljesíteni életünket. Többek leszünk és kellendőbbek nem csak egyoldalú a világnézetünk, világismeretünk!

 

Vedd fel a kapcsolatot Edinával ⬇⬇⬇


 

Angol nyelvvizsga

Számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsgát kell tenni. Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

 


Rated 5.0 out of 5
14 April 2023

Még csak most fedeztem fel ezt az oldalt, de jó ötletnek tűnik.

Anonim