• Image Caption

Tanulás, továbbtanulás külföldön | magyar, angol

Edina
Lépj kapcsolatba

Tanulj, képezd magad külföldön!

Külföldön szeretnél nyelvet tanulni, vagy tovább képezni magad? Tudod, hogy egy külföldi képzés mennyire segítheti a karriered kibontakozását? Szeretnéd megtalálni, melyik ország lenne a legideálisabb számodra, ahol a legmegfelelőbb oktatásban részesülhetsz?

Vedd fel a kapcsolatot Edinával!

⬇⬇⬇


Edina a szakember

Edina rendszeresen részt vesz különböző külföldi oktatási és szakmai továbbképzéseken, így naprakész ismeretekkel rendelkezik egy-egy ország oktatási palettájáról, vízumszabályzatairól. Oktatási tanácsadóként széles látókörével és tapasztalatával segít Neked a megfelelő lehetőségek feltárásában. Számos külföldi oktatási intézmény képviseletét látja el, biztosítva ezzel mindenki számára a legmegfelelőbb tanulási és munkavállalási lehetőségeket. Naprakész ismeretei az adott országok oktatási rendszeréről, vízumszabályzatairól páratlanok.

Angol-német szakos nyelvtanárként végzett Szegeden, majd később Sydney-ben posztgraduális képzés keretében szerzett diplomát, Nemzetközi Marketing szakirányon. 3 évet élt és tanult Sydney-ben, saját tapasztalattal rendelkezik a külföldi diákéletről. Szakképzett nyelvtanárként 2003 és 2006 között a Dover nyelviskola kihelyezett céges tanfolyamain tanított üzleti angolt.

Cél országok: Ausztrália, Új-Zéland, Kanada, Amerika, Anglia,  Írország, Málta, Németország, Ausztria, Spanyolország.

Miért érdemes külföldön tanulni?

Egy nyelvet anyanyelvi szinten nem lehet iskolapadban megtanulni! Ahhoz, hogy tényleg “perfekt” tudást szerezhessünk egy adott nyelvből, mindenképpen szükséges anyanyelvi országban élni, tanulni egy ideig. Akár itthon, akár külföldön szeretnéd felépíteni a karriered, valljuk be, egy külföldi képzés sok jó pontot ér ennek a célnak az elérésében.

Külföldi utazás

Világot látni fontos! Nemcsak a nyelv, de egy idegen kultúra megismerése is segít abban, hogy ki tudjuk teljesíteni életünket. Többek leszünk és kellendőbbek nem csak egyoldalú a világnézetünk, világismeretünk!

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!