• Image Caption

Petra

Új-Zélandi regisztrált bevándorlási ügynök
Lépj kapcsolatba

Új-Zélandi bevándorlás

Álmod, hogy Új-Zélandon a Kiwik földjén telepedj le és kezd új életet? Szeretnél Új-Zélandon dolgozni, megismerkedni ezzel a csodálatos szigettel? Nem akarsz fennakadást az új-zélandi vízum megszerzésénél?

Petra, az új-zélandi szakember

Kizárólag új-zélandi bevándorlással foglalkozó ügynök, aki testre szabott szolgáltatást nyújt az Új-Zélandra költözés és bevándorlás területén. Világszerte egy 22 fős csapat tagja, köztük 6 bevándorlási ügynökkel dolgozik együtt és segítik egymás munkáját szakmai tudásukkal és tapasztalataikkal.

Lakhelye: Auckland, Új-Zéland
Szolgáltatási terület: Bevándorlás, Új-Zéland
Nyelve: Magyar, Angol
Képesítés: Új-Zélandi bevándorlási ügynök, magyar szakvizsgával rendelkező jogász

 

Vedd fel a kapcsolatot Petrával ⬇⬇⬇


 

Új-Zélandi vízum

Ha csak egy kis kalandra, egy kis utazásra mennél Új-Zéland szigetére, akkor turistaként nincs szükséged vízumra, beutazási engedélyre és  érvényes útlevélre viszont igen. Így 3 hónapig élvezheted Új-Zéland vendégszeretetét. Ha tanulni, vagy dolgozni szeretnél Új-Zélandon, akkor viszont szükséged lesz a célodnak megfelelő vízumra. Ezekben az esetekben szükség lehet szakember segítségére, aki tudja mi kell ahhoz, hogy ne legyenek gondok a vízum igénylésekor.

Munkavállalás Új-Zélandon

Turistaként nincs lehetőség hivatalosan munkát vállalni.

Ha tanulóként mész ki, és vízumod érvényessége meghaladja a 3 hónapot, akkor heti 20 órában dolgozhatsz. Nagyon szigorúan kell venni ennek a betartását, mert megszegése azonnali vízum elvesztéssel járhat.

40 órában csak akkor dolgozhatsz, ha megfelelsz az ehhez szükséges feltételeknek.

Angol nyelvvizsga

Számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsgát kell tenni. Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

 


Rated 5.0 out of 5
6 March 2024

Fontos és hasznos, hogy van egy ilyen platform. Ezúton is köszönet érte!

Németh Áron
Rated 5.0 out of 5
11 September 2023

Petra a legjobb, amikor őszül a hajad a folyamattól, akkor is nyogodtan és kedvesen áll hozzàd. Profi, amit új Zélandon nagyítóval se találsz! Ha te is mosolyogva akarsz emlékezni a bevándorlásodra, ne keress tovább! Köszönöm szépen a kiváló munkát Petrànak itt is!

U.I. ez egy jószándékkal fizetett hirdetés, nyomokban kritikàt és földimogyorót tartalmaz.

Tibor
Rated 5.0 out of 5
10 September 2023

Érdeklődő vagyok, aki az itthon társadalmi és politikai helyzet miatt, nagyon jó anyagi és társadalmi poziciónkat feladva, vállalnák a kivándorlást.

Anonim
Rated 5.0 out of 5
16 March 2023

Egy régóta dédelgetett álom vált valóra Petrának és az ő szaktudásának, tapasztalatának köszönhetően. A napokban kaptuk meg új-zélandi vízumunkat. Várhatóan május elején elindulunk életünk nagy kalandja felé.

A teljes vízumigénylési folyamat alatt „fogta a kezünket” és végig segített bennünket. Bár közös munka volt, de az ő közreműködése nélkül egészen biztosan nem értünk volna célba a vízumigénylés útvesztőjén keresztül. Izgalmakkal teli utazás volt, de együtt megcsináltuk.

Köszönjük szépen!!!

😊 😊 😊

Tomi
Rated 5.0 out of 5
2 February 2023

Még csak az űrlapot töltöttem ki, várom a kapcsolatfelvételt. Remélem tudtok segíteni majd.

Flora

 

Minden ami külföld interjú Petrával:

Új-Zéland a célod? Van segítség!

 

Minden ami külföld youtube csatornán beszélgetések Petrával: