• Image Caption

Kinga

Minden ami Florida
Lépj kapcsolatba

Álmod eljutni az Egyesült Államokba?

Kinga nagy segítségére van magyar honfitársainknak, akik tervei közt szerepel az Egyesült Államok. Akár utazni készülsz a tengerentúlra és szeretnéd bejárni Floridát, akár hosszabb távon gondolkozol és helyi segítséget szeretnél magyar nyelven, Kingára biztosan számíthatsz!

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Keresd bizalommal az alábbiakkal kapcsolatban:

 1. Utazás, kirándulás Floridában:

  • utazás, kirándulás szervezés
  • szállás keresés
  • teljeskörű, helyi idegenvezetés
 2. Letelepedés az USA-ban:

  • kivándorlással kapcsolatos általános felvilágosítás
  • vízumtanácsadás jogi szakértő bevonásával
  • tolmácsolás, helyi hivatali ügyintézések esetén (jogosítvány, adóhivatal, stb.)
  • szállás, lakhatás, ingatlanos bevonásával

 

Vedd fel a kapcsolatot Kingával⬇⬇⬇


 

Bejárnád Floridát? Komolyabb terveid vannak? Kinga megszervezi az utad, vagy segít eligazodni a kivándorlással kapcsolatban, ha USA A CÉL!

 

 

 

 

 

 

 

 

Utazás az Egyesült Államokba

A mai napig sokak nagy álma, hogy eljussanak az USA-ba. Akár egy kis kirándulás esetleg hosszabb ott tartózkodás vagy letelepedés a cél, érdemes egy ott élő, illetve akár szakember segítségét igénybe venni, hisz minden esetben sokat segíthet abban, hogy gördülékenyen valósítsd meg a terveid, érd el az álmaidat, és kár a felmerülő akadályokat is könnyedén átugord!

Angol nyelvvizsga

Ha hosszabb távon tervezel a tengertúlon élni, akkor számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsgát kell tenni. Az IELTS az egyik olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

Ha pedig frissítenéd angol nyelvtudásod, vagy sikeres nyelvvizsgát szeretnél tenni, keresd >>> itt <<< szakértő partnereinket!

Letelepedési szakember az Egyesült Államokban

Ha komolyak a szándékaid, és az USA-ban telepednél le, >>> vedd fel a kapcsolatot Áronnal, <<<  amerikai bevándorlási és csődeljárásokkal foglalkozó ügyvéddel. Áron Budapesten született és Floridában nevelkedett. Tagja a dél floridai Federal Bankruptcy Bíróságnak, a floridai és kolumbiai Ügyvédi Kamarának. Kollégáival amerikai állampolgársági-letelepedési ( bármely 50 államban), -tanulási – munkavállalási és zöldkártya ügyekben nyújtanak segítséget, de ingatlan befektetés vagy cégalapítás esetén is keresd bátran Őket.

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!