Sokan vagyunk úgy magyarok, hogy szeretünk Magyarországon élni, de korlátozottnak érezzük megélhetési forrásainkat és jobban fizető állást, jobb anyagi lehetőséget szeretnénk találni.

A német nyelvterületű országok rendkívül népszerűek a magyarok körében. Nem csak azért, mert jól fizető állásokkal várják a külföldieket (is), de közel van Magyarországhoz nem csak Ausztria, de még Németország és Svájc is könnyedén, autóval megközelthető, így akár egy-egy hétvégére is könnyedén hazalátogathatunk az otthon maradt családhoz, barátokhoz.

Te is szívesen dolgoznál Ausztriában, Svájcban vagy Németországban?


Tarts velünk egy élő beszélgetésen,

ahol Krisztiánnal fogunk beszélgetni,

és olyan témákat érintünk majd, mind a munkaerőpiaci helyzet ezen német nyelvű országokban és hogyan is állj neki a munkakeresésnek, hogy sikerrel járj!


Krisztián cége meghatározó szerepet tölt be a HR-tanácsadói piacon és akár rövid időn belüli kezdéssel tudnak segíteni nektek a munkakeresésben, de akár önéletrajz írásban vagy nyelvi felkészítésben is számíthatsz rájuk!


hamarosan!

az időpont még egyeztetés alatt!


VAN KÉRDÉSED?

Kérdezz az élő esemény közben, vagy tedd fel őket ide kattintva akár előre,

NE BÍZD A VÉLETLENRE!


Németországban, Ausztriában vagy Svájcban dolgoznál? Június 1-jén erről a sikeres munkakeresésről beszélgetünk élőben, TARTS VELÜNK!

Kivel is beszélgetünk? A Minden Ami Külföld szakértő partnerével, Krisztiánnal, akivel érdemes felvenned a kapcsolatot, ha munkát keresel Ausztriában, Németországban, vagy Svájcban. >>>


Német nyelvtudásoda pedig könnyedén, hatékonyan és gyorsan fejlesztheted Bibiánával, hogy mielőbb sikerre vidd álmaid, és minél jobb lehetőségek tárulkozhassanak eléd a megfelelő nyelvtudás birtokában! >>> 


KÉRDEZZ ÉLŐBEN!

Az esemény alatt természetesen élőben is fogsz tudni kérdezni Krisztiántól, de ha nem várnál addig, akár előre is felteheted kérdéseidet, mert az előre beküldött kérdésekkel kezdjük a kérdezz-feleket.

Fontos, hogy kizárólag a jelenlegi témákkal kapcsolatban feltett kérdések kerülnek megválaszolásra!


Ha valami kérdésre mégsem maradna idő az élő esemény keretein belül, akkor se aggódj, nem hagyjuk megválaszolatlanul, később írásban mindenképp megkapod a választ.


Élőben jelentkezünk majd, de miért érdemes regisztrálni az eseményre?!

  • Előre el tudod küldeni a felmerülő kérdéseid! Ez akkor is jól jöhet, ha valamiért mégsem tudsz minket élőben követni, de utólag visszanéznéd, és szeretnéd, ha a kérdésed megválaszolásra kerülne! A beszélgetés végén a regisztrált jelentkezők által küldött kérdésekkel kezdjük a kérdezz-felelek részt ( így sem biztosított, hogy mindenki kérdésére élőben fogunk tudni válaszolni, de a fennmaradó kérdésekre a válaszokat el fogjuk küldeni!)
  • Kisorsolunk egy INGYENES online konzultációt Krisztiánnal, ahol személyre szabottan tudsz kérdezni és átbeszélni Vele a lehetőségeidet.
  • Kisorsolunk egy DÍJMENTES önéletrajz konzultációt, hogy a lehető legjobbat hozhasd ki az önéletrajzodból!
  • Megnyerheted a ‘Külföldre költözünk kalandjáték, kockázat’ interaktív e-bookot is, ahol te leszel főhős! A játék a válaszaid alapján alakul, miközben rengeteg mindent tanulhatsz!

↓↓↓RÉSZT VENNÉL A SORSOLÁSON IS?

A NYEREMÉNYEK EGYIKE IS A TIED LEHET, EHHEZ JELENTKEZZ AZ ALÁBBI ŰRLAPON!

Ehhez két pontot szükséges szerezni! Megosztásért és követésért is járnak pontok!

ITT tudod a pontokat megszerezni az alábbi formon. 👇👇

(Sorsoláson csak azok vehetnek részt akik ezen a formon minimum 2 pontot szereznek. Ha segítségre van szükséged ebben, hogy miként működik jelezd nekünk a hello@mindenamikulfold.hu email címen)


Kérjük, ha részt vettél, értékeld az eseményt!

Köszönjük!


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj első kézből külföldi hírekről, aktualitásokról és a Minden Ami Külföld történéseiről, hogy Téged se érjenek meglepetések!

👇👇👇👇👇

Már rendszeres olvasónk vagy?

Kérlek értékeld hírleveleinket, mert folyamatosan figyeljük a visszajelzéseket és fejlesszük szolgáltatásainkat a Ti igényeiteket figyelembe véve!


Rated 5.0 out of 5
12 March 2024

Aranyos

Anonim
Rated 4.0 out of 5
6 March 2024

Hasznosak, erdekesek

Anonim
Rated 5.0 out of 5
6 March 2024

Szerintem maximális erőbedobással, figyelemmel és becsülettel dolgoztok. Szeretem a csoportot és a live-okat is. Óriási segítség, hogy vagytok. Köszönjük! 🙂

Andrea75
Rated 5.0 out of 5
1 December 2023

Szerintem egy jobb reményében és élethez munkák jó ötletnek tartom.

Anonim
Rated 5.0 out of 5
8 March 2023

Nekem tetszik sok érdekes téma új info🫶🏻

Ádám Zsuzsa dr.