Külföldi munkavállalásban esetleg cégalapításban gondolkozol? Segítséget szeretnél a munkakeresésben?

A külföldre költözés rendkívül izgalmas lehetőség, de a munkaerőpiac és karriertervezési kérdések összetettek lehetnek. Partnereink nem csupán álláskeresésben és munkaerőközvetítésben jeleskednek, hanem tapasztalt karriertanácsadók is. Az első lépéstől kezdve számíthatsz rájuk: megismerik készségeidet, tapasztalataidat és céljaidat, majd személyre szabott tervet készítenek a külföldi karrierutadra.

Hogyan? A megfelelő önéletrajz megírásától kezdve, a munkakeresésen át egészen az interjúra való felkészítésig ott állnak majd melletted!

Ismerd meg őket és hagyd, hogy elvezessenek a célig!

Hogyan tudnak téged segíteni?

 

Tanácsadóink naprakészek a különböző országok bevándorlási, jogi, gazdasági szabályaival kapcsolatban. Tervezd meg mit szeretnél, vedd fel velük a kapcsolatot, boldogan segítenek megvalósítani álmaidat!

A külföldi munkaerőpiac megismerése és a megfelelő állás megtalálása az egyik legfontosabb szempont, ha külföldre költözöl. Szakértőink tájékoztatást nyújtanak a célország munkaerőpiacáról, az elérhető álláslehetőségekről, az alkalmazás és interjú folyamatairól. Segítenek az önéletrajz és motivációs levél megfelelő formázásában és összeállításában, hogy a lehető legjobb eséllyel indulhass neki az új életszakasznak.

Karriertanácsadóink segítenek az új országban a szakmai célok megfogalmazásában és azok megvalósításában. Támogatást nyújtanak, segítenek a szakmai készségeidnek, tapasztalataidnak és érdeklődési körödnek megfelelő lehetőségek azonosításában és összehangolásában.