Külföldi munkavállalásban esetleg cégalapításban gondolkozol? Segítséget szeretnél a munkakeresésben?

A külföldre költözés rendkívül izgalmas lehetőség, de a munkaerőpiac és karriertervezési kérdések összetettek lehetnek. Partnereink nem csupán álláskeresésben és munkaerőközvetítésben jeleskednek, hanem tapasztalt karriertanácsadók is. Az első lépéstől kezdve számíthatsz rájuk: megismerik készségeidet, tapasztalataidat és céljaidat, majd személyre szabott tervet készítenek a külföldi karrierutadra.

Hogyan? A megfelelő önéletrajz megírásától kezdve, a munkakeresésen át egészen az interjúra való felkészítésig ott állnak majd melletted!

Ismerd meg őket és hagyd, hogy elvezessenek a célig!

 • Life-, business és karriercoach, mediátor, önismereti terapeuta, életmódorvos

  Üzleti mentorprogram vállalkozóknak, cégvezetőknek. Oktatás, személyre szabott mentorprogramok! SOKKAL TÖBB VAN BENNED, MINT GONDOLNÁD Blanka gyakorlatias, három hónapos intenzív mentorálásával személyre szabott segítségre tehetsz szert. Az …

  Erre van szükségem! Tovább
 • Sikeres álláskeresés, karrier külföldön
  Hozd ki magadból a legjobbat, képviseld a saját érdekeidet, akár Magyarországon akár külföldön, de szerezd meg az ÁLOM MUNKÁT!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Álláskeresés, munkaerőközvetítés, önéletrajz készítés

  Munka, Neked! Krisztián cége meghatározó szerepet tölt be a HR-tanácsadói piacon több országban. Tanácsadóik nem csak munkakeresésben, de a megfelelő önéletrajz megírásában is tudnak segíteni, vagy …

  Erre van szükségem! Tovább
 • "Költöznék! De hova menjek?!" - iránymutatás, tanácsadás

  Iránymutatás, tanácsadás, hogy tudd merre indulj Sokan vannak úgy, hogy megszületett az elhatározás: külföldre mennének rövidebb, vagy hosszabb távra, azonban nem feltétlen tudják, merre is induljanak, …

  Erre van szükségem! Tovább
 • Digitális nomád szakértő, vállalkozás- és adózási tanácsadó
  KÜLFÖLDÖN alapítanál céget? Költöznél? Bence letelepedési és állampolgársági kutató aki segít, hogy JÓ DÖNTÉST HOZZ >>>
  Erre van szükségem! Tovább
 • Mauritiusi tanácsadó
  KÖLTÖZÉS MAURITIUS szigetére két gyerekkel, kutyástul, macskástul. Iskola, munka, vállalkozás, tapasztalatok Afrikából. SEGÍTSÉG Neked is >>>
  Erre van szükségem! Tovább
 • Munkavállalás, nemzetközi karrier tanácsadás
  Ausztrália vagy Új-Zéland esetén munkakeresésben Zsuzsi segítségedre lehet! Nemzetközi karrier tanácsadó és új-zélandi bevándorlási ügynök!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Ausztrál karrier és üzleti tanácsadó
  ÁLMOD, hogy Ausztráliában dolgozz? Szeretnéd tudni, milyen karrier vár rád Ausztráliában? Karrier tanácsadónk Connie várja kérdéseitek!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Ausztrália tanácsadó
  ÁLMOD AUSZTRÁLIA? Szeretnéd tudni, hogy milyen a hétköznapi élet Ausztráliában? Akkor ne habozz! Keresd Évát, aki hiteles képet fest neked!
  Erre van szükségem! Tovább
 • Új élethelyzet, karrier és vezetői coach
  NEM érzed jól magad a bőrödben? Új ÉLETHELYZETBE kerültél? Nem tudod hogyan tudod legjobban kiaknázni tudásod? Nóra segít! Keresd bátran!
  Erre van szükségem! Tovább

Hogyan tudnak téged segíteni?

 

Tanácsadóink naprakészek a különböző országok bevándorlási, jogi, gazdasági szabályaival kapcsolatban. Tervezd meg mit szeretnél, vedd fel velük a kapcsolatot, boldogan segítenek megvalósítani álmaidat!

A külföldi munkaerőpiac megismerése és a megfelelő állás megtalálása az egyik legfontosabb szempont, ha külföldre költözöl. Szakértőink tájékoztatást nyújtanak a célország munkaerőpiacáról, az elérhető álláslehetőségekről, az alkalmazás és interjú folyamatairól. Segítenek az önéletrajz és motivációs levél megfelelő formázásában és összeállításában, hogy a lehető legjobb eséllyel indulhass neki az új életszakasznak.

Karriertanácsadóink segítenek az új országban a szakmai célok megfogalmazásában és azok megvalósításában. Támogatást nyújtanak, segítenek a szakmai készségeidnek, tapasztalataidnak és érdeklődési körödnek megfelelő lehetőségek azonosításában és összehangolásában.