SPANYOLORSZÁG KÖLTÖZÉSI KISOKOS

e-book


A spanyolországi mindennapokban a napsütés, pálmafák, lenyűgöző tengerpartok, és a helyiek mosolygós vendégszeretete lehet része a mi napjainknak is.

Ha tervezel, az már nem álom, hanem valóság!

Nagy előnye a pompás éghajlat, hiszen itt egész évben szívesen vannak az emberek a szabadban. Káprázatos természeti csodák, méltán világhírű gasztronómia, finom borok.

A világ minden pontjáról érkeznek ide országváltók, Európa egyik legjobb helyének tartják, ahol megvan az egyensúly munka és magánélet között. Családbarát hely, tisztelik a nyugdíjasokat, egy ország, ahol igazán jó életminőségre számíthatunk.

Neked szól ez a könyv

ha egyedülállóként, vagy többgyermekes családként, nyugdíjasként váltanál országot, esetleg házi kedvenced is magaddal vinnéd,

de akár akkor is, ha egyszerűen turistaként szeretnél egy kis ízelítőt kapni a spanyol életérzésből!

Az e-book rengeteg témakört magában foglal

ami a költözés folyamataiban hasznodra fog válni.♡  Egy idegen nyelv, egy idegen kultúra megismerése tesz minket igazán többé. ♡ 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Segítő szakemberek Spanyolországban >>>


Vélemények:


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!


Ennél is több kell?

Ne fogd vissza magad, hiszen e-bookok is készülőben vannak! Ha bármi javaslatod van, akár milyen témát foglaljunk bele, vagy mely más országokról olvasnál szívesen, jelezd nekünk. Bármilyen meglátást és visszajelzést szívesen fogadunk Ne felejts el feliratkozni ↓↓↓

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!