SPANYOLORSZÁGBA KÖLTÖZÜNK

átfogó, információs vidósorozat

ajándék írásos jegyzetekkel


Fontolgatod a költözést a napsütötte Spanyolországba, de nem tudod hogy indulj neki?

Egyedül vagy családdal indulsz? Érdekel milyen a valós élet az ország egyes részein?

Netán ingatlant vásárolnál, vagy vállalkozást indítanál Spanyolországban?

Akkor ez a videósorozat Neked szól!

Fontolgatod a Spanyolországba költözést? Munkát vállalnál, vállalkozást indítanál vagy épp ingatlant vásárolnál? Ez a sorozat NEKED SZÓL!
Fontolgatod a Spanyolországba költözést? Munkát vállalnál, vállalkozást indítanál vagy épp ingatlant vásárolnál? Ez a sorozat NEKED SZÓL!

Spanyolországba költözőknek

vagy ingatlanbefektetést tervezőknek

A spanyolországi mindennapokban a napsütés, pálmafák, lenyűgöző tengerpartok, és a helyiek mosolygós vendégszeretete része lehet a Te mindennapjaidnak is! A világ minden tájáról érkeznek ide országváltók, hisz itt megvan az egyensúly munka és magánélet között, családbarát hely, tisztelik a nyugdíjasokat és igazán jó életminőségre számíthatunk. Ne feledd, a tervezés már nem álom, hanem félig valóság.

Mire számíthatsz?

Ha temérdek időt szenteltél már eddig is az internetes kutakodásnak, akkor most állj meg. Hiteles információkhoz juthatsz

tapasztalt honfitársainktól, szakértőktől, ügyvédtől, hogy a lehető legfelkészültebben vághass neki álmaid megvalósításának.

Előadásokat, beszélgetéseket nézhetsz a költözés témakörében, az előkészületekről, hivatalos intéznivalókról,

letelepedési lehetőségekről, ingatlan ügyekről és a mindennapok gyakorlati kérdéseiről.

Ilyen nagy döntések meghozatalánál nem elég az interneten bogarászni és kétes véleményekre, hiányos információra alapozni.Egy videósorozat, mely rengeteg témakört magában foglal

ami a tervezéskor és a költözésnél hasznodra válhat.A videó sorozat főszervezője Zsuzsi, aki ügyvéd karrierjét hátrahagyva maga is Spanyolországba költözött. Szenvedélyes utazó, aki napjainkban főként fotózással és utazási tanácsadással foglalkozik. Spanyolország régi szerelem volt számára, azaz szinte minden, ami spanyol: a nyelv, a táj, a különböző vidékek, a városok, a zene, a filmek! Ő is a Spanyolországba való költözése során szembesült azzal, hogy mennyi információ kell ahhoz, hogy az ember megvesse a lábát egy idegen országban. Persze ezzel egy időben az is egyértelművé vált számára, hogy a sok napsütés, tenger, pálmafák és a könnyed hétköznapi közhangulat igazán kellemessé teszi ott az életet!

Zsuzsi eltökélten segít másoknak új életet kezdeni ebben a gyönyörű országban, ahol ingatlanbefektetésre és kétlaki életre is nyílhat esély, ezáltal mindazoknak is ugyanolyan hasznos lesz az információs tájékoztató est sorozat, aki ugyan nem tartós költözést vagy letelepedést tervez Spanyolországban, de nyitott felé és egyenlőre netán ‘csak’ ingatlanbefektetésen gondolkodik.

♡  Egy idegen nyelv, egy idegen kultúra megismerése tesz minket igazán többé. ♡ 

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Segítő szakemberek Spanyolországban >>>


Vélemények:


Rated 5.0 out of 5
28 May 2024

Már az első este is szuper volt, alig várom a következő két napot! Szeretném megköszönni a sokszínű és hasznos információkat! Különösen tetszett, hogy az élet minden területét érintettük és a valóságot mutatájok be, nem csak a szépet és jót, hanem a kihívásokat is, amire érdemes figyelni. A kérdéseimre is mind-mind választ kaptam, nagyon örülök! Köszöm a szervezést!

Anna
Rated 5.0 out of 5
28 May 2024

Tetszett az esemény és hasznosnak találtam. Korábban már volt szerencsém Costa del Sol-ról egy ott élő magyar beszámolóját meghallgatni, és megmondom őszintén, hogy az a kép, amit felfestett, valahogy túl szépnek tűnt ahhoz, hogy igaz legyen. Az általatok elmondottak árnyalták és életszerűbbé tették azt a képet, ami nem jelenti azt, hogy Spanyolország vagy a Costa del Sol kevésbé lenne vonzó ezek fényében. Hálásan köszönöm a lehetőséget és a munkátokat, amivel lehetővé tettétek, hogy egy másfajta rálátásom is legyen a területre.

Katalin
Rated 5.0 out of 5
28 May 2024

A 3. és 4. napi tájékoztatókat emelném ki, amikor a szakértőkkel beszélgettél. Mindkettőjükből áradt az a pozitív életszemlélet és mindennapi vidámság, amit Magyarországon legjobban hiányolok a társadalomból, és ami még jobban erősíti azt az elhatározásomat, hogy jól teszem, ha Spanyolországban képzelem el a jövőmet.

Zsolt
Rated 5.0 out of 5
28 May 2024

Hálás köszönet a szervezésért! Nagyon profi volt, rengeteg információval. Nekünk nagyon sokat segített. Mi eldöntöttük hogy megyünk, ez segített, hogy mindent tudjuk, hol kezdjük az intézkedést. Ajánlani is fogom másoknak!

Krisztina

Ennél is több kell?

Ne fogd vissza magad, hiszen e-bookok is készülőben vannak! Ha bármi javaslatod van, akár milyen témát foglaljunk bele, vagy mely más országokról olvasnál szívesen, jelezd nekünk. Bármilyen meglátást és visszajelzést szívesen fogadunk Ne felejts el feliratkozni ↓↓↓

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!