Minden Ami Külföld | Ausztrália | erkölcsi bizonyítvány - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • erkolcsi_bizonyitvany_minden_ami_kulfold

Ausztrália | erkölcsi bizonyítvány

Ausztrália magyar állampolgárok részére vízumköteles ország. Akár már turista céllal szeretnél ellátogatni ebbe a csodás országba már akkor is szükséges vízumot igényelned és csak akkor vágj neki az útnak ha már megkaptad a pozitív visszajelzést a kérelmedre.

Jelenlegi vírus helyzetben sajnos úgy tűnik, hogy 2022 év közepéig turista céllal sem lesz lehetőség beutazni a kenguruk országába. Reméljük hamarosan pontos információk is napfényre kerülnek, nem csak tervek és ehhez kapcsolódó találgatások lesznek. Jelen helyzetben ausztrál állampolgárok, ausztrál állandó tartózkodási vízummal rendelkezők és közvetlen családtagjaiknak van lehetőség beutazni, de ennek komoly feltételei vannak.

Sokan ezt a helyzetet, a várakozási hosszú hónapokat arra szánják, hogy felkészüljenek a későbbi Ausztráliába településükre. Érdemes angol nyelvtudást fejleszteni, elkezdeni a vízumhoz szükséges dokumentumok beszerzését is.

Egyre több oktatási intézmény indít ,akár komoly szintű online képzéseket is.

Ha az online képzési lehetőségek érdekelnek itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot.https://mindenamikulfold.hu/member/tanacsadas-hogy-tudd-merre-indulj/

Ausztrál vízum kérelmek esetén bármelyik fajtához kérhetik, hogy erkölcsi bizonyítványt adj be, de vannak melyeknél alap dokumentumnak számít. Fontos, hogy ebben az esetben minden olyan országból ahol 12 hónapot eltöltöttél összesen ( nem egyhuzamban hanem összeadva napokat, heteket, akár évekkel később is mentél vissza) onnan kötelező erkölcsi bizonyítványt kérned. Tudjuk, hogy sok esetben ez elég nehéz hiszen sok sok évvel ezelőtti dologról lehet szó, de akkor is kötelező dokumentum. Nem tanácsoljuk, hogyha valaki például Angliában élt és úgy látja macerás lenne kikérni ezt a dokumentumot mert már nem is ebben az országban él akkor inkább nem intézi. Nagyon komolyan veszik a vízum bírálók. Továbbá fontos, hogy minden benyújtott dokumentumnak ami nem angol nyelvű annak hivatalos angol fordítását is mellékelni szükséges.

Ebben segítségedre lesz NAATI fordító partnerünk akivel itt tudod felvenni a kapcsolatot: https://mindenamikulfold.hu/member/tamas-ny/

Magyar erkölcsi bizonyítvány kikérésére több lehetőséged van:

postai úton, ügyfélkapun keresztül, kormányablakban vagy ha külföldön tartózkodsz akkor Magyar Nagykövetségen

vagy telefonon keresztüli igénylésre is van lehetőség

De van egy érdekesség ami ne lepjen meg! Ausztráliában mikor erkölcsi bizonyítványt kérnek akkor szükséges az addig használt összes nevedre ezt megkérni! Vagyis ha férjezett neved volt, de már megváltozott a neved a kérelem beadásakor akkor is kérik a régi férjezett nevedre, hogy mutass be erkölcsi bizonyítványt. Erre nem minden országban van lehetőség, ebben az esetben egy hivatalos dokumentumot kell szerezned az adott országból, hogy onnan ezt nem tudod megkérni és akár jogszabállyal alátámasztva.

Ami még fontos ha ékezetes betű szerepel a nevedben. Azt is külön névként kell kezelni.

Ausztrál erkölcsi bizonyítványra van szükséged? Itt tudod megigényelni online: https://www.afp.gov.au/what-we-do/services/criminal-records/national-police-checks

Figyelj, hogy van olyan eset mikor konkrét kód számot adnak, hogy mi alapján kell az ausztrál erkölcsi bizonyítványt megkérned.


Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a https://mindenamikulfold.hu/a-csapat-aki-segit-neked/ oldalon!

A csapból még nem a Minden ami külföld folyik, de törekszünk rá, hogy minél több emberhez eljussanak az információk, tapasztalatok!

Twitter: https://twitter.com/mindenamikfold
Pinterest: https://www.pinterest.co.uk/mindenamikulfold/minden-ami-külföld/
Instagram: https://www.instagram.com/mindenamikulfold/
Facebook: https://www.facebook.com/mindenamikulfold

A következő podcast csatornákon meghallgathatod a beszélgetéseket
🎧⚛️ Anchor: https://anchor.fm/mindenamikulfold
🎧⚛️ Spotify: https://open.spotify.com/show/18hvv6CeF445UOJI9LD6lD
🎧⚛️ Overcast: https://overcast.fm/itunes1497268140/minden-ami-k-lf-ld
🎧⚛️ Google Podcasts: https://podcasts.google.com/?feed=aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83N2VjNGIwL3BvZGNhc3QvcnNz
🎧⚛️ Castbox: https://castbox.fm/channel/id1545036?country=gb
🎧⚛️ Breaker: https://www.breaker.audio/irany-kulfold
🎧⚛️ Apple podcasts: https://podcasts.apple.com/au/podcast/minden-ami-k%C3%BClf%C3%B6ld/id1497268140

Ha tetszik ami csinálunk akkor támogasd a munkánkat: https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=PLM2SLJHTNMC2
vagy olvasd be a QR kódot egy arra alkalmas eszközzel, akár a beszélgetés közben is van erre lehetőséged vagy a Minden ami külföld platformok fő képén. Így tetszőleges összeggel támogathatsz minket, akár havi szinten.

Kérj emlékeztetőt, hogy ne maradj le az élő eseményekről, rendezvényekről! Hogy teheted ezt meg?


Minden ami külföld összes élő eseményről és rendezvényéről szeretnél értesítést kapni akkor töltsd ki ezt a formot.👇👇.


Szólj hozzá