Minden Ami Külföld | Azt hiszed mindent tudsz Ausztráliáról? - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Elkészült az Ausztrál kisokos! Mielőtt elérhetővé válik, úgy döntöttünk, hogy három szerencsés hírlevél olvasónk megnyerheti! IRATKOZZ FEL >

Azt hiszed mindent tudsz Ausztráliáról?

Tény, hogy messze van Magyarországtól. Azt is valószínűleg tudod, hogy fordítva vannak az évszakok vagy épp a fizetőeszközük az ausztrál dollár, vagyis rövidítve AUD. De ezeken kívül rengeteg olyan információ és tudnivaló van, amivel jó tisztában lenni, ha Ausztráliába utaznánk.

Írta: Niki – Minden Ami Külföld

Te tényleg mindennel tisztában vagy?

Elkészült az Ausztrál kisokos! De mielőtt bárki számára megvásárolhatóvá tennénk úgy döntöttünk, hogy 3 szerencsés megnyerheti! IRATKOZZ FEL hírlevelünkre és légy Te az egyik, aki elsőként olvashatja!

Korábban nagy érdeklődéssel fogadtátok, amikor elkezdtük az IELTS kézikönyv megírását, ami rengeteg felesleges időt spórol Neked, hiszen mindent egy helyen tartalmaz, ami nagy segítséget nyújt, ha angol nyelvvizsgára készülsz, világos képet ad a vizsga rendszeréről és menetéről is. Tartalmazza a legfontosabbakat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Ráadásul az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Ebből kifolyólag időközben az Ausztrál kisokoson is elkezdtünk nagy erőkkel dolgozni és jó hír, hogy hamarosan elérhető lesz. Akár nyaralni indulsz, hogy felfedezd az ausztrál csodavilágot, akár pár hónap vagy 1-2 évet tervezel ott tölteni, mindenképp ajánlom figyelmedbe a hamarosan megjelenő Ausztrál kisokost. Ha pedig letelepedést fontolgatsz, szinte kötelező olvasmány lesz!

Ausztrál kisokos ajándékba

Az IELTS kézikönyv nagy sikerére való tekintettel nem csak Ausztrália, de több országra is elérhetőek lesznek kézikönyvek. Az Ausztrál kisokos nevű kiadmány már véglegesítésre került 2022. november 30-án és az utolsó simításokon is túl vagyunk. A kisokost Facebook csoportunk néhány tagja tesztelte, akiknek nagyon hálásak vagyunk a segítségükért és a fantasztikus visszajelzésekért!

A közelgő ünnepekben sokan megpihenünk. Karácsony előtt három Ausztrál kisokost fogunk kisorsolni, hogy három szerencsés hírlevél olvasónk egy átfogó ausztrál tudással indíthassa a következő évet. Az Ausztrál kisokos magyar nyelven jelenik meg több, mint 110 oldalon és becsületkasszás alapon és az ünnepek alatt kedvezményes alapon lesz elérhető. Amennyiben mindenképp a nyereményjátékra pályázol és nem vagy még rendszeres hírlevél olvasónk, iratkozz fel, ↓↓↓ légy a szerencsések egyike! ( A sorsoláson a 2022. december 20-ig feliratkozók vesznek részt! )

Ennél is több kell?

Ne fogd vissza magad, hiszen a soron következő e-book is készülőben van! Anglia után érkezik Mauritius és Kanada témakörében is, ha bármi javaslatod van, akár milyen témát foglaljunk bele, vagy mely más országokról olvasnál szívesen, jelezd nekünk. Bármilyen meglátást és visszajelzést szívesen fogadunk Ne felejts el feliratkozni ↓↓↓

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!

Szólj hozzá