DUBAI KISOKOS

e-book

♡  Egy idegen nyelv, egy idegen kultúra megismerése tesz minket igazán többé. ♡ 

A jövő városa sok honfitársunk álma. Vonzó desztináció, külföldiként maga a megtestesült álom. MINDEN AMI DUBAI!

Rengetegen gondolkoznak a Dubajba költözésen. Ilyenkor van, aki az adómentes életre gondol, másnak az egész évben tartó jó idő, vagy épp a luxus jár a fejében.

Az Egyesül Arab Emirátusokban található Dubajt minden tekintetben a “legek” városaként emlegetik. Az ember, ha akár csak egy évet is eltölt itt, eszméletlen változáson mehet keresztül és teljesen megváltozhat az egész világról alkotott képe.

A jövő városa!

Sok honfitársunk álma. Dubaj vonzó desztináció, külföldiként maga a megtestesült álom: modern építészet, tisztaság, luxus, tökéletes tengerpartok és meleg idő vár egész évben. Nem utolsó sorban érdemes megemlíteni azt is, hogy rendkívül biztonságos hely, ami egyedülálló életstílus kialakítását teszi lehetővé, adómentes jövedelmet, kíváló munkahelyeket és szuper üzleti lehetőségeket kínálva.

Dubajban sosem áll meg az élet, pezseg a város, hihetetlenül magas színvonalú kulturális programokat, sportolási lehetőségeket nyújt, az oktatás és az egészségügy pedig szintén kiemelkedő. A végtelen lehetőséget kínáló város nagyon népszerű a külföldi munkavállalók körében, de mint minden más hely a világon, Dubajnak is megvannak a kihívásai a bevándorlók számára.

DUBAI KISOKOS

Ez az e-book azért íródott, hogy segítsen a döntésben, a felkészülésben, de olyan témaköröket is magában foglal,

ami ott léted alatt is hasznodra fog válhat. Szerezd meg >>> ezt a remek kézikönyvet <<<

A jövő városa sok honfitársunk álma. Vonzó desztináció, külföldiként maga a megtestesült álom. MINDEN AMI DUBAI!

Az alábbi űrlap kitöltésével vásárolhatod meg:Angolul tanulsz?

Nyelvvizsgára is készülsz? Ha fontolgatod az IELTS nyelvvizsgát, akkor érdemes beszerezned az e-bookot, ami segíti a tudatos felkészülést, és amivel biztos sikerre számíthatsz.

Hozd ki magadból a legtöbbet!

Vélemények a ‘Dubaj kisokos’ e-bookról:


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!


Ennél is több kell?

Ne fogd vissza magad, hiszen e-bookok is készülőben vannak! Ha bármi javaslatod van, akár milyen témát foglaljunk bele, vagy mely más országokról olvasnál szívesen, jelezd nekünk. Bármilyen meglátást és visszajelzést szívesen fogadunk Ne felejts el feliratkozni ↓↓↓

Külföldre vágysz? Érdekelnek a hasznos tanácsok, személyes élmények? Keresd profi tanácsadóinkat, nyelvtanárainkat, ha nem akarod, hogy meglepetések érjenek! Szörfözz a Minden Ami Külföld oldalán!

Kérj segítséget profi tanácsadóinktól, nyelvtanárainktól:

partnereit, hogy minél felkészültebben tudj nekivágni az utadnak, ha itt az idő és ne érjenek majd semmilyen meglepetések!

Anglia, Ausztrália, Új-Zéland, Amerika akár Kanada, vagy Európán belül maradnál?

Megoldást keresel?

Csapat, aki segít Neked: Ide kattintva vagy a bal oldali képre, fel tudod felvenni a kapcsolatot Partnereinkkel és Szakértőinkkel!

A csapból már majdnem mindenhol a Minden ami külföld folyik és nap, mint nap törekszünk arra, hogy minél több emberhez jussanak el naprakész információk, valós tapasztalatok!

Kövesd a Minden Ami Külföld csatornáit és ne maradj le a fontos, hasznos és sokszor érdekfeszítő témákról:

📳

FACEBOOK

YOUTUBE

TIKTOK

INSTAGRAM

TWITTER

PINTEREST

PODCAST csatornáinkon meghallgathatod a beszélgetéseket is, úton-útfélen Veled vagyunk:

🎧⚛️

ANCHOR

SPOTIFY

GOOGLE PODCAST

APPLE PODCAST

OVERCAST

CASTBOX

BREAKER

Ha tetszik ami csinálunk akkor lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a munkánkat az alábbi képre kattintva, akár havi szinten. Köszönjük!

Lehetőségeidhez mérten kérlek támogasd a Minden Ami Külföld munkáját! Köszönjük!