• Image Caption

Angol nyelvtanár, fordító, language coach | angol, magyar

Nóra
Lépj kapcsolatba

Angol nyelvoktatás, fordítás magas fokon!

Fejleszteni szeretnéd angol tudásodat? Kezdőként szeretnéd elsajátítani az angol nyelv szépségeit és nehézségeit? Hivatalos anyagot kell angolra fordítanod? Nóra sok éves tapasztalattal és TEFL oktatói oklevéllel rendelkező angol nyelvtanár és fordító, aki professzionálisan segít neked! Keresd bizalommal!

Vedd fel a kapcsolatot Nórával!

⬇⬇⬇


Nóra a nyelvtanár

Nóra gimnazista kora óta tanít angol nyelvet és fordít magyar-angol nyelvpárban gazdasági és általános szövegeket. Közgazdász végzettsége mellett, TEFL nyelvtanári oklevele van.
Online támogatja hallgatói fejlődését angol nyelvi kommunikációban, üzleti angol területén, de akár nyelvvizsgára való felkészülésben is segít. Középszinttől a felsőfokig várja a tanulni vágyókat.

Nyelvtanulás

Aki a mai világban igazán sikeres akar lenni, annak elengedhetetlen, hogy beszéljen idegen nyelveket. Az angol nyelv, mondhatni egy világnyelv, hiszen a nemzetközi jog és gazdaság mind mind angol nyelven kommunikál. Nem mindegy, hogy milyen tanárt választasz! Ha nem elég türelmes és felkészült simán el veheti a kedved az egész angol nyelvtanulástól. Ezért nagyon fontos, hogy jól válaszd meg kitől tanulsz!

Angol nyelvvizsga

Számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsgát kell tenni. Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!