• Image Caption

Nóra

Nyelvtanár, coach
Lépj kapcsolatba

Nóra a nyelvtanár

Nóra gimnazista kora óta tanít angol nyelvet és fordít magyar-angol nyelvpárban gazdasági és általános szövegeket. Közgazdász végzettsége mellett, TEFL nyelvtanári oklevele van.
Online támogatja hallgatói fejlődését angol nyelvi kommunikációban, üzleti angol területén, de akár nyelvvizsgára való felkészülésben is segít. Középszinttől a felsőfokig várja a tanulni vágyókat.

Nyelvtanulás

Aki a mai világban igazán sikeres akar lenni, annak elengedhetetlen, hogy beszéljen idegen nyelveket. Az angol nyelv, mondhatni egy világnyelv, hiszen a nemzetközi jog és gazdaság mind mind angol nyelven kommunikál. Nem mindegy, hogy milyen tanárt választasz! Ha nem elég türelmes és felkészült simán el veheti a kedved az egész angol nyelvtanulástól. Ezért nagyon fontos, hogy jól válaszd meg kitől tanulsz!

 

Vedd fel a kapcsolatot Nórával ⬇⬇⬇


 

Angol nyelvvizsga

Számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsgát kell tenni. Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!