• Image Caption

Ausztrália vízumtanácsadás | magyar, angol

Niki
Lépj kapcsolatba

Vonz Ausztrália, ez a különleges kontinens a világ másik felén, ahol télen van nyár és nyáron van tél?

Elképesztő természeti szépségek tárháza

Elutaznál egy kis időre, hogy bebarangold ezt a lenyűgöző országot? Tanulás, munkavállalás érdekelne vagy esetleg hosszabb távon tervezel és letelepednél? Keress bizalommal, ha szeretnéd felmérni a lehetőségeidet, ha választ szeretnél kapni beutazással, vízummal kapcsolatos kérdéseidre személyre szabottan. Ha körültekintően felkészülsz, pontosan tudni fogod mi kell ahhoz, hogy fennakadás nélkül szerezz vízumot és indulhass neki életed legnagyobb kalandjának!

Találjuk meg a lehető legjobb megoldást mielőtt nekivágsz az útnak. Várom kérdéseidet, amikre naprakész tudással válaszolok. Nem bevándorlási ügynökként, hanem tanácsadóként képviselem ügyfeleimet a vízumeljárások során és segítek mindenkinek, akinek Ausztrália az álma.

Egy nagyon különleges és csodás földrész

Ausztrália földrajzi értelemben a legkisebb kontinens a világon és Óceánia részét képezi. Tudtátok, hogy az ország latin neve a “terra australis incognita” kifejezés jelentése “ismeretlen déli föld”?

Ez a legutoljára felfedezett lakott földrész, keleti tengerpartjain, a délkeleti és délnyugati területeken őshonos az eukaliptuszt rágcsáló koala, rengeteg kisemlős és a kacsacsőrű emlős is, a kenguruk pedig a szavannákon vannak leginkább jelen. A pimasznak vélt kenguru Ausztrália címerállata, azok közül a legnagyobbak a vörös óriáskenguruk. A kontinenst körülvevő, lenyűgöző tengervízekben pedig élénk színű halak, rákok, oroszlánfókák és puhatestűek élnek együtt teljes harmóniában.

Az ország egyharmadára a trópusi, kétharmadára a mérsékelt éghajlat a jellemző. Ritkán lakott ország, aminek lakosságának 1%-át az ausztrál bennszülöttek teszik ki, 92% európai bevándorló, a maradék 7% pedig ázsiai. Az ország közepe szinte lakatlan, a legtöbben, közel 90% városban él, a többség a délkeleti parton, Tasmániában és Nyugat-Ausztráliában, Perth-ben.

 

Vedd fel a kapcsolatot Nikivel!

⬇⬇⬇


Konzultáció és ügyintézési díjak

anglia-ausztralia-amerika-kanada-uj-zeland-vizum-ugyintezes-minden-ami-kulfold

Általános konzultáció     100 AUD

Turistavízum-ügyintézés     150 AUD

Látogatói vízumügyintézés     350 AUD

Tanuló-munkavállalói vízumügyintézés     500 AUD

Work & Holiday vízumügyintézés     350 AUD

Átmeneti munkavállalói vízumügyintézés     3000 AUD

Állandó munkavállalói vízumügyintézés     4500 AUD

Partnervízum-ügyintézés     3500 AUD

 


Rated 5 out of 5
15 November 2022

Bővebben még nem tudok nyilatkozni, a honlap tiszta és átlátható, közvetlen stílusú.

Anonim