• Image Caption

Szilvi

Ausztrália vízumtanácsadás
Lépj kapcsolatba

Vonz Ausztrália, ez a különleges kontinens a világ másik felén, ahol télen van nyár és nyáron tél?

Elképesztő természeti szépségek tárháza

Elutaznál egy kis időre, hogy bebarangold ezt a lenyűgöző országot? Tanulás, munkavállalás érdekelne vagy esetleg hosszabb távon tervezel és letelepednél? Keresd Szilvit bizalommal az alább található űrlapon, ha szeretnéd felmérni a lehetőségeidet, ha választ szeretnél kapni beutazással, vízummal kapcsolatos kérdéseidre teljesen személyre szabottan.

Ha körültekintően felkészülsz, pontosan tudni fogod mi kell ahhoz, hogy fennakadás nélkül szerezz vízumot és indulhass neki életed legnagyobb kalandjának!

Szilvivel együtt találjátok meg a lehető legjobb megoldást mielőtt nekivágsz az útnak. Várja kérdéseidet, amikre naprakész tudással válaszol. Nem bevándorlási ügynökként, hanem tanácsadóként képviseli ügyfeleit a vízumeljárások során és segít mindenkinek, akinek Ausztrália az álma.

Egy nagyon különleges és csodás földrész

Google (Noto Color Emoji - Unicode 15.1)

Ausztrália földrajzi értelemben a legkisebb kontinens a világon és Óceánia részét képezi. Tudtátok, hogy az ország latin neve a “terra australis incognita” kifejezés jelentése “ismeretlen déli föld”?

Ez a legutoljára felfedezett lakott földrész, keleti tengerpartjain, a délkeleti és délnyugati területeken őshonos az eukaliptuszt rágcsáló koala, rengeteg kisemlős és a kacsacsőrű emlős is, a kenguruk pedig a szavannákon vannak leginkább jelen. A pimasznak vélt kenguru Ausztrália címerállata, azok közül a legnagyobbak a vörös óriáskenguruk. A kontinenst körülvevő, lenyűgöző tengervízekben pedig élénk színű halak, rákok, oroszlánfókák és puhatestűek élnek együtt teljes harmóniában.

Az ország egyharmadára a trópusi, kétharmadára a mérsékelt éghajlat a jellemző. Ritkán lakott ország, aminek lakosságának 1%-át az ausztrál bennszülöttek teszik ki, 92% európai bevándorló, a maradék 7% pedig ázsiai. Az ország közepe szinte lakatlan, a legtöbben, közel 90% városban élnek, a többség a délkeleti parton, Tasmániában és Nyugat-Ausztráliában, Perth-ben.

Turista vízumot igényelnél?

Akár gyorsan, egyszerűen igényelhetsz >>> ausztrál turista vízumot <<< már itt is!

Teljeskörű rálátást szeretnél Ausztráliára?

Ne hagyd ki az  >>>  AUSZTRÁL KISOKOST  <<<  amibe próbáltunk mindent úgy beletenni, hogy segítsen mindenkinek, aki a kenguruk földjére szeretne akár rövidebb távon turistaként utazgatni, akár hosszabb időt tölteni ott, tanulni, munkát vállalni, letelepedni, új életet kezdeni. Az Ausztrál kisokos több mint 100 oldal, egy informatív, tájékoztató magyar nyelven!

 

Vedd fel a kapcsolatot Szilvivel ⬇⬇⬇


Konzultáció és ügyintézési díjak

Általános konzultáció     105 GBP

Turistavízum-ügyintézés     65 GBP

Akár gyorsan, egyszerűen igényelhetsz >>> ausztrál turista vízumot <<< már itt is!

Látogatói vízumügyintézés     185 GBP

Szakmaelismertetés  520 GBP

Tanuló-munkavállalói vízumügyintézés     315 GBP/fő

Work & Holiday vízumügyintézés     185 GBP

Átmeneti munkavállalói vízumügyintézés    1300 GBP

Állandó munkavállalói vízumügyintézés     2100 GBP

Partnervízum-ügyintézés     2100 GBP

 

Angol nyelvvizsga

Számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsgát kell tenni. Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

 

 


Rated 5.0 out of 5
15 November 2022

Bővebben még nem tudok nyilatkozni, a honlap tiszta és átlátható, közvetlen stílusú.

Anonim