• Image Caption

Ausztrália vízumtanácsadás | magyar, angol

Szilvi
Lépj kapcsolatba

Vonz Ausztrália, ez a különleges kontinens a világ másik felén, ahol télen van nyár és nyáron van tél?

Elképesztő természeti szépségek tárháza

Elutaznál egy kis időre, hogy bebarangold ezt a lenyűgöző országot? Tanulás, munkavállalás érdekelne vagy esetleg hosszabb távon tervezel és letelepednél? Keress bizalommal, ha szeretnéd felmérni a lehetőségeidet, ha választ szeretnél kapni beutazással, vízummal kapcsolatos kérdéseidre személyre szabottan. Ha körültekintően felkészülsz, pontosan tudni fogod mi kell ahhoz, hogy fennakadás nélkül szerezz vízumot és indulhass neki életed legnagyobb kalandjának!

Találjuk meg a lehető legjobb megoldást mielőtt nekivágsz az útnak. Várom kérdéseidet, amikre naprakész tudással válaszolok. Nem bevándorlási ügynökként, hanem tanácsadóként képviselem ügyfeleimet a vízumeljárások során és segítek mindenkinek, akinek Ausztrália az álma.

Egy nagyon különleges és csodás földrész

Ausztrália földrajzi értelemben a legkisebb kontinens a világon és Óceánia részét képezi. Tudtátok, hogy az ország latin neve a “terra australis incognita” kifejezés jelentése “ismeretlen déli föld”?

Ez a legutoljára felfedezett lakott földrész, keleti tengerpartjain, a délkeleti és délnyugati területeken őshonos az eukaliptuszt rágcsáló koala, rengeteg kisemlős és a kacsacsőrű emlős is, a kenguruk pedig a szavannákon vannak leginkább jelen. A pimasznak vélt kenguru Ausztrália címerállata, azok közül a legnagyobbak a vörös óriáskenguruk. A kontinenst körülvevő, lenyűgöző tengervízekben pedig élénk színű halak, rákok, oroszlánfókák és puhatestűek élnek együtt teljes harmóniában.

Az ország egyharmadára a trópusi, kétharmadára a mérsékelt éghajlat a jellemző. Ritkán lakott ország, aminek lakosságának 1%-át az ausztrál bennszülöttek teszik ki, 92% európai bevándorló, a maradék 7% pedig ázsiai. Az ország közepe szinte lakatlan, a legtöbben, közel 90% városban élnek, a többség a délkeleti parton, Tasmániában és Nyugat-Ausztráliában, Perth-ben.

Turista vízumot igényelnél?

Akár gyorsan, egyszerűen igényelhetsz >>> ausztrál turista vízumot <<< már itt is!

Teljeskörű rálátást szeretnél Ausztráliára?

Ne hagyd ki az  >>>  AUSZTRÁL KISOKOST  <<<  amibe próbáltunk mindent úgy beletenni, hogy segítsen mindenkinek, aki a kenguruk földjére szeretne akár rövidebb távon turistaként utazgatni, akár hosszabb időt tölteni ott, tanulni, munkát vállalni, letelepedni, új életet kezdeni. Az Ausztrál kisokos több mint 100 oldal, egy informatív, tájékoztató magyar nyelven!

 

Vedd fel a kapcsolatot Szilvivel!

⬇⬇⬇


Konzultáció és ügyintézési díjak

anglia-ausztralia-amerika-kanada-uj-zeland-vizum-ugyintezes-minden-ami-kulfold

Általános konzultáció     200 AUD

Turistavízum-ügyintézés     120 AUD

Akár gyorsan, egyszerűen igényelhetsz >>> ausztrál turista vízumot <<< már itt is!

Látogatói vízumügyintézés     350 AUD

Szakmaelismertetés 1000 AUD

Tanuló-munkavállalói vízumügyintézés     500 AUD

Work & Holiday vízumügyintézés     350 AUD

Átmeneti munkavállalói vízumügyintézés     2500 AUD

Állandó munkavállalói vízumügyintézés     3500 AUD

Partnervízum-ügyintézés     3500 AUD

 

Angol nyelvvizsga

Számos vízum esetén szükséged lesz bizonyítani megfelelő angol nyelvtudásodat, ehhez pedig friss nyelvvizsgát kell tenni. Az IELTS az egyetlen olyan nemzetközi nyelvvizsga, melyet bevándorlás céljából is elfogadnak a különböző országok!

Az IELTS e-book megkönnyíti számodra a tájékozódást és világos képet ad a vizsga rendszeréről. Tartalmazza a legfontosabb információkat, valamint számos gyakorlati tanácsot mind a nyelvvizsgával, mind pedig a hatékony felkészüléssel kapcsolatban. Szerezd meg >>> itt ezt a remek kézikönyvet <<< Te is!

 

 


Rated 5.0 out of 5
15 November 2022

Bővebben még nem tudok nyilatkozni, a honlap tiszta és átlátható, közvetlen stílusú.

Anonim