• Image Caption

Közösségi utazás

Ágnes
Lépj kapcsolatba

Ingyenes hajóút? 

Igen! Lehetséges!

Csatlakozz utazási közösségünkhöz és élvezd annak minden előnyét!

 

Mi lenne, ha a világ legpazarabb helyeit fedezhetnéd fel a nyilvános árak töredékéért?

Képzeld el, hogy akár 60%-os megtakarítást is kaphatsz a szálloda és apartman foglalásaidkor világszerte!!

 

A DreamTrips International hűséges klubtagjait hat hónap után ingyenes hajóút utalvánnyal is jutalmazza! (Az utalvány 2 személy részére szól, kb. 1000 usd értékben és nem tartalmazza a kikötő illetékeket és a kötelező borravalót. Néhány hajótársaságnál két, 12 éven aluli gyermek hajójegyét is tartalmazza ez az ajándék hajóút voucher.) Ráadásul 3 dollár értékű hűségpontot kapsz minden egyes 1 dollár után, amit a tagsági díjadra költesz. Az utazásért is jutalmat kapsz, és szállodai foglalásaid 25%-át is visszatérítjük hűségpontokban! És akkor még több hotelt foglalhatsz nálunk!

Már több mint 1millió utazó volt több, mint 30ezer DreamTrips-en több, mint 70 országban. Ennyien tudják már, hogy miről beszélek.
Egy különleges promóció keretében május 31-ig az egyszeri csatlakozási díj (klubtagsági szinttől függően 200/400/600 usd) helyett, most mindössze 1 dollárért aktiválhatod a tagságodat és még 500 dollár értékű hűségpontot is kapsz köszöntő ajándékként!

Vedd fel a kapcsolatot Velünk és csatlakozz még ma!

A tájékoztatás és konzultáció DÍJMENTES! Nem veszíthetsz semmit, legfeljebb álmaid válnak valóra!

⬇⬇⬇


 

A szuper foglalási rendszer mellett a klub fő terméke a DreamTrip. Ezeknek a szervezett, élményekkel teli álomút csomagoknak a köre folyamatosan növekszik, hetente töltenek fel újabb és újabb fantasztikus programokat. A cég arra is motivál minket, hogy minél több ilyen, tagjainknak elérhető kedvezményes árú álomúton vegyünk részt, ezért azt mondja, hogy ha elmentünk 5 DreamTripre, akkor ad ajándékba egy két személyre szóló hajóút vouchert kb. 1000 usd értékben (ebben nincs benne a külön fizetendő kikötői illeték és kötelező borravaló), majd a 10. álomutunk után kapunk 1000 usd értékű hűségpontot, amit 100 %-ban felhasználhatunk a következő álomútjaink foglalásakor, majd a 15. álomút után 2500 usd értékű hűségponttal motivál a további álomutak foglalására, a 20. álomút után pedig leszervez egy személyre szabott utazást 5000 usd értékben (kb. 1,7mFt). De a csúcs, hogy a 100. DreamTrip után 50.000 usd (17mFt) értékű hűségponttal jutalmaznak minket, amit akár egyben, akár sok-sok álomútra részletben is felhasználhatunk. Klubtársunk,Bognár Attila a kovid előtt 10 év alatt 130 álomúton volt, szóval nem lehetetlen küldetés.

 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!