• Image Caption

Ágnes

Közösségi utazás
Lépj kapcsolatba

Ingyenes hajóút? 

Igen! Lehetséges!

Csatlakozz utazási közösségünkhöz és élvezd annak minden előnyét!

 

Mi lenne, ha a világ legpazarabb helyeit fedezhetnéd fel a nyilvános árak töredékéért?

Képzeld el, hogy akár 60%-os megtakarítást is kaphatsz a szálloda és apartman foglalásaidkor világszerte!!

 

A DreamTrips International hűséges klubtagjait hat hónap után ingyenes hajóút utalvánnyal is jutalmazza! (Az utalvány 2 személy részére szól, kb. 1000 usd értékben és nem tartalmazza a kikötő illetékeket és a kötelező borravalót. Néhány hajótársaságnál két, 12 éven aluli gyermek hajójegyét is tartalmazza ez az ajándék hajóút voucher.) Ráadásul 3 dollár értékű hűségpontot kapsz minden egyes 1 dollár után, amit a tagsági díjadra költesz. Az utazásért is jutalmat kapsz, és szállodai foglalásaid 25%-át is visszatérítjük hűségpontokban! És akkor még több hotelt foglalhatsz nálunk!

Már több, mint 1 millió utazó volt több, mint 30ezer DreamTrips-en több, mint 70 országban.
A jelenlegi különleges promóció keretében az egyszeri csatlakozási díj (klubtagsági szinttől függően 200/400/600 usd) helyett, most mindössze 1 dollárért aktiválhatod a tagságodat és még 500 dollár értékű hűségpontot is kapsz köszöntő ajándékként!

 

Vedd fel a kapcsolatot Velünk és csatlakozz még ma ⬇⬇⬇

A tájékoztatás és konzultáció DÍJMENTES! Nem veszíthetsz semmit, legfeljebb álmaid válnak valóra!


 

A DreamTrips csomagoknak – melyek élményekkel teli, szervezett álomutak – a köre folyamatosan növekszik. Heti szinten töltenek fel jobbnál jobb ajánlatokat, újabb és újabb fantasztikus és egyedi programokkal fűszerezve.

A cég ugyanakkor jutalmazza is a hűséges tagokat, ugyanis minél több általuk lefoglalt úton veszünk részt, annál jobban járunk:
– 5 DreamTrips után jár egy két személyre szóló hajóút 1000 USD értékben (ebben nincs benne a külön fizetendő kikötői illeték és kötelező borravaló)
– 10 DreamTrips álomút után kapunk 1000 USD értékben hűségpontokat, amit 100%ban felhasználhatunk a következő út foglalásakor!
– 15 DreamTrips út után 2500 USD értékű húségpont jár
– 20 DreamTrips út után pedig személyre szabott utazást szervez tagjainak 5000 USD (1.7 millió forint értékben!)
– 100 Dreamtrips utazás után pedig egészen elképesztő nyeremény vár ránk: 50 000 USD értékű hűségponttal jutalmaznak minket, amit akár egyben, akár pedig sok kisebb álomutazásra is felhasználhatunk!

Klubtársunk Bognár Attila a covid előtti 10 év alatt 130 ilyen úton vett részt, egyáltalán nem lehetetlen eljutni idáig velük!

 

 


Még nincsenek értékelések, légy Te az első!