Minden Ami Külföld | Modern Robin Hood? The Saint - Minden Ami Külföld
iranytu_feher
iranytu_feher
Minden ami külföld
  • Multigeneration friends going to surf on tropical beach – Family people having fun doing extreme sport – Joyful elderly and healthy lifestyle concept – Focus on senior face

Modern Robin Hood? The Saint

Volvo P1800… Kifogástalan megjelenés, de ha kell tökéletes álcázás! Ő a világ legjobb tolvaja, az Angyal. A kérdésre válaszolva: Nem, nem egy Robin Hood! Nagyon is önös érdekek vezérlik, a teljes világot szabadságot akarja magáénak tudni. Ehhez pedig kell a pénzügyi stabilitás! És hogy éri el? Az már egy más kérdés. Lényeg az, hogy a célja érdekében nem riad vissza semmitől, de természetesen az erőszak távol áll tőle. Ritkán használ fegyvert, inkább az atlétikus tudására, mahinációs képességeire, és tökéletes álcázásra, beolvadni tudására épít. Nem utolsó sorba pedig mindig mellé áll a szerencse! Ezek a mai ember számára is szükséges dolgok lennének, ha boldogulni akar ebben a nehéz világban. – Kosza írása

Nem véletlenül Roger Mooret választották a szerepre, aki mint alsónadrág és fürdőruha modell tevékenykedett. Adva volt tehát a tökéletes, sportos megjelenés ami mellé párosult Moore hidegvérű elegáns angol stílusa. 

Az Angyal kalandjai közben eljutunk Európa és a világ legszebb részeire. Verekedhetünk egy jót egy kellemes olasz kiskocsmában, vagy akár a Diadalív árnyékában. Nyomozhatunk a balkán eldugott kis falvaitól Venezuela őserdőiig. 

Kivándorlás, utazás, nyelvtanulás és egyéb lehetőség egy helyen! Kik azok, akik ebben segítenek Neked? Ide kattintva megnézheted és már fel is veheted a kapcsolatot! Segítség külföldre készülök

Megörökítenéd hasonló élményeid kihasználva a mai világ előnyeit? Kérj profi segítséget! Vedd fel a kapcsolatot Zolival >>kapcsolatfelvétel<<

Mi teszi ennyire vonzóvá az emberek számára az Angyalt? Hiszen csak egy közönséges bűnöző, aki bár segít a gyengébbeknek, de azért mindig fontos számára megfelelő zsákmány megszerzése. 

Szerintem az emberek, bár nem ismerik be, de igenis vonzódnak a bűnhöz. Azért itt nem a nyers erőszakra gondolok, hanem a fineszes, agyas bűnözésre. Valahol a lelkünk legmélyén arra vágyunk, hogy fellrughassuk a szabályokat, törvény felettiek lehessünk.  

Nem akarunk otthon ülni a kanapén munka után egy sörrel vagy egy pohár borral! Utazni akarunk, de azok mellett pedig kalandra is vágyunk. Nem csak az adott ország műemlékeire vagyunk kíváncsiak, hanem kell valami adrenalin löket is, ami megfűszerez egy mediterrán hétvégét, vagy egy párizsi randevút.  

Na….Nem azt akarom mondani, hogy raboljunk ki egy ékszerboltot, ha külföldön járunk vagy lopjunk el valami értékes műkincset. 

Amit mi is megtehetünk, hogy azért legyen már egy kis kaland. Ne a turista busszal járjuk végig a nevezetességeket, hanem vessük belem magunkat az ausztrál tenger ijesztő hullámaiba, pattanjunk szörfre, száguldjunk végig az adott országon, szerpentines útjain, motorozzunk egyet a francia riviérán. Egy kis gyorshajtás is belefér, ha már bűnözni akarunk… 

Lényeg, hogy hamár végre rászánjuk magunkat, hogy utazzunk, ne a konvencionális turista jelmezét öltsük magunkra, hanem vigyünk egy kis életet is az életünkbe! Igenis merjünk kicsit elkószálni a nagyvárosokban, térjünk le a sárga útról bátran! Tudom én hogy szép London és huuu… de csodálatos az a sok nevezetesség! Ha azokat kipipáltuk, akkor előre. Nézzük meg a valós londoni életet. Látogassunk el egy igazi angol foci rangadóra! Térjünk be egy pubba ismerjük meg az ottani embereket. Ne féljünk szóba elegyedni velük. Tudom nem veszélytelen, és talán még egy két pofonnal is többek leszünk, de mit sem ér az élet egy kis veszély nélkül.  Nietzsche is megmondta: „aki boldog akar lenni, annak kissé őrülten kell élnie!” Tény, hogy Ő teljesen meg is őrült, de az már egy más kérdés. 

Ezért tudunk olyan könnyen azonosulni egy Simon Templar kaliberű emberrel. Tudjuk csodálni, szorítani neki, hogy ne kerüljön se a bűnözők se a rendőrség markába.  

Bejárja a világot. Nem csak egy ország csillogását, hanem az árnyoldalait is láthatjuk kalandjai során. Belesodródunk politikai, gazdasági csatározásokban, kábítószer és műkincs csempészetbe.  

A férfiak hozzá akarnak hasonlítani, hiszen szabad, bátor, nem törődik a következményekkel, a nőket leveszi a lábáról, a megjelenésével a sármjával. 

Volvo kupéjával kergetőzik a szűk utakon és sikátorokban, száguldozik az Európát összekötő autópályákon. 

Elrepül távol-kelet egzotikus zugaiba, vagy Amerika felhőkarcolói közé. Felfedezi a még felfedezetlen világot, egy fantomként, aki bár mindenhol ott van, de igazából sehol sincs. Talán ez a része ijesztő. Hogy bár bejárja a világot, de otthona sehol sincs.  

Ezért lényeges, hogy utazzunk! Megismerjük saját vágyainkat, felmérjük, hol is a helyünk a világban. A külföldi utazások során szívhatunk magunkba elég tudást és tapasztalatot, hogy megtaláljuk az igazi helyünket a világban, mert nem biztos, hogy ott van, ahová a gólya hozott minket! 

A cikkben elhangzottakért felelősséget nem vállalunk. Ez a cikk nem feltétlenül tükrözi a mi álláspontunkat! Mivel szeretjük az elgondolkodtató, érdekes írásokat a Tiédet is várjuk szeretettel vagy ha szívesen megosztanád tapasztalataid, de nem erősséged az írás jelezd és egyeztetünk Veled akár egy interjút.

Szólj hozzá