Minden Ami Külföld | Online tanulás előnyei - Minden ami külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • Girl in a yellow dress on a tropical sandy beach works on a laptop and drinks fresh mango. Remote work, successful freelance. Works on vacation.

Online tanulás legfőbb előnyei, a tanulás mely most vizsgázott igazán élesben a koronavírus helyzett miatt

Az elmúlt évtizedekben tapasztalható hatalmas technológia fejlődés tette lehetővé, hogy online tanulásról beszélhessünk. Számítógép és internet akár telefon igénybe vételével a tanulás teljesen új dimenziói nyíltak meg tanulni vágyok előtt. A leghíresebb egyetemek, mint például a Harvard is indít már online kurzusokat. Többen személytelennek épp ezért nem elég hatékonynak tartják. Többen arra panaszkodnak, hogy még nincs meg az elég kifinomult technikai háttere, állandóan lefagy vagy akadozik. Ezzel nem értek egyet, mert pont a fentiekben említett hihetetlen informatikai fejlődésnek köszönhetően a „lefagy, akadozik” probléma ma már nem életszerű. Sok olyan előnye van az online tanulásnak, amik egyre népszerűbbé teszik. – Kosza írása

Tanulj nyelveket online >>>kapcsolatfelvétel<<< 

Végezz el egy angliai online üzleti képzést >>>kapcsolatfelvétel<<<

Nem vagyunk helyhez kötve. Ez a mai rohanó világban szerintem az egyik legfontosabb érv, ami a tanulás ezen formája mellett szól. Otthonról, de akár nyaralás közben a tengerparton is részt vehetünk egy angol órán anélkül, hogy az utazással kellene időt pazarolni. Ennek köszönhetően több dologra marad időnk. Hatékonyabbak vagyunk. Az utazás-amit a tanfolyamra járásra fordítunk- időt, energiát és pénzt igényel. Ha kiszámoljuk, mennyibe kerül eljutni egy adott helyszínre, akkor lehet, annak ára közel megegyezik egy online óra árával. Mondhatjuk azt, hogy egy online óra arányaiban olcsóbb. Csak a tanulás időtartamára vagyunk leterhelve, nincs plusz utazás, mérgelődés a dugóban, vagy tömegközlekedésen. Online tanfolyamokat igazíthatod a saját időbeosztásodhoz. A tanárok alkalmazkodnak hozzád, így akár hétvégén, vagy a késő esti órákban is tanulhatsz. 

Nem kell jegyzetelni, a tananyagot multimédiás formában kapod meg, ami bármikor kiegészíthető, elővehető. Bárhol is vagy, akár utazás közben is „magadévá” teheted a tudást. 

Mivel nem vagy utazáshoz, távolsághoz kötve, akár több ezer kilométerrel távolabb lévő anyanyelvi tanárt is igénybe vehetsz. 

A koronavírus járvány miatt bevezetett egyik védelmi intézkedés volt, hogy a diákokat, online tanulásra kötelezték. A rendszer jól vizsgázott. A több hónapos online oktatás ellenére is nagyon sikeresek voltak az érettségi vizsgák. 

A cikkben elhangzottakért felelősséget nem vállalunk. Ez a cikk nem feltétlenül tükrözi a mi álláspontunkat! Mivel szeretjük az elgondolkodtató, érdekes írásokat a Tiédet is várjuk szeretettel vagy ha szívesen megosztanád tapasztalataid, de nem erősséged az írás jelezd és egyeztetünk Veled akár egy interjút.

Szólj hozzá