Minden Ami Külföld | Száguldás Mugello-ban, Toszkán Forma 1 nagydíj - Minden Ami Külföld
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami kulfold logo feher
Minden ami külföld
  • 1200x720MugelloF1nagydij

Száguldás Mugello-ban, Toszkán Forma 1 nagydíj

Száguldó cirkusz most hétvégén, egy új versenyhelyszínen a Ferrari tesztpályáján Mugelloban lép a porondra. A versenyzők már ismerik a pályát, mert többször teszteltek itt. Hosszú egyenesekkel, kemény gyors kanyarokkal tarkított pálya vár rájuk, ami a szokásosnál jobban megterheli a pilótákat. Az ausztrál Ricciardo szerint itt egy kör tízzel ér fel más pályákhoz képest. A több mint öt kilométeres pálya sem szokványos, hiszen csak a belgiumi hosszabb ennél. Egy korábban országúti versenyekre használt részt alakítottak át, így néhol az erdő hűsítő árnyékában haladnak majd a versenyautók. Várhatóan nagy meleg lesz, úgy ez majd üdítőleg hathat majd a versenyzőkre is. Természetesen a Mercédesz a legnagyobb esélyese a mugello-i trófeának, de mivel egy viszonylag ismeretlen pályáról van szó, reméljük izgalmas és meglepetésekben gazdag verseny lesz. 

Látogass el Toszkánába! Érdekelnek a lehetőségek? >>>kapcsolatfelvétel<<<

Mugello az „napsütötte Toszkánában található a Sieve folyó partján, Firenzétől mintegy 30 km-re. Már középkorban jelentős település volt. A ciprusfákkal övezett Mugelloi út mentén középkori kastélyok látványa fogad minket. Az akkori „elit” kedvelt nyaralóhelye volt, a híres Medici villa is itt magasodik.

Legfontosabb látványosság a Ferrari saját versenypályája az „Autodromo Internazionale del Mugello”.

A cikkben elhangzottakért felelősséget nem vállalunk. Ez a cikk nem feltétlenül tükrözi a mi álláspontunkat! Mivel szeretjük az elgondolkodtató, érdekes írásokat a Tiédet is várjuk szeretettel vagy ha szívesen megosztanád tapasztalataid, de nem erősséged az írás jelezd és egyeztetünk Veled akár egy interjút.

Szólj hozzá